Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 079
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 200
Ох, страхотни сте, момичета! Оправяте ми настроението, като вляза и ви видя Flowers Hibiscus
Змия, много яка! С розовата поличка и сандалките с тънки каишки на мотора те признах!
Магни, женствена ..... ииии дългокрака Grinning
Босилке, ти винаги си прекрасна. Червеното и всичко наситено и цветно изглежда добре върху теб!
Червено отива на всяка жена според мен. Трябва само да намери подходящия нюанс. Малинови, разни бургундита и бери нюанси са моите.
За ръста - не ми е бил комплекс никога. Колкото - толкова Grinning Е, от едни 5-6 сантиметра допълнително в краката не бих се отказала ако имаше как, ама .... И май и аз съм се смалила .... повече от 160 см не мога да се изкарам. Преди като да бях "цели" 161, толкова и в документите за самоличност съм се записала Joy
И да си кажа - моя мъж не е "тъмен" балкаски субект, нищо че още е с гарваново черна коса и много тъмни очи Joy Харесвам си го. Само 180 см е, но на мен по-висок не ми и трябва. Костите му пък са толкова фини, че и аз и синчето сме с по-широки глезени от него Joy До скоро тежеше 55 кг. Добре, че в последните 4-5 години някак се добра до 60, че иначе би ми причинявал дискомфорт, особено в последната година, когато ако се напъна малко с хапването и аз ще успея да ги стигна Joy
Синчето на 15 е с неговия ръст в момента, но по-едър на кости, като мен. В раменете и глезените е по-едър от баща си. Надявам се да порастне поне с още няколко сантиметра. Когато стана на 13, за 1 година дръпна с 15 сантиметра, което беше малко шоково и всички кости го боляха в този период. Сега още расте, но забави значително. Иначе и двамата са с крак номер 39 Joy

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 21:36 от Light Beam

# 1 201
Магни, много добре ти стои червеното, видяхме те!
Карен – зашеметяваща също!
Аз мисля, че червеното стои добре на всяка жена. Simple Smile
За съжаление Карен я изпуснах. Ама сте най-активни като работя Imp
Може и да стои червеното на всяка жена, но на някои жени (като теб) стои не просто добре - някак не крещи, а допълва визията. И обикновено е на тъмнокоски. Мое мнение, но си го отстоявам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета качвайте повече снимки, наистина представата когато е реална е различна ( и ако може не ги трийте след час, два)

# 1 202
Такова чудо носи ли се още? Струват ми се страшно демоде. Обувала съм ги точно веднъж, дори не знам как съм ги купила в този цвят. И да ви попитам нещо. В момента, в който обуя обувка на ток, ако ще да е 5 см, веднага получавам адските крампи в прасците, това нещо има ли оправяне?
Скрит текст:

# 1 203
При мен червеното е само аксесоар, но ще поправя тази грешка Simple Smile.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 22:58 от G.Savova

# 1 204
В момента, в който обуя обувка на ток, ако ще да е 5 см, веднага получавам адските крампи в прасците, това нещо има ли оправяне?
Има. Магнезий и ходене на токове.

# 1 205
  • Sofia
Такова чудо носи ли се още? Струват ми се страшно демоде. Обувала съм ги точно веднъж, дори не знам как съм ги купила в този цвят. И да ви попитам нещо. В момента, в който обуя обувка на ток, ако ще да е 5 см, веднага получавам адските крампи в прасците, това нещо има ли оправяне?
Скрит текст:

Ако са 39 номер, много са демоде, хич не се мъчи, ще ти пиша адрес, на който да ги пратиш! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 206
  • София
Стринче, ако ти се получават само от носене на токове крампите, може да пораздвижваш повече прасците и хубаво да ги разтягаш.
Магнезият помага, приеман перорално, но и може да мажеш краката с магнезиево олио или гел - щипка и не е приятно, но помага бързо.
В случай на крампа до незабавно облекчение води хващането на метален предмет - нещо става с електролизата в тялото тогава и много бързо се успокояват мускулите.

# 1 207
  • В градината...
Точно това е моето червено.
Нормалното червено според мен най-отива на тип жени като Карен. На тях стои най-естествено. Както и на много руси синеоки.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 23:10 от perunika

# 1 208
Аз го нося! Heart Eyes И изобщо не ми дреме за другите.
Харпи, много полезно! Случва ми се, не от обувки, а от режима на хранене. Естествено само и единствено докато спя нощем.

# 1 209
В момента, в който обуя обувка на ток, ако ще да е 5 см, веднага получавам адските крампи в прасците, това нещо има ли оправяне?
Има. Магнезий и ходене на токове.
И витамин В12.

# 1 210
През нощта като усетиш, че идва крампа моментално правиш контрашпиц и се прекъсва. Болката от крампи на прасеца през нощта е изригваща. Така се спасявам от години. Научих и мъжа ми.

# 1 211
По едно време (на бригада като бях) всяка нощ се будех от крампи. Установих, че 2 банана на ден ми помагат. Ама 2. Ако хапнех 0 или дори 1, пак се будех. Та, на който не му пречат банани и/или не му се пият хапчета, и това е добър вариант Simple Smile

# 1 212
В случай на крампа до незабавно облекчение води хващането на метален предмет - нещо става с електролизата в тялото тогава и много бързо се успокояват мускулите.
Ей, Харпи, много готин съвет! Не го знаех. Simple Smile Аз съм имала крампи само 2 или 3 пъти през живота си. Но първия път го помня, беше една нощ в края на бремеността и щях да се побъркам от болка и изненада! Joy

# 1 213
Крампите са от нарушен електролитен баланс. Не е само от недостиг на магнезий, калий, натрий и тн също.

# 1 214
И като сме се отворили на тема крака, тези които страдат от синдрома на неспокойноте крака един много ефикасен лек. Тоник! Няколко глътки преди лягане и никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт