Какви са личните ви нагласи за раждането на повече от две деца?

• 43 672
  • 1 447
  •   1
Отговори
# 990
  • France
В момента бих с удоволствие се върнала в гимназията. Най-добре през голямата ваканция. Ще спя, спя... после с часове ще лежа в леглото и ще гледам в една точка. Ех, мечти...

# 991
В момента бих с удоволствие се върнала в гимназията. Най-добре през голямата ваканция. Ще спя, спя... после с часове ще лежа в леглото и ще гледам в една точка. Ех, мечти...

Винаги, когато бях дете, подобна идея ми е звучала като наказание. Ама сега бих я ползвала.
Когато ковидясахме у нас есента, аз, лично, имах едно оплакване - постоянно ми се спеше - спях по 12 часа на денонощие. То нямах време да видя, дали нещо не ме боли. Мина това. Обаче от 1-2 седмици пак ме е налегнало - спи ми се, че ми се реве. Ще да е или някой нов щам, или ще да ми се е възродил някой стар мързел.

# 992
  • France
Като дете не знаех какво е умора, а сега...

# 993
  • sofia
Като майка на две вече големи деца, която не е можела да разчита на особена помощ от баби, ще споделя, че колкото по-големи стават децата, лично за нас все по-лесно ставаше отглеждането и възпитанието им. На мен бебешките периоди са ми най-натоварващи. Това "Малки деца - малки грижи..." никога не съм го споделяла.
Споделям същото мнение. Да ги избутаме до третата година беше най-енерго- и времеемко. Като влезнаха в рутината ДГ, училище и стана една идея по-добре... сега чакам големият да се изнесе (е, още не е завършил у-ще, но го подготвям психически)... беше ми казано, че цял живот ще си живее при нас Joy

# 994
Хаха, тук от края на април е страхотно времето ( от 16 до 33 градуса с хладни вечери), но всичко беше затворени, с маски, много рестрикции за никакви посещения и всички обществени места затворени.

Сега ваксинират 12+ годишните и отвариха постепенно от юни, но още се чувстват ефектите от дългото време само у дома.

# 995
Ох, аз пък искам бебе да ми плаче, но няма вече....
Радвайте се на малките си деца......

# 996
Динчо, може пък внуче да ти плаче.
Няма нищо по-хубаво да си изгледаш децата и те да станат отговорни възрастни хора. Не тъжа по детския плач.

# 997
Кристина, а дано 😀
Дедо е вече готов и с имената.....
Малко съм недоволна. Ако е момче името на дядо, ако е момиче двойно име, но моето второ 🥳

# 998
  • France
Да ти пратя моето. Най-обича да извива глас между 3 и 30 и 5 часа сутринта.

# 999
Да ти пратя моето. Най-обича да извива глас между 3 и 30 и 5 часа сутринта.

Давай го, нямаш проблем 😀

# 1 000
  • France
Още утре, колетна пратка Joy

# 1 001
Категорично с бебета не се занимавам. Над 3+ с най-голямо удоволствие.

# 1 002
Пращам и моето - ще те забавлява от обяд чак до 20-21 часа.

# 1 003
Давайте момичета, приемам...

Знам, че сега няма как да разберете колко е хубаво бебето да ви плаче.

Обичайте и им се радвайте, че после няма. Много бързо порастват, тяхната кожа....

# 1 004
Не ща бебе да ми реве. Дъщерята, като ми показва по скайпа внука като реве, казвам й, хайде като се успокои юнакът, обадете се пак.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт