Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 610
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Sofia
Витаминче_, мисля си,  че ми отива,  не е изключено и да си въобразявам. Grinning Моята кожа има маслинов подтон и в пастелни цветове и бяло изглеждам мургава и екзотична.

Пазаруването онлайн ми е по-ефективно, защото филтрирам по материи,  иначе трябва да обръщам етикетите във всеки магазин  докато намеря нещо свястно.
И обувки купувам онлайн,  нямам специфики на стъпалото и мога без проба.

# 1 471
Жалко! Страхотни боти!

Тарти, благодаря. Прала съм и аз така, обаче пожълтява и текстилът, не само подметката. А пък химическото на бели кецове тука в София си е скъпо удоволствие за ежеседмично пране. 🤪
Писала съм го няколко пъти по разни теми, но ще го напиша и тук. Преди съм изхвърляла бели кецове след първото пране заради пожълтяване на плата. Сега пера така и няма фалове. Пера на кратка програма, на 30-40 градуса, центрофуга на 1200 оборота. Като ги извадя ги натъпквам хубаво с памучни парцали и ги оставям да съхнат в стаята в хоризонтално положение. Половин час след като съм ги натъпкала, вадя парцалите, попивам отвън и тъпча с други сухи памучни парцали.

# 1 472
  • София
Стрине, кажи чантата, зелената от къде е. Цял ден я мисля.

# 1 473
Стрине, кажи чантата, зелената от къде е. Цял ден я мисля.
Подарък ми е, макар че аз си я харесах случайно в един сайт, но не помня кой. Намирам я тук, но моята беше някъде около 65 лева.

http://baga.bg/damski-chanti/meki-chanti/0086-damska-chanta-tip- … v-tmnozelen-cvyat

Може би е била от този сайт
https://bagsmag.bg/damski-chanti/damski-chanti-ot-estestvena-koz … -tmnobezhov-cvyat

# 1 474
  • София
Мерси, зелената е много хубава, лошото е, че сега и бежовата ми хареса 🤣.

# 1 475
  • Sofia
Не препоръчвам чанта от бежов велур. За  кратко време се цапа и няма оправия.

# 1 476
Страхотна зелената чанта, хубаво маслено зелено, а за велур мра! Мерси за линковете.

# 1 477
Моята чанта тип "торба" от божов велур я пера в пералната. На програмата за вълна, на 30 градуса. Вместо перилен препарат салгам шампоан, а вместо омекотител - балсам за коса. Суша на сянка на терасата и е като нова. Wink

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 07:24 от Sysly

# 1 478
  • София
Карен, така е. Имам жълта и розова, ама ги чистя някак. Обичам мекотата на велура.

# 1 479
  • Sofia
Sysly, и аз така  я прах, стана петниста хиена.  . Trollface

# 1 480
Мале, сърце не би ми дало да си изпера чантата в пералнята. На химическо не ги ли чистят? Аз харесвам много велур, но за обувки, чанта не съм имала.

# 1 481

ИмаХ страхотна чанта от светло сив велур, много си я обичах и харесвах. Неслучайно е в минало време. Още ме е яд за нея.

# 1 482
Аз никога не купувам велур, било то чанта, дрехи или обувки. Бързо се изтърква, лъсва, а и ми е досадна поддръжката. Иначе платнени и полуплатнени чанти пера на ръка в хладка вода. После оставям да се отцеди в душ кабината, после съхне провесена. Все ми е жал да ги бухам в пералня.

# 1 483
Пазарувам сама. Гледам, избирам и подбирам, ако харесам - меря, ако ми стои добре - купувам. Не обичам да връщам, онлайн съм купувала когато нищо не работеше, извън това съвсем епизодично.

Днес пазарувах в Зара /Сердика/. Заредено е, има много сака, панталони, дънки. Рокли и поли също, но тях не съм  гледала.
Купих си тези неща / в бяло, любим цвят/:

Скрит текст:

Много добре конструирани, имам с какво да ги съчетая по отделно, а мога и като костюм да ги нося.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 19:24 от Sweta

# 1 484
  • Нидерландия
Мили дами, от скука изгледах всичките сезони на Приятели и Рейчъл ме вдъхнови със много готини дрехи и  тениски, белички, класика, едни дънки и кецки и е супер. Разрових гардероба и се оказа че всичките ми бели тениски не стават, разкривени, бялото не е снежно освен за пижами няма как да ги нося. Търся читави тениски не мога да намеря, може да имат малък принт, цвете или нещо такова, но дайте идея къде са качествени и как ги перете за да си останат снежно бели. И още един въорос:  носите ли така актуалните ръкави с буфон и разни крилца или са само за "млади" момичета? 🌷🙂

Общи условия

Активация на акаунт