Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 856
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, къде мога да намеря парфюм или само шише с помпичка?Нещо подобно?!
В МОЛ Марково тепе на първия етаж като се влиза от главния вход. Има един открит щанд за парфюми и там предлагат само шишенца.

# 406
Clo, не ти върши работа този резултат. Това нищо не значи.
UK дори за ваксинирани иска 2 ПСР и 10 дни карантина.

# 407
  • Пловдив
За момента стар антигенен май не върши работа за никъде. Искат или стар положителен PCR, или актуален отрицателен.

Рамус ми е последната опция. Не ми харесва организацията там, специално за PCR тестовете. Всички хора се тестват в една и съща манипулационна. Там се взима и кръв. Служителите не разполагат с никакво защитно облекло, а само с по една маска. Още си спомням ужаса, който изживях с положителния си тест от там и колко виновна се чувствах, че вероятно съм заразила лаборантката.
Отложих за тази седмица тестването. Трябва ми резултат за пътуване.

# 408
Дами, търся си подобни цветя за коса като на момичето от снимката, вероятно е вид гребенче или фи6ба.
Може реален или онлайн магазин, ако сте срещали някъде.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 08:43 от hintt

# 409
  • Пловдив
Момичета, шоф.книжка само в Кат се подновява, нали? Да не са разрешили в полицията нещо Simple Smile

# 410
  • Пловдив
Шоф.книжка става и в Районното. Моята там си я поднових през февруари.

# 411
  • Майничка
Може и в паспортното по район, но само обикновена поръчка. Искат ксерокопие на книжката и талона.

# 412
Може и е Районното ако вече не е изтекла. Ако е с изтекъл срок само в КАТ. Удължените срокове покрай пандемията не се взимат предвид.

# 413
  • Пловдив
Аууу, страхотни сте! Мерси! Не е изтекла...чак юли месец Simple Smile

# 414
  • Пловдив
Аз предпочетох смяна в КАТ, отколкото в районното.
В КАТ минах за минути, в нашето районно /първо/ се чака много.

За онези цветя за коса - дали по магазините в Асеновград не се предлагат? 

# 415
  • Майничка
В четвъртък минах от 4.40 до 4.50 в IV-то, колкото да попълня имена и подпис на 3 формуляра, да ме снимат и да платя с карта (сменях и лк).

# 416
За цветята попитайте в булчинските магазини. Сигурно биха могли да ви ги изработят или поне да ви насочат някъде.

# 417
  • Пловдив
Наистина зависи от късмета в Районното. Аз, когато подавах през февруари в 3-то Районно, по медиите пишеше, че има опашки, удължено раб.време. Отидох в един дъждовен ден сутринта и нямаше абсолютно никой. Миналия месец вадихме първа лична карта на дъщеря ми - отново беше празно.
Днес съпругът ми си подаде за подмяна на лична карта - не е чакал и минута.

# 418
  • Пловдив
Може и е Районното ако вече не е изтекла. Ако е с изтекъл срок само в КАТ. Удължените срокове покрай пандемията не се взимат предвид.
Моята беше изтекла и не ме върнаха в нашето районно.
Едит. Сега видях, че съм била в удължения срок. Явно затова не са ме върнали.

# 419
  • под тепетата
И медицинско все пак ще ви трябва.

Общи условия

Активация на акаунт