Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 486
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 945
  • Mediterraneo
Махам снимките на децата.
Да не е спам, днес жилетки и платненки( и куче в кадър)

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 20:49 от Тарталета

# 946
Прекрасни майки с прекрасни деца видях.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 08:50 от pep_si

# 947
  • Русе
Почти всички снимки изпуснах, но тези които видях, страхотни сте! Да са Ви живи и здрави децата и Вие! Аз родих много рано, на 19 и половина, така че имам дъщеря на тридесет години и една прекрасна внучка почти на две годинки. Наскоро прекарах една седмица с нея в София и ми направи добро впечатление, че хората винаги спираха, за да преминем и то по съвсем малки улички без каквито и да са пешеходни пътеки.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 23:43 от *sve*

# 948
  • София
Наснимах се.
Първо две рокли, които много харесвам как ми седят. И след това две "проблемни".
[
Скрит текст:
img]//cdn.bg-mamma.com/mVGu/Pee32.jpg[/img]

Тази е с подплата, лен с памук, седи ужасно
 смачкана в момента, като мине пране няма да е така. Но много ми напомня лекарска уноформа, коланът е тип кимоно и няма как да го махна и да сложа друг. Или поне не се сещам. Дайте идея какво да я правя. Само с акценти не ми се вярва да мине. Просто й трябва един кафяв колан - кожен, плетен, нещо такова. Освен да й сложа две копчета тик так и  да го махна изцяло, фабричния такъв.

И тази туника/рокля, която прозира. С клин изглеждам като мюсюлманка,  ужасно ми е. Тази материя не търпи подплата, по мое мнение. Може би телесно бельо би оправило положението. Отстрани е с цепки до коляното. Идеи? Рокля върху панталон не харесвам, така че не е опция.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 17:18 от Klemy

# 949
Едва ли си гола и боса, че да опреш до последните две рокли Stuck Out Tongue Winking Eye. Аз не бих ги носила? Особено бялата. За другата има малък шанс, но ако имам какво друго да нося не бих се занимавала.
Първата ми напомня на роклите на desiqual или там както се пишеше, а аз не съм им фенка. Втората не е ли за плажа?

# 950
  • София
Едва ли си гола и боса, че да опреш до последните две рокли Stuck Out Tongue Winking Eye. Аз не бих ги носила? Особено бялата. За другата има малък шанс, но ако имам какво друго да нося не бих се занимавала.
Първата ми напомня на роклите на desiqual или там както се пишеше, а аз не съм им фенка. Втората не е ли за плажа?
Simple Smile Не, не, купила съм си ги с кеф, ще се носят. Втората пък е толкова секси с тая цепка, няма начин да не й намеря начин за носене. Не знам какво разбираш под рокля за плаж, тази категорично не е такава. Освен ако на плаж не ходиш с рокли с подплата, тази се оказа, че има.

# 951
  • София
Аз имам бяла риза-рокля. Нося я със широк кафяв колан, обувки, чанта. Миналото лято я пробвах и с черно - също седи добре.
Последната рокля за нищо не става, сори.

# 952
Simple Smile Не, не, купила съм си ги с кеф, ще се носят. Втората пък е толкова секси с тая цепка, няма начин да не й намеря начин за носене. Не знам какво разбираш под рокля за плаж, тази категорично не е такава. Освен ако на плаж не ходиш с рокли с подплата, тази се оказа, че има.
На екрана не може да се прецени добре, но въпреки всичко третата нещо не бива.

# 953
И моето мнение е, че последните две не бива да се носят. Особено бялата е като униформа на кухненски работник, лаборант, или нещо от сорта. А втората ми изглежда като някакво фино машинно плетиво.

# 954
Клеми, харесваш ми и с 4-те рокли. 1 и 2 са ми бохо и лично на мен много ми допадат. 3 при изглаждане също е ок, а с това тяло кой ще ти гледа роклята – бих си я носила и с този колан, с едни сандали с тънки каишки или изчистени кецки ще си супер. Последната бих пробвала с нюд бельо, боди или така наречените подплати за рокли (комбинезони са си баш Simple Smile ). Коланчето ѝ подхожда.

# 955
  • София
Харесват ми и двете рокли. Бялата с кожен колан и аз я виждам. Другата с друга рокля, черна, тип комбинизон или боди с крачоли.

# 956
  • София
Босилка, благодаря ти! Директно поръчвам тази подплата! Мисля, ще ми реши много проблеми.

# 957
Босилка, благодаря ти! Директно поръчвам тази подплата! Мисля, ще ми реши много проблеми.
Моля, сподели каква подплата си поръчала, когато го направиш. Оказа се, че и аз имам доста прозрачни рокли и подплатата ще ми свърши чудесна работа.
Много ми хареса предложението на Reunion за рокля №4 - с друга черна рокля тип комбинезон. Когато рокля 3 се изглади, ще добие съвсем различен вид. Рокля №1 и рокля №2 са ми симпатични също.

# 958
  • София
Момичета, има в LC Waikiki подплати. Взех си нюд за пола за 3,99 намалена и за рокля 5,99.
Максимално изчистена, безупречни кройки, лек еластан за комфорт и без пари

# 959
Klemy, на мен и 4-те рокли ми харесват. За последната действително си трябва подплата. Преди в HM имаше доста, сега не ги намирам нещо. Аз ползвам за тази цел и разни трикотажни рокли наDivided  за тази цел. В момента не намирам гладка, но със сигурност пускат.

Общи условия

Активация на акаунт