Да пусна ли децата да пътуват сами с влака

• 17 000
  • 397
  •   1
Отговори
# 285
Тя е решила вече.. Ще ни пише как е минало! 👀

# 286
Гери, сериозно ли се доверявате на Иво БДЖто. Ако сте му дала подробности за деня и влака с който ще пътуват на лични трябва спешно да промените датата на пътуването. Как може да му се доверявате не само че е анонимен непознат, но и се е регистрирал специално заради темата ви, в която обяснявате че ще пращате малки деца сами на дълъг път с влак. За какво ви е човек който да ги наглежда във влака като още преди да са тръгнали се доверявате с такава лекота на напълно непознат. Ми и аз ако искам мога да ви кажа че работя в БДЖ и ще се обадя на колегите да се грижат за децата ако ми кажете на коя дата и от колко часа ще пътуват. Ако ми ги опишите или пък ми пратите снимки още по-добре. Не може наистина да сте му се доверила срещу обещание за съдействие. Ако той реши да се възползва от вашата доверчивост ще ви се появи като служител който е на смяна, ще ви каже че Иво му се е обадил и ще ви обещае каквото искате да чуете, че и пари няма да ви вземе. А после има 4 часа и пълна свобода и спокойствие. Не ви ли усъмни неговото включване, думите с които успива бдителността ви, обещанието да се погрижи. Не ви ли светна огромен червен светофар.
Казахте ли на бащата на децата, че анонимен непознат специално се е регистрирал в БГ мама за да ви съдейства някой негов колега да ви обещае да наглежда децата. Баща им също като вас ли е съгласен Иво БДЖто да участва в организирането на пътуването.

# 287
А бе и първи април е далеч още. Темата е безумна. Герито, ако не е някоя скучаеща тийнка, може да е някоя жена, дето си прави проучване и събира мнения.

# 288
Аз вярвам, че е истинска Герито. Вече нищо не може да ме изненада. Жената търсеше потвърждение и аргументация на вече взетото решение, 'ма то само един Иво се върза Simple Smile К'ви хора сте и вие, не знам Simple Smile

# 289
Не, не съм му казвала кога ще пътуват, бъдете спокойни. На касата беше една съседка от стария ми блок и обеща че ще провери в наряда кой колега ще обслужва влака и ако има негов телефон ще ми го изпрати да се уговорим предварително

# 290
Ама как добре ти се получават нещата. От цяла София, предната съседка баш там работи.Laughing
Синът къде ще е?

# 291
  • София
Гери, пусни едно тото.

# 292
Честно казано се надявам да пише щерката, чиито планове биха се объркали, ако трябва да придружи малките.
На мястото на голямата щерка аз не бих заминала никъде, ако трябва малките ми братя/ сестри да останат сами заключени у дома по цял ден или да пътуват сами. Ще намеря начин да ги закарам до срещата с баба, или няма да ходя никъде и ще ги забавлявам ваканцията да не скучаят у дома.
На мястото на майката ще намеря начин да придружа децата до срещата с майка ми или ще пратя голямото да ги придружава, или ще намеря кой да го свърши, но познат, с пълномощно и както си му е редът.

# 293
Ох, бе, Гери - всичко ти се получава с лекота.

Попитай шефа за ден-два отпуск - сигурно и това ще ти се сбъдне! Wink

# 294
Честно казано се надявам да пише щерката, чиито планове биха се объркали, ако трябва да придружи малките.
На мястото на голямата щерка аз не бих заминала никъде, ако трябва малките ми братя/ сестри да останат сами заключени у дома по цял ден или да пътуват сами. Ще намеря начин да ги закарам до срещата с баба, или няма да ходя никъде и ще ги забавлявам ваканцията да не скучаят у дома.
На мястото на майката ще намеря начин да придружа децата до срещата с майка ми или ще пратя голямото да ги придружава, или ще намеря кой да го свърши, но познат, с пълномощно и както си му е редът.

Това сериозно ли?
Ще жертваш едното дете заради другите...... И как знаеш кое е по-ценното?

# 295
По-скоро ще спаси едното дете. Тийнове на хижа - мерси, не. Особено момиче. Твърдо не.

# 296
Кой спори, че тийн-момиче няма място на хижа само? Ама защо ще вменянаме да има по-голяма отговорност от майката. А големия брат къде го забравихме?

# 297
Нищо няма да жертва. Вика му се приоритети. Каката може да закара малките и пак да отиде на хижа. Просто ще отидат ден по-късно. Винаги има начин, стига да има желание и добро планиране.

# 298
Ама защо каката, а не майката или бащата..... Каката ли ги е раждала тези деца та да са нейна отговорност.

# 299
Динчо, като има 2 деца по-големи и 2 по-малки, и няма финанси за детегледачка, по-големите помагат. Толкоз. Няма да ѝ стане нищо на каката, ако остане в София - майката като се прибере от работа, тя пак може да излиза с приятели и да се забавлява.

Отделно майката се оплаква от ниското качество на ДО - децата значи имат нужда не да ходят с група пенсионерки на кафе и клюки, а да учат и да потренират малко.

Ама това съм аз - моят свят и моите виждания.

Всеки да гледа  и възпитава децата си както иска - после да не се появява по сайтове и телевизии и да реве и да занимава народа със собствената си глупост.

ПС. Каката, защото таткото е командировка да изкара някой лев повече и мама е на работа, за да изкара пари - да има за закуски и дрешки. И каката е най-голямата от 4мата. Баткото ще е при баща си, което може и да му се полага (на таткото) тази ваканция, след като са разделени.

Общи условия

Активация на акаунт