Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 423
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 930
Прекрасни майки с още по-прекрасни деца!
Българките са хубави жени и вие го доказвате!

# 931
Дез,трите ли са твои?

# 932

Точно това ме питаха и италианките. Smile И трите, да. Smiley

2018
[

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 14:38 от Dez

# 933
Точно това ме питаха и италианките. Smile И трите, да. Smiley
Satisfied Наскоро се бях присетила... Батковците (на 10 и на 6 и малко) се карат кой да бута количката с бебето (кифла в розово)... Спира се до мен една жена от малцинствата с момиченце за ръчъка и казва "Ай душааааа, ама и трите ли са твои!?!?! Ох-ох, ама ш са упраиш, млада ми са виждаш!"
Максимум след месец ще си остана най-ниската вкъщи... Синовете отдавна ме подминаха, вече и щерката ме настигна Grinning

За кой на кого прилича... Първото дете беше копие на баща си до към 6тия месец... и до 20тата си година беше мое точно копие Wink Сега има тук там малко нещо на баща си, ама повече на мен... Малки почти изцяло на баща си (малко по-беличък е само и усмивката е моята), но кифличката е цялата на тати, а като попорасна на свекървата...

Децата в темата - от хубави, по-хубави Sunglasses На майките си приличат Wink

# 934
Веднъж срещнах един евреин със седем деца,питам го от една жена ли са,от една.Била бременна с близнаци към момента.
Завиждам на многодетните смейства.Както и на такива куражлийки с породени.Да са ти здрави и буйни,Дез!
А още една майка за медал,браво бе!

# 935
  • Sofia
Всички деца са прекрасни! Като майките си!

# 936
Страхотни деца, поне които успях да видя. Моите, ако ги кача, ще ме изядат.
И моите много се възмущават Grinning

Всички са чудни! А Клемините са толкова артистични!!!

Последно, че вече щерката влиза в пубертета и сакън да я снимам, за капак все нацупена; брат и и той е станал непоносим и аз си гледам старите снимки, че да се сетя кога бяха малки, сладки и залепени един за друг като гербови марки и дори успявах да си открадна по някоя снимка!

PS Срещала съм семейства и с повече от 7 от една майка, а чакайте да ви покажа от миналото лято по пътищата на Пенсилвания какво снимах в движение през прозореца!

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 16:39 от Agent Provocateur

# 937
Аха, и мен ме удря голяма носталгия, като им гледам бебешко-детските снимки и клипчета, та чак ми се приревава понякога. Simple Smile Абе да растат там, какво да се прави ...

# 938
Вижте каква интересна пола (или панталон?):

Някой виждал ли е нещо подобно?

И още един много интересен вариант, случайно видян в нета!

# 939
Много хубави деца с много хубави майки. Да вземем да прекръстим темата 30 + Simple Smile
Моят син е голям. Когато се роди бяха само две русите бебета /на майка си прилича/ - нямах никакви съмнения.

# 940
  • Sofia
Тези двамата ги спират непознати да им пипнат козинката.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 21:32 от Karen

# 941
Моята дъщеря е голяма, според нея си приличаме, но е крайно потайна и ще ме взриви, ако пусна снимки нейни. Така че ще си трайкам. Smile
Напълнихте ми сърцето и очите с тези хубави деца! А майките-героини с 3 деца само респект от мен. Heart

Лайтче, сега видях, че си коментирала косата ми. Не, не, просто боята е "избеляла" сигурно, скоро не съм се боядисвала.

# 942
Изобщо не приличат на мен моите синковци. И май затова изненадано ме питат дали са мои. На баща си на родата приличат, а второто е красиво като свекърва ми.

# 943
  • Sofia
Ох, и моята девойка е същата  - ще ме побърка, ако разбере, не дава да показвам никъде нищо. Обаче ще потърся някоя и за кратко 😆

# 944
Aз точно затова избрах снимки в гръб.

Общи условия

Активация на акаунт