Седмокласници 2020/2021 - Тема 10

• 29 993
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Tsugumi, здравей Hug ! Много се радвам да те видя тук Gift Heart !

Младежът снощи си легна пак късно, не знам как е станал сутринта, баща му го кара и двамата се оправят.
И на мен ми е странно сега, като съм сама вкъщи, но пък толкова работа имам, че се чудя откъде да я захвана по-напред.
Школо-то и мен ме стресира, като звънне; оценките са ОК засега, но като се изплющи някоя забележка Neutral Face...

# 661
На Школо му давам шанс да ме информира веднъж на ден и то на компа, ако аз го отворя, със спрени всякакви нотификации, точно заради този стрес - много ми е лежерно.  Relieved

# 662
  • София
А ние с този АдминПлюс живот си живеем - никакви известия, само вечерта ако получа мейл разбирам какво се случва. Иначе през деня не смея да вляза - вечерта всичко накуп научавам Joy

# 663
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
st Dobri, би било интересно да се гледа тази постановка на живо. Ще се радвам, ако има представяне и във Варна.
Скрит текст:
svetliмеждувременно свалихме  филма с Калоянчев и ако не с набора, то ние с ММ ще го гледаме.
christina, все още няма разрешение за школите. Могат да работят с деца само до 4 клас. Поне това е информацията, която аз знам от нашата школа. Желая бързо възстановяване на вашето момче. И дано не се е стреснал много от ухапването.

имали са представление и във Варна, най-вероятно пак ще имат. Simple Smile

https://www.moreto.net/novini.php?n=413780

ще следя и за Ганьоада. и него ще гледаме. Simple Smile

# 664
  • На морето!
И аз съм стресирана от Школо, а често получавам известия от сестра ли на набора. Та, докато зареди и видя какво е и за кого е... мн стрес, много нещо.
Днес заминаха доволни на училище, той ми писа, че щели да излизат след часовете, уж да попита, но по-скоро информативно. Пуснах го, въпреки че бях решила да не излиза заради рекордно слаб резултат на ПИ по математика в Регалия. Не знам дали има време да се стегне, но със сигурност ще трябва да засилим темпото, че нещата са наистина зле. Моля се в школата да започнат присъствено, за да го проследят стъпка по стъпка как решава и разписва задачите, аз съм пас по математика.
В училище засега не са казали какви тестове и контролни ще правят, явно ще ни изненадат.

# 665
  • Бургас
Здравейте!
Първия ден е минал добре. Изпитвали са ги само по математика. Звучеше доволна, макар че вчера й беше криво, че трябва да става рано и да ходи на училище:joy:.
Нашето училище празнува 50-годишен юбилей /ППМГ "Акад. Никола Обрешков"/и в тази връзка ще има безплатени изпит под формата на НВО I модул по математика. За пишещите в темата от Бургас може да е полезно и децата да участват ако искат.
XI. Пробен изпит по математика за VII клас по формата на НВО след VII клас–  I модул

Участници: децата на гр. Бургас
Дата: 25.04.2021 г., начало 14:00 часа, онлайн

Предполагам, че в сайта на училището ще пуснат линк.

# 666
  • София
Съболезнования на всички изгубили близки от вируса! Purple Heart
ММ го кара ноември с двустранна пневмония и двамата бяхме с отрицателни тестове. Аз бях няколко дни с втрисане и лека температура около 37, 5. Децата нямаха никакви оплаквания. Той имаше после завидно количество антитела, а аз никакви. Та в случая аз не знам карала ли съм го или не.  Децата също. Но гледаме да се пазим постоянно, доколкото можем. И двамата работим и имаме контакт с доста хора ежедневно. Гледаме постоянно да си мием ръце и да стоим по-далече от хората.
Около мен се разболяха близки приятелки, които спазваха педантично всички мерки, дистанции, не се събираха с никого и не ходеха никъде.
И аз мисля, че каквото ти е писано, не можеш да избягаш от него. Да се надяваме сега като изпече хубавото слънце, като се разлисти напълно природата да ни снабдят с повече сила и здраве! Nature High Brightness Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

Относно школо и други таква приложения: сега за разлика от нас, децата са много ощетени - нищо не могат да направят с тези клюкарчета. На секундата разбираме всичко. Laughing

# 667
  • София
Момичета, наборът ми се обади, че му е лошо - повръщал е няколко пъти. Прибрах го, легна да спи и сега е по-добре. Сега съм в чуденка какво да правя, дайте съвет. Педиатърката ни ще го прегледа утре следобед, днес беше до обяд. Чухме се с нея, каза да почива

# 668
  • София
Момичета, наборът ми се обади, че му е лошо - повръщал е няколко пъти. Прибрах го, легна да спи и сега е по-добре. Сега съм в чуденка какво да правя, дайте съвет. Педиатърката ни ще го прегледа утре следобед, днес беше до обяд. Чухме се с нея, каза да почива

Ужас, много кофти. Бих си го оставила вкъщи поне до прегледа от лекар. Наблюдавай го за Т и други симптоми, може да е било нещо инцидентно и да няма нищо повече, ама преглед си е важен.

Моят се прибра и пак изчезна да кара колело. Правили са тест по МАТ Sad

# 669
  • София

Аз давам при повръщане и разстройство веднага капки Иберогаст - билкови са. Доста често след втория прием всички симптоми вече са изчезнали. На море лятото не тръгвам без тях. Дано е нещо инцидентно.

# 670
„Нямаме изоставяне от тематичното разпределение. Имаме загуба на мотивация за учене при обучението в електронна среда. Дори спрямо предходни години много училища са по-напред в учебната програма“, каза просветният министър...
Да живей ДО!!!
Не пада по гръб дори и на финалната си права тоз човек.

# 671
  • гр.Варна
Отчет и от нашия ден:контролно по ИУЧ-математика.11 геометрични задачи за 1 учебен час.Не били трудни,но времето не стигнало....Планувани са още 3 контролни до края на седмицата само по този предмет... KissingKissing

# 672
  • София
Вече е по-добре наборът, дори се сърди, че не го пускаме да отиде да рита - имал важен мач. Ще почива днес, ще го наблюдавам, дано е някакво моментно неразположение.

# 673
  • Varna
Вече е по-добре наборът, дори се сърди, че не го пускаме да отиде да рита - имал важен мач. Ще почива днес, ще го наблюдавам, дано е някакво моментно неразположение.
Възможно е да е от препарати, с които са дезинфекцирали... Аз преди давах само Вомитосхил, но от 2 години давам Активен въглен и на втория прием се оправя.
Ние сме втора смяна и още нямам отзиви от първия учебен ден...

# 674
  • Варна
Бебчо, дано е било нещо моментно. Хана има право, че ако е чувствителен към препарати, може и това да е. Вероятно сте отхвърлили вече възможността да е ял нещо съмнително, затова наблюдавайте и за други симптоми - температура, болки ниско в дясно. От класа на щерката също едно девойка днес не е стигнала до училище заради внезапно повръщане, та освен короната кой знае какво още циркулира.
Нашите отзиви - тъпо било, същите физиономии, нищо ново. Нямало контролни, нито изпитвания. Утре щели да правят преразказ, който учителката да оценява по критериите за НВО (в точки, а не с оценка). Не се е впечатлила особено. Хапна, помота се и седна да пише домашни с думите: "Остават 9 дни"...

Общи условия

Активация на акаунт