Любители на кучета - 116

• 27 143
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • о`майна лунна нощ е
Швепса е с големия размер на Форесто и остава неизползваема част от него поне десетина сантиметра. 14 килограма е. Обиколката на врата не съм я мерила. Със сигурност е предвиден аванс в дължината и при двата вида, така че за мен по-малката е възможна и за кучета малко над 8 кг.

# 676
  • Пловдив
Иланг, колко са ти антителата?

Скрит текст:

# 677
  • Sofia
Благодаря ви,момичета Hug
Тя вратлето й е тънко,31см, и малката ще й стане,даже и ще остане. Но не бях сигурна ако качи над 8кг ще действа ли?

Иланг,стискаме палци за всички ви,да минава и всички да сте добре и отново заедно Hug

# 678
  • тук-там

Много слушат като съм си вкъщи с тях Simple Smile

# 679

😍😍😍😍 Красотии!

# 680
Минахме през ветеринаря, Кио пишка в чашка Simple Smile С цистит е, както предположих. Няма песъчинки, но ph на урината й е 8, при нормално около 5. Казаха, че може да е от храната или от самата инфекция в момента. Изписаха й Ревмокам по 1 хапче на ден за седмица и УтиЗен по 2 таблетки за 10 дни. На 19.04- контролен преглед. Тъкмо й намерих храна, от която не се подрисква и сега пак трябва да я сменям, без думи съм 😆
Иланг, желая бързо възстановяване!

# 681

Леле , колко са сладки Heart Eyes

# 682
  • тук-там
Минахме през ветеринаря, Кио пишка в чашка Simple Smile С цистит е, както предположих. Няма песъчинки, но ph на урината й е 8, при нормално около 5. Казаха, че може да е от храната или от самата инфекция в момента. Изписаха й Ревмокам по 1 хапче на ден за седмица и УтиЗен по 2 таблетки за 10 дни. На 19.04- контролен преглед. Тъкмо й намерих храна, от която не се подрисква и сега пак трябва да я сменям, без думи съм 😆
Иланг, желая бързо възстановяване!
Защо не пробваш да я минеш на БАРФ? Никакво отклонения не сме имали с нея.

# 683
Попитах ветеринаря за барф, каза че за него това е глупав и безсмислен тренд, той лично не би си хранил кучето с нещо различно от гранули, но “ваше е кучето и вие си преценявате”. Чела съм за ползите от барф и съм се замисляла.
Мери, какво е било Ph при Тайра? При нас е 8. Чудя се дали е наистина от храната или просто заради инфекцията, която е в момента.

# 684
  • под тепетата
Мммм, кафе и сладолед! Страхотни са , mtz!
Иланг, браво на бабчето! Стягай се, че на Саско сигурно му е мъчно за разходка с теб Simple Smile
Скрит текст:
При теб има какво да се желае, но всичко с времето си! Направи ми впечатление много малкото количество IgM.
Милата Кио, бързо да се оправя! Женски неволи, какво да правиш...

# 685
  • София
Попитах ветеринаря за барф, каза че за него това е глупав и безсмислен тренд, той лично не би си хранил кучето с нещо различно от гранули, но “ваше е кучето и вие си преценявате”. Чела съм за ползите от барф и съм се замисляла.
Нали знаеш, че съм поддръжник на качествените гранули по принцип (за не особено опитни хора като мен, мисля, че са добър вариант)? Обаче дори за мен няма логика БАРФ да е само глупава мода, при положение, че чисто логически този вид хранене съвпада с това, което природата е заложила в кучетата. Да, променен е кучешкият вид спрямо праисторически времена, но все пак природата им базово си е същата. И са направени да ядат сурова храна, а не гранули Simple Smile Поговори си с mtz, според мен - поне знаеш, че се е постарала с research-a и не мъчи Мока против волята й Simple Smile
Ама това, разбира се, след като си сигурна, че проблемът е в храната. Сигурно цистит се случва и от друго, може да не се налага да сменяш.

Много ми е смешно как между Мока и Нъки нямам фаворит. Обикновено в кучешка компания все някой ме спечелва безпрекословно. Обаче на някои снимки Нъки ми грабва очи, сърце, ум - всичко; а на други, като тази, Мока ми се ще някой да я отпечата на пъзел, за да си го наредя Simple Smile

# 686
Khalesi Значи сега ще търсиш гранули с възможно по-ниско съдържание на фосфор. Ако е под 1% още по-добре. Ще се оправи, но хубаво, че сте го хванали навреме и дано е правилно лечението, за да изчисти инфекцията напълно.

# 687
  • тук-там
Не питайте вет за хранене, не са спецове по това. На мен предишния ми препоръчваше Роял Канин, а сегашната Пурина. И хич не са лоши и безизвестни и двамата ветове. Ето тук беседа по въпроса за храненето (вет е, но се е специлизирал в храненето):
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=140243634666615& … d=102810638506198

# 688
Здравейте,
Нахлувам тук , за да ме насочите откъде мога да взема мини шпиц.
Не можах да намеря развъдник ( неактуални страници, стара информация) Някак си останах с впечатлението , че  тази дейност е или незаконна или липсва интерес.
Загубих много време и бих искала , ако някой има информация откъде  мога да закупя здраво кученце.

# 689
  • София
Здравейте,
Нахлувам тук , за да ме насочите откъде мога да взема мини шпиц.
Не можах да намеря развъдник ( неактуални страници, стара информация) Някак си останах с впечатлението , че  тази дейност е или незаконна или липсва интерес.
Загубих много време и бих искала , ако някой има информация откъде  мога да закупя здраво кученце.
https://brfk.bg/
Официален сайт на киноложката федерация, Те могат да ви ориентират дали има регистрирани официални развъдници и връзка с тях.

Общи условия

Активация на акаунт