Любители на кучета - 116

• 27 136
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А често пишкане ли е признак на цистит?
Имам ли поводи да ходя да я види вет Роузи, защото след големия последен сняг пишка начесто по малко навън. Това честото ме тревожи една идея. Но само навън, не се изпуска у дома за щастие, когато нещо не мога да я изкарам само си има една пелена в резерв и ходи на нея.

# 691
Мария, при Кио имаше и кръв. Тя отдавна не пишка вкъщи и веднага ми светна, че има нещо нередно. На сутрешната разходка през 10 крачки приклякваше, даже плачеше.

# 692
  • Бургас
Тръгвай вече. Под контрол е диванът, не се безпокой за него.

# 693
  • София
И дистанционно си има, същински Енцо. Да му намачкам ушаците сладки.

# 694
  • sofia
Добро утро! Как сте, момичета, кучета?

Леон бди на пост.

# 695
  • София
Кришка, Леонът какво пази на пост? Да не би някоя опасна птичка да застрашава най-свидното му? Grinning

И ние да се наредим на красивта редичка Simple Smile Ей така се обсебват ръце за близане по време на работа Simple Smile 

Скрит текст:
На работа, за повишаване на духа, организираха фото конкурс на тема хоум офис и наша Лиси днес спечели в категорията "my crazy, crazy pet". Обаче още не знаем какво спечели и затова като дойде преди малко, я черпихме ребърца. Едната снимка сте я виждали, тази беше другата (от вечерта преди да роди)

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 12:00 от ToniShu

# 696
Тони, ама това истинска лисица ли е?Вие ли си я гледате?Като домашно животно?И къде роди,у вас ли?
   Стана ми много интересно.Около нас обикаляше лисица,  Киара откачаше нощем.Нападна , една кокошчица, която е на съседа. У дома се беше скрила да мъти. Появи се след няколко дни, Киара ме заведе да ми я покаже. Всъщност ние предполагаме, че е била лисицата, защото и други съседи са я видели и изпатили от нея.
    Много хубави кучаци. Нашата Айра е певица, децата ми пуснаха клипче от тази сутрин.Те закусват , тя слуша зет ми като прави Ку-ку , и пее.

# 697
  • София
Марулета, тя дойде у нас (понеже нямаме още ограда на двора) като беше на 4-5 месеца миналия септември. Ха днес да й подхвърлим за ядене, ха утре... "Не, не, няма да й хвърляме - трябва да е дива". Да, ама идва и гледа с един наивен поглед бебешки - не издържахме; пък и предположихме, че и при други съседи ходи - личеше й, че не се притеснява от хора и очаква ядене. До скоро идваше всеки ден привечер; като беше още топло, даже след като се наяде зачезваше и после пак идваше да полегне край нас, все едно иска малко компания само. От Буба не се притеснява изобщо - през процзореца или докато седим на масата в двора, не й пука изобщо; само се опитват да се подушат от разстояние. Не знаем къде са малките, но не са у нас или в непосредствена близост (умишлено никога не сме й търсили бърлогите). Сега би трябвало още да кърми, затова явно идва постоянно - сутрин веднъж, по обед и вечер пак. Върна си към кило от преди раждането, но още изглежда като - цитирам ММ - "майка на поне 3 деца, която съчетава хоум офис с дистанционно обучение" Simple Smile Иначе казано, още е красива, но малко опърпана към момента. И гладна Simple Smile
Кърмят 45 дни и после майката започва да носи на малките полужива плячка, да ги учи да ловуват. Не знам нашата какво ще реши - или ще ги доведе на лесното, или все пак ще ги научи да ловуват. Тя добре знае как се ловува, не сме я "счупили" съвсем - виждали сме я успешно да си хваща манджа.

# 698
  • Sofia
Привет, дву- и четирикраки!
Аз много не пиша, защото все още не се занимавам активно с Чоки, но чета редовно и не ви изпускам от поглед!
Минавам само да ви разсмея:

"Казват, че хората приличат на домашните си любимци.
Днес видях един, който си нямаше домашен любимец - верно на нищо не приличаше."

# 699
  • София
Миличката Кио, дано минава бързо. 🎈
Мария, при Кио имаше и кръв. Тя отдавна не пишка вкъщи и веднага ми светна, че има нещо нередно. На сутрешната разходка през 10 крачки приклякваше, даже плачеше.

# 700
ToniShu, колежки сме Simple Smile И Хари участва. Честито за приза! Наистина беше различен домашен любимец Wink

# 701
Я кажете сега,кой какъв приз е спечелил!А това за дом. любимец ще си го открадна.
    Тони, ти сигурно знаеш,ама и аз да кажа , че дружелюбното поведение при лисичките понякога  епризнак на бяс.Ама пък щом досега не се е случило нищо,дано да не се случва, значи си е просто дружелюбна Лиска.Интересно ще ми е да разкажеш ,ако ви представи малките.
    Иланг,нали пиеш някакво кръворазреждащо?Важно е!Стискам палци на бабчето,дано всичко да е минало.

# 702
  • София
А аз не я познах Хари Sad Ама в мое оправдание - тук са много кучетата, пък RAM-та ми е малко и не работи добре Sad Съжалявам, че късно, ама ви вдигнах един палец сега.

Марулета, здрава е, следя за всякакви промени в поведението. И не храним никога от ръка, гледаме да има дистанция помежду ни, проучила съм какво трябва д аправим при ухапване... Ако някой има връзки в БАБХ, да казва и ще направя всичко нужно, за да се сдобия с перорална противобясна ваксина.
Малките хем ще им се радвам, ако ги видя, хем не ми се ще изобщо да ги води - най-добре би било да си растат дивачета. Появят ли се, успеем ли да снимаме - ще ги видиш и ти Simple Smile Ама дано не.

# 703
Благодаря ти! Веднага се повлия от лечението. Цяла нощ спа непробудно, на сутрешната разходка нямаше приклякане нонстоп и не се е напишквала вкъщи повече. 😄 Милата, все нещо й има. Казват ми, че като мине годинката ще спре да боледува, надявам се да е така.
[/b]
Миличката Кио, дано минава бързо. 🎈

# 704
Милата Кио, дано бързо бързо да й мине!
Да ви кажа така се ядосах току що на една тинейджърка, излизайки от метростанцията. Тя чакаше отпред и с нея едно йорки - буквално две шепи кученце, настъпи го тя и то милото така изквича... При което тя го вдигна за повода в скута си, хвана го за муцунката и почна да му се кара, че се мръщел и скимтял... 🤯 Добре възпитана съм и не си позволих да я заговоря, ама.... абе, някои хора не бива да гледат животинки!!!

Общи условия

Активация на акаунт