Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 233
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Около блока, в който е салона, няма точно определен паркинг за салона или в уличката отстрани на блока (дефакто е пресечка на бул. България. Аз съм в Тракия, доста близо до салона, но заради Сели, ходим до Панаира.

# 121
Знаете ли къде има работещи зелени коридори за ваксиниране?
В Пълмед работят, дори се рекламират като денонощен. Предлагат АЗ. Днес ще съпроводя родител да се боцне.

# 122
Къде мога да намеря хубав разсад домати?

На Ягодовско шосе има голям разсадник и продават. Работят от понеделник до петък.

# 123
Здравейте, повреди ми се картата с памет от телефона и всички снимки изчезнаха. Казаха ми, че има някакви начини да се възстановят. Знаете ли къде мога да я занесе и колко струва?

# 124
Здравейте, повреди ми се картата с памет от телефона и всички снимки изчезнаха. Казаха ми, че има някакви начини да се възстановят. Знаете ли къде мога да я занесе и колко струва?
Не може ли с някоя програма?
Recuva, тази за флашка става или поне преди години съм я ползвала...
или... http://bg.wondershare.com/disk-utility/how-to-recover-deleted-pi … icro-sd-card.html

# 125
Джъмбо дали вече работи, някой знае ли?

# 126

Би трябвало да работи от вчера.
Справка: https://www.facebook.com/167095130421393/posts/1120924798371750/?app=fbl

# 127
  • Пловдив
Работи, днес бях към 11ч. Нямаше почти никакви хора, но имаше доста празни рафтове. Местят стока ли, нареждат нова ли - не знам

# 128
Здравейте, да препоръчате фирма или човек за миене на труднодостъпни прозорци?
Пробвах с търсачката, но не намерих нищо.

# 129
Здравейте! В търсене съм на едни солети😁 С пълнеж от фъстъчено масло са-много ги обичаме вкъщи, но бензиностанцията, от която си ги купувхаме /чак до стара загора/ вече не ги зарежда...ако видите, дори и в някой квартален магазин-пишете ми🤞

# 130
Здравейте, къде биха могли да ми ремонтират бижута - скъсан сребърен синджир, и обеци, на които трябва да се сложи окачващия елемент. Предпочитам района Събота пазар-Сточна гара-Център.
И дамска чанта за ремонт къде бих могла да занеса?

# 131
Здравейте, къде в Пловдив изработват персонализирани калъфи /кейсове/за телефони?

# 132
Здравейте,имате ли познати дистрибутори на ФЛАВОН  ( FLAVON )  в Пловдив,моля за координати на лични,благодаря !
Ред. Намерих

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 13:02 от Трапезица

# 133
Здравейте. Някой може ли да ми каже дали в Смирненски съществува още така нареченият магазин Мега Марина?

# 134
  • под тепетата
От много години е закрит.

Общи условия

Активация на акаунт