НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 4

• 20 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Веси, една от тези държави е Холандия. Имам приятели, които живеят там и от тях чувам доста неща, различни от нашите, някои по-скоро от най-старата школа. Аз още не съм го слагала баш седнал. Тези дни ще пробвам. Постоянно се обръща по корем, даже вече спа така веднъж. Обаче, когато се измори от въртене, започва да реве, за да го обърна. Няма чак такава сила маминият. Педиатърката каза да захранвам вече с картоф. А аз на 1ви бях решила, че почвам. 😊
Нощните изпълнения продължават, човекът си иска цицката и това е. Ако не го дръпна, ще си виси цяла нощ, чак си я прегръща.😂 Тя едната само е колкото главата ми, нормално.🤷‍♀️

# 511
Хаха, а моят понякога вечер си цоква и се обръща с гръб към мен 🤣 Чувствам се употребена!

# 512

Днес осъмнахме с това. Приемам залагания - обрив или ожулено  е според вас?

# 513
  • Тук... някъде
Релефно ли е? Малко прилича на просмукано... много помогнах 😂

# 514
Веси, на мен ми прилича на полазено от паяче.

# 515
Веси, на мен ми прилича на полазено от паяче.
Ай, не се бях сетила за тая работа. Тука паячета колко щеш. Ще го гледам как се развива.
Но Кокондрела позна - току-що си направи второ такова пред очите ми.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 14:23 от vessy.k

# 516
Момичета, с мъжа ми решихме да излезем на вечеря с приятели. По този повод размразих кърма и такаааа. И, както си пия биричката и майка ми звъни. Докато видях, че е тя и си викам,, аха ясно". Не искал нашият от шише, хем знаел, че е кърма. Държал я в устата си и изпаднал в истерия, бутал шишето. И естествено тръгнахме на бегом. Прибрах се и го нахраних. Та кажете ми защо се получава така? Имам много замразена кърма, може би трябва да започна навън да нося шише, за да свиква ли... 🤔

# 517
Ако досега не е пил от шише, май си е нормално.
Моят още от раждането свикна и да суче и да пие изцедена кърма от шише. Друг вариант е да не му е харесал вкуса, доколкото съм чувала доста бебета отказват замразена кърма, мисля, че е доста различен вкуса.

# 518
Rainbowww същата работа и при нас. Имам много кърма във фризера, тъй като понякога се налага да отскоча за малко до работата, но малката отказва и си я нося с мен, което много ме затруднява.
Другия въпрос е какво ще стане с тази замразена кърма ?

# 519
Рейнбоу, в същата ситуация съм попадала и аз. Нищо изненадващо като те прочетох. 😉 Изключително кърмени бебета не близват инцидентно от шише. Реват до посиняване, остават гладни, но не ядат. На мен ми се е случвало и с двете деца. Не е от замразената кърма, моята беше прясна.
Аз също имам запазена, която вероятно ще хвърля. Такава беше съдбата и на тази, която замразявах с пърното дете. Не ми е била нужна.
Първото дете никога не пи от шише. Вероятно така ще е и с второто. Притеснява ме, че ще започне захранване и трябва да се пие вода.

# 520
Рейнбоу, в същата ситуация съм попадала и аз. Нищо изненадващо като те прочетох. 😉 Изключително кърмени бебета не близват инцидентно от шише. Реват до посиняване, остават гладни, но не ядат. На мен ми се е случвало и с двете деца. Не е от замразената кърма, моята беше прясна.
Аз също имам запазена, която вероятно ще хвърля. Такава беше съдбата и на тази, която замразявах с пърното дете. Не ми е била нужна.
Първото дете никога не пи от шише. Вероятно така ще е и с второто. Притеснява ме, че ще започне захранване и трябва да се пие вода.

Сигурно ще прозвуча като фанатичка, ама не си изхвърляй кърмата, Хелинор. И това е призив към всички, които имат запазена такава и мислят да я хвърлят. Хора, банката за майчина кърма има нужда от тази кърма. Дарете я.

# 521

Да, наистина сигурно голяма част от кърмените бебета, ще откажат шише, но не всички. И някои отказват замразена кърма, но пият прясно изцедена. Наистина има разлика във вкуса след замразяване.
Вода вече на 6 месеца давам от чашките с накрайници, а някои дават и от обикновена чаша, може с тях да опитате, ако не иска шише.

# 522
Цитат на: Misery. link=topic=13
20312.msg42773560#msg42773560 date=1619852554

Сигурно ще прозвуча като фанатичка, ама не си изхвърляй кърмата, Хелинор. И това е призив към всички, които имат запазена такава и мислят да я хвърлят. Хора, банката за майчина кърма има нужда от тази кърма. Дарете я.
Бих го направила, но не знам къде, а и в моя град вероятно няма такава банка.
Иначе, и на мен не ми се хв рля, защото знам колко жени искат да кърмят, а им се налага да хранят с АМ.
Не знам как ще прозвучи, но преди когато я хвърлих имах чувството, че сякаш е грях.

# 523

Аз по този повод четох преди време какви са изискванията, то беше доста трудно. Не, че не е ясно, че си трябват изследвания и доказателства, че кърмата и жената са ок... А и май имаше нещо, че този, който дарява също трябва да плаща нещо, затова и мното жени продават или даряват нелегално...

Иначе не става ли да я влагате при захранването в някои от пюретата?

# 524
Аз ще слагам в пюрета, но прясна, изцедена на момента. А на замразената май й минава и срока на годност. Последно замразявах януари. После вече нямах излишъци.

Общи условия

Активация на акаунт