Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 874
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 395
Аз днес в бяло..

# 1 396
Ах, че си хубава в бяло! Heart Eyes Кежуал и елегантно едновремено. Чудна си Ейнджъл!

# 1 397
Лайтче, така е хората не изкуството се обличат цветно. Дъщеря ми се занимава с графичен дизайн, анимация и се облича изключително колоритно, черното е рядък избор и детайл по-скоро.

Уинг, много си хубава в бяло!

# 1 398
Ох, Ангелче, мислено проронвам сълза всеки път, когато видя тези дълги крака! Какво да каже човек за такава жена... Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 19:55 от Light Beam

# 1 399
Лайт, много мило, благодаря!
На ИД съм и на градинско бяло парти с дрескод беше. Та се наложи да изровя спешно белите наличности..)

# 1 400
Момичета, благодаря за хубавите думи 🥰
Роклята е странна: асиметрична, много цветна и много удобна, но голям зор е съчетанието с аксесоари. С голям зор намерих обувки,/чанта в подобно бежево, но вчера като обух обувките: дори за минута не можах да остана в тях 😭 Тази седмица ми се поду кокалчето отстрани на крака и само маратонки и балеринки мога да нося сега. За това и трябваше бързо да сложа едни кафяви балеринки, кожено яке в същия цвят, чанта (горе -долу в тази насока, но не съвсем 🤪) и да бягам за покупки..
И там успех никакъв: все си казвам, че април и май: обувки не се купуват, че навсякъде почти има само абитуриентски тип: високи, много лъскави и неоправдано скъпи 😭
Утре ще пробвам по Главата , дано имам повече успех..
@angel_wing: прелестна си.. бялото ти стои много класно.

# 1 401
Тази седмица ми се поду кокалчето отстрани на крака и само маратонки и балеринки мога да нося сега. За това и трябваше бързо да сложа едни кафяви балеринки, кожено яке в същия цвят, чанта (горе -долу в тази насока, но не съвсем 🤪) и да бягам за покупки..
И там успех никакъв: все си казвам, че април и май: обувки не се купуват, че навсякъде почти има само абитуриентски тип: високи, много лъскави и неоправдано скъпи 😭
Аз взех чифт такива https://punto.bg/product/671569/damski-obuvki-na-tok-tamaris-22424-sky211.html, но определено не се комбинират с всичко. Иначе са удобни. Имам нещо подобно и в черно на Gi Anni, с някакви дискретни мъниста отпред, .... и едни в тъмно розово - маалко по-високи Imac. До лятото на поли и рокли мисля тях да редувам.
Сандали на тези се чудя https://punto.bg/product/675060/damski-obuvki-na-tok-crepida-030 … -4001-hat211.html. Удобни и съчетаеми с доста ежедневни неща ми изглеждат. Само този бежов "раиран" ток ме дразни и ми е омръзнал много вече. Вероятно ще ги поръчам и ще се оглеждам за още нещо, малко по-елегантно.

# 1 402
Последните обувки, които си купих, са тези
Нося рокли и тези обувки с ортопедични стелки ме спасяват. Последният път цял 14 часов работен ден. И сред този тип чепици се намират елегантни. Особено след орто теста на стъпалата не си и помислям за компромис с удобството.

# 1 403
Каишка през крака на толкова ниска обувка избягвам да нося. Изобщо каишки около глезена. И без това съм достатъчно ниска и това съвсем ме "скъсява", а и в следобедните часове краката ми започват да се подуват, особено в по-топло време. Има и друго - с ток под 5 см също не ми е удобно и ми се схваща предната част на крака от коляното надолу. С малко висок свод съм, то не е една беля Joy

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 21:27 от Light Beam

# 1 404
Light Beam, вероятно съм по-възрастна от всички в групата, повярвай ми, от един момент нататък приоритет е здравето. Освен това има удобни модели и без каишка. Аз харесвам каишки, все още имам хубави крака от коляното надолу и въпреки килцата в повече съм пропорционална. Не мисля, че ме скъсяват. Но вкусове разни, дадох пример заради приоритета на удобството. 
Работата ми е разнообразна и има периоди, в които съм на крак по цял ден, при това не по строежи и по полето, а в администрации, съд, срещи с по една тораба папки и чанта с лаптоп. Аз съм с паднал малък свод и на моменти все едно стъпвам на очите си, ако не съм с удобни обувки. Купила съм си на d-r Scholl силиконови лепенки за под свода и пак не спасяват положението.
Наздраве, мацки, по-нататък може и аз да се пресрамя с някоя снимка Simple Smile

# 1 405
Аз също съм с паднал свод и ми в винаги голяма мъка с обувките.
Не мога на равна въобще, а на токчета не предполага ежедневието..

# 1 406
Аз ще се престраша с една от днес. Ходихме на разходка с приятели, но подцених времето и ми беше доста хладно.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 14:17 от G&B

# 1 407
  • Sofia
Намирам за много секси обувките с каишки.
Обаче панталон над кокалчетата не нося, наистина скъсява краката.

# 1 408
Аз пък мноо харесвам панталон до кокалчетата и нося такива. Не съм дългокрака, но въпреки всичко не ме скъсяват. Мисля че всичко опира до пропорции и къс панталон не седи добре на “ тежък” ханш и бедра.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 23:19 от G.Savova

# 1 409
  • Sofia
До кокалчетата са ок, аз говоря за над.
Дори най-дългокраката жена скъсяват до нормална.

Общи условия

Активация на акаунт