Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 964
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Две рокли. Снимките са супер зле, но е доста тъмно в нас.

Цветовете въобще не са каквито са, а и се извинявам за леглото.

# 1 321
Днес имах работа точно за 10мин до банката, но за мен беше чудесен повод да си сложа отново офис дрехи и ниски токчета. Толкова ми липсват след всичките тия анцузи вкъщи....

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 17:21 от Maroonka

# 1 322
Като каза легло, та се сетих за една статия от някъв англичанин експерт по “изисканост” да го кажем. Та човека казваше, че чаршафите трябва да са бели или в нсй- лошия случай цвят шампанско.

# 1 323
  • София
Като каза легло, та се сетих за една статия от някъв англичанин експерт по “изисканост” да го кажем. Та човека казваше, че чаршафите трябва да са бели или в нсй- лошия случай цвят шампанско.
Моите са икейски, ама долният е баш шампанско 😂. Домързя ме да я слагам на закачалка и сбутах завивките.

# 1 324
В контекста на червеното от онзи ден, при мен е акцент - нови обувки с етно акцент.

# 1 325
  • В градината...
Maroonka, много си фина и стилна.
Reunion,  първото рокля ли е или туника? Много хубав цвят.
Чаршафи само бели имам, от едно време, здрави и плътни.
Днес прескочих до Русе, та ММ ме остави в мола. Народът пазарува като за последно. За децата заредих една торба с дрехи на смешни цени. Явно остатъци от миналото лято.
За мен си взех една рокля-риза. Нещо не ми върви да се носи по чорапогащник, а с клин.

# 1 326
  • Варна

Аз пак съм в синьо.😂😂😂😂😂

# 1 327
  • Виена
Аз с една сива тениска Х и М пред компютъра в хоум офис, но с пълен грим и прическа, защото на камерата ми се вижда само главата. Натопих злостно няколко другарчета пред председателя на надзорния съвет Imp
Връщаме се в офиса от 6 юни, подготвила съм се сериозно откъм облекло. Основно в синьо Simple Smile

Това последното е страхотно, не съм го изгладила обаче, за да го снимам

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 15:48 от bombolino

# 1 328
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
От известно време ви следя. Вие сте мадами, аз не мога да се пречупя да сложа рокли, токове пък не си и помислям. Одъртях, а не мога да си влезна във възрастовата група откъм дрехи. Вече взех да се притеснявам как изглеждам отстрани, но не мога по-дамско да изглеждам. Кубинки, дънки, маратонки, кецове, те това съм. Харесвам червено, но едно определено, от което не мога да си намеря дреха - кърваво, студено червено. Имам един червен шал и на кубинките ми има този цвят, друго нищо.

# 1 329
  • София
Перуника, рокля е в много хубаво гълъбово синьо,

# 1 330

so what (много харесвам никнейма ти, любимо парче от Kind of blue ми е), всеки петък е ден на Венера. Латинските езици подсказват кой ден на коя планета или бог е:
понеделник на Луната
вторник на Марс
сряда на Меркурий
четвъртък на Юпитер
петък на Венера
събота на Сатурн
Харпи, благодаря! Знех за имената, но за цветовете никога не се бях замисляла.
Радвам се, че ми харесваш ника, но не е вдъхновен от Майлс ( а сега беше момента да излъжа Simple Smile ), а от на Пинк песента.
So, so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves....

# 1 331
  • Mediterraneo

Ризата е по- зеленикава, излязла е много кафява.

# 1 332
  • София
Много як шал! И аз продължавам да нося шалове, изкарах си "преходните".

# 1 333
А, аз с нов червен маникюр!
Иначе бях в грахово зелено!

# 1 334
  • В полите на Пирин планина
Ето ме и мен в офиса от днес, с един от любимите ми шалове:

Общи условия

Активация на акаунт