Да пусна ли децата да пътуват сами с влака

• 17 440
  • 397
  •   1
Отговори
# 270
Всъщност познавам и в реала такива хора. Така, че дори да е фейк не означава не ги няма.

# 271
Авторке, отваряй си очите на подуенската гара!Че току- виж социалните стоят и дебнат коя майка слиза от влака и си оставя децата сами да пътуват.Grinning

# 272
Не се сдържах - вклювам се.

Много ми хареса, как са казали на авторката, че колегите "едва ли ще откажат". Ами ако откажат? Всякакви хора има.

По едно време се замислих дали да не взема аз да закарам децата, че имам път към Хасковско тези дни. Smile Шегата на страна. Не е добра идея, както казаха повечето потребители.

Хубаво е да са самостоятелни, но не по този начин.

# 273
  • София
Агата Кристи, то добре ако са социалните. Да не са педофилите.

# 274
От централна гара до Подуяне са 7 минути път, за толкова време може и кондуктор да не види.

# 275
  • Варна
Тука някои и социалните взеха да призовават...къде пропуснахте Инспекцията по труда, как така бабата ще затвори пощата по- рано?Grinning
Инспекцията по труда какво я касае това? Виж, селяните, които имат нужда от поща може.

# 276
  • Варна
Вие сериозно ли вярвате, че Гери е реален образ?!
Твърде уравновесена е за такъв.

Точно като Даскалка, нали Simple Smile

# 277
Не знам, аз повече се притеснявам за обратният път.
Ако трябва пак да хващат влака от Там до София (нарочно не пиша имена на градове, че имаше призив да се изтрият) през целият ден няма директни. Има един в 5 сутринта, а после чак в 4 без двайсет. И пристигат в София след 8. Иначе ще трябва да се прекачват.

Фийвър, ако е фалшив образ, то би обяснило доста. И дава надежда, че няма някъде там жена, която е изпуснала контрола над децата си още преди години.

# 278
Не знам за вас, но мен от Иван БДЖ-то тръпки ме побиха. Да се регистрира само за да я убеди да прати децата🤔🤔🤔

# 279
  • Пловдив
Ако авторката е реален образ, изобщо да не разчита, че може да моли някой пътник до близко село да наглежда децата. Аз определено не бих поела такава отговорност, предполагам повечето разумни хора също. А от БДЖ ясно са казали, че не поемат отговорност, така, де, не повече отколкото за останалите пътници.

# 280
За обратния път ще има някой с тях.
Не знам за вас, но мен от Иван БДЖ-то тръпки ме побиха. Да се регистрира само за да я убеди да прати децата🤔🤔🤔
Е, какво лошо има, човека просто ми съдейства, аз като цяло доста често пътувам с БДЖ и имат доста отзивчиви служители.
След няколко дни ще пиша като пътуването мине.
А тук всеки път като напиша нещо, все някой се намира да пише че съм ,,фейк” и тем подобни глупости...

# 281
Geri369, форумът е анонимен и публичен. Елементарна интернет грамотност изисква да не обявяваш на всеослушание намеренията си за отсъствие от дома или това, че децата ти ще пътуват сами с час, маршрут и начин на пътуване, че не знаеш кой чете.
Аз не бих си пуснала децата на такъв път сами на такава възраст и още по-малко пък да го изпляскам в интернет пространството. Направо си е покана към определен контингент граждани. Не бих и вярвала толкова на анонимен интернет профил. Нищо лично към Иво БДЖ, може наистина да е съвестен и сериозен човек, ама може и да не е.

# 282
Току що проверих, че има директен автобус София - Кърджали, който тръгва в 10 и пристига там в 14. Четири часа път с автобус не е толкова много, а и сигурно ще има поне една почивка на автобуса по средата на пътя. А с влака ще пътуват почти толкова само до Димитровград, след което престой и пак пътуване.  Не само на детето си, на себе си не бих го причинила второто, при положение, че има вариант да се стигне по-бързо. Отделно, че аз и с автобус не бих пуснала 9-14 годишно дете, какво остава с влак с прекачване.
А щом предпочита влака за тях, се чудя какво пречи на Гери да пътува с тях до Димитровград, влака там пристига в 12.04 и после да хване автобус от 13.30 обратно за София? Има и влак в 13.38, а по-късно и още 3 други, така че може да остане по време на престоя им, хем да се види с майка си.

# 283
Гери е заета. Не си знае графика още, но знае че е заета.

# 284
Гери май си има и тя някакви планове. Stuck Out Tongue Winking Eye Това не може, онова не може. Всичко е решено. Wink

Общи условия

Активация на акаунт