Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 854
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • о`майна лунна нощ е
Хубави картички, като за абитуриенти с плик, къде мога да намеря( ако е и в/ близо до Кичука, ще съм много благодарна)?

В ателие Муза в Капана. На ул. Магура е, по средата. Има галерия срещу тях, магазин за обувки отстрани. Картичките ги прави София Чакърова.

# 376
Благодаря!

# 377
  • Пловдив
Във Форума в Тракия има картички и пликове. Пликове има и в левчетата.

# 378
  • Пловдив
В ДМ също има интересни картички с плик, ако не се търси уникат и ръчна изработка. Simple Smile

# 379
Много моля да ми препоръчате мебелни магазини и фирми за преместване и транспорт в Пловдив, в рамките на града. Дори и групи хамали. Не съм си била в Пловдив 2 години и ще трябва да се организирам бързо и предварително за юни месец. Благодаря.

# 380
За транспортните и хамалските услуги - Атлант - https://atlant.bg/
За мебелните магазини - зависи за какво и какъв бюджет...

# 381
  • София
Ателие Бижу в Капана, цената е 10 лв, може и по ваш дизайн да се направи, ето някои модели:

# 382
Здравейте,
Виждали ли сте някъде ревен?
Търсих в Лекси, че ми е най - близо, но нямаше.
Благодаря ви за вниманието.

# 383
  • Пловдив
Здравейте,
Виждали ли сте някъде ревен?
Търсих в Лекси, че ми е най - близо, но нямаше.
Благодаря ви за вниманието.
скоро имаше в Лидл...провери пак.

# 384
Има ли някъде лятно училище, където мога да запише третокласник? Ако е държавно най-добре, но ако няма държавно може и частно.

# 385
Здравейте, момичета от Пловдив. Не съм от Пловдив, обаче такава услуга няма в нашия град. Искам да се подстрижа късо, обаче преди това ако може да се видя и как точно искам не знам, трябва ми някой, който разбира от това, да ми предложи точна прическа, дължина, цвят. Има ли такъв стилист в Пловдив и къде?

# 386
Вики, горещо препоръчвам Веси от  new image hair and beauty на "Авксентий Велешки" 9.

# 387
  • Пловдив
Вики, горещо препоръчвам Веси от  new image hair and beauty на "Авксентий Велешки" 9.
цените как са?

# 388
  • Пловдив
+1

# 389
Абсолютно нормални , изобщо не е скъпо, примерно бретон подстригване/ оформяне и издухване със сешоар е 5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт