Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 282
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Такова чудо като ЛЛ със запазване на часове има ли в града ни? Или децата да са с предимство?

# 211
Има, но не приема нови пациенти.
И не е детски лекар.

# 212
  • Пловдив
Такова чудо като ЛЛ със запазване на часове има ли в града ни? Или децата да са с предимство?
Търсиш личен лекар ли?

# 213
  • Пловдив
Естествено че има ЛЛ, който работи с часове, децата поне сега са с коридори вторник и четвъртък.
Не се разбира много добре въпросът ви.

# 214
Влезте в платформата Супердок Там всички регистрирани ОПЛ са с часове.

# 215
Търся личен лекар с възможност за запазване на часове не само сега заради извънредното положение.

# 216
Не страдайте за ССС, обърнете внимание на магазин Punto в мол Марково тепе. На светлинни години са от ССС като марки, качество и цени. Имат и онлайн, а в София имат атлет в Изток. За човек като, който съсипва всички ибувки, това са единствените магазини, от които ми издържат обувките най - дълго. Ако човек е в по - нетърсените номера, винаги имат чудесни намаления. ММ се възползва редовно, носи 44-45, аз нямам такъв късмет - 37-38 нося. Препоръчвам и Саламандер, но отново в София.
Магазин Punto вече няма в мол Марково тепе, а се премести в хотел Санкт Петербург, входа от към бул.България до ОМВ.

# 217
  • София
Благодаря за информацията за магазин Punto!
С тази пандемия нищо вече не е същото.
Ползвала съм спално бельо на Лидл, Юск, Roxyma, PNG - трагедия. В момента съм с Textura, еми съвсем друго качество е. В намаление цените са добри. Доволна съм и от кърпите им от памук и бамбук.

# 218
Здравейте,някои знае ли линия 24 от градски транспорт на коя фирма е и ако може телефон за връзка?!

# 219
Момичета, от къде мога да си купя хубав акациев мед и евентуално с пчелен прашец ?

# 220
  • Пловдив
Здравейте,някои знае ли линия 24 от градски транспорт на коя фирма е и ако може телефон за връзка?!
Вижте тук https://www.plovdiv.bg/item/transport/масов-градски-транспорт-маршрутираз/

# 221
Препоръчайте магазин за алкохол в центъра. Трябва ми синьо шампанско.

# 222
  • Пловдив
Къде да търсим по-здрав и висок геймърски /офис/ стол за младеж около 2м висок и малко над 100кг Simple Smile

# 223
  • Пловдив
Къде да търсим по-здрав и висок геймърски /офис/ стол за младеж около 2м висок и малко над 100кг Simple Smile
виж в Биттел...имат изложбена зала в индустр.зона в Тракия.

# 224
  • Пловдив
Ако е за оплакване най-сигурно е да се свържите с общината
032/622-550 – Градски транспорт
email: opokt@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт