НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 4

• 20 063
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ох, ами трябва да се учим и да внимаваме, че един ден, живот и здраве, и ние ще сме свекърви Sad
Бързо да се оправя твоята, неМизи!

# 91
Мизи бе, а с кво ще захранваш?

Аз няма да кажа нищо за свекърите ми:) Че ме следи свекървището. Намери ме в октомврийската тема ама на мен вече не ми пука.
Свеки, ако четеш, върви по дяволите, намери си работа!

С глас се смеяяяяя 😂😂😂

# 92
Оф аз от време на време много искам някой да ми каже какво да правя , в главата ми вечно някъв диалог се води и се колебая, пък не съм Везни. Обаче са много малко хората, които приемам за авторитети, и те не винаги са компетентни по всички въпроси, та се оправям сама както мога по неволя 🙂
Захранване с кашички май също е ок, аз след като изгледах цялата лекция на Мира Кошева сега даже се зачудих дали да не пробвам оризовата на Хип за начало - те май ги обогатяват с желязо. Ама ще видим, да стигнем дотам 🙂.
Засега се надявам единствено да изчистим бактерията до края на месеца за да може май месец да му сложим и последните ваксини. Оказа се, че лечението отнема много време. Причина за инфекцията - неуточнена - може от простуда или от ваксините да е паднал имунитета, лоша хигиена, зараза от носител...иди го разбери.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 10:47 от vessy.k

# 93
Веси бързо да я преборите тази бактерия 🤞
О при мен като разберат, че искам ЗВБ ще стане сигурно 3-та световна 😂😂 Чакам с нетърпение 🍿🍿
Ако искат да четат, моето име си е истинското, а снимката е на котака ми. Лесно ще ме познаят 😁
Не знам както точно му говорят, но веднага познавам кога са казали нещо. Напр оня ден бузанчо започна да се заседява вече седнал, толкова му се радвахме с баща му, а на следващия ден ММ вика "Абе дали да не изчакаме още и да не го слагаме". Щото нали той седи с часове 😂😂 веднага се усети, че са му дуднали нещо. Реших да си скрия вече всичко от социалните мрежи от цялото му семейство. След всяка снимка следва мъмрене - не го слагайте ще го урочаса някой, защо в кола за кола, защо на земята, защо спи, защо реве, защо има пъпка, защо се одрал, защо еди си какво ... Измръзна ми.
Най се изнервям като ми кажат "пазете го", а не аз всеки ден го слагам на релсите пред влака. Съвети не искам, нека си живеят в техния век. Естествено и майка ми се опитва да дава съвети, сега ми мрънка за захранването, че закъснявам и не одобрява ЗВБ. Все ми казва да съм вземела паяк,как тя брат ми го била сложила още на 3м ама лесни се справям с нея.
Ще взема да използвам вече и аз израза на Мизи 😁 вземат да ме оставят намира всички.

# 94
На мен пък нито нашите, нито свекърите ми се бъркат. Случвало се е да дадат някой акъл, но аз директно си ги режа и даже им се карам 😄 Но да ми направят забележка как си гледам детето - никога. Като им го оставям, слушат и изпълняват всички нареждания, дават отчет кога спи, кога яде, кога сменят памперса, пращат снимки 😅 отделно всички искат да го гледат, та имам време за задачи и почивка.

# 95
  • София
Ех, искам да съм Писташио Grinning

# 96
# 97
Някои имат бебета еднорози, други като Писташио имат свекъри еднорози. Grinning

# 98
  • Варна
Аз съм много доволна от свекъра и свекървата, само минуса е, че са в друг град и досега не са гледали малкия. Ако бяха на близо щях да им го оставям понякога за 1-2 часа. Имат по-добър подход дори от моите родители. И нашите не са близо, но като се виждаме ме дразнят, защото майка ми изцепва неща от сорта "Не го оставяйте да гледа назад, ще си изкриви погледа" ... обяснявам й, че няма такова нещо и след 5 мин пак - "Ох ама той гледа назад, не го оставяйте така". Досадничко е, но нали е моя майка, мога да й се скарам и се приключва.

# 99
Аз няма да кажа нищо за свекърите ми:) Че ме следи свекървището. Намери ме в октомврийската тема ама на мен вече не ми пука.
Свеки, ако четеш, върви по дяволите, намери си работа!
Паднах от смях!!! Да можех и аз моята да я пратя така по дяволите... Дразня й се много, че на всичкото отгоре живеем още с тях и е просто ужас. Не, че много се месят, но ми пречат да си гледам спокойно детето. Живот и здраве още малко, ама сигурно и после няма да е по-различно, все ще виси да разпитва. Още първия месец че питаше какво и кога ще правя с мъжкия му атрибут. Алооо, това си е моя работа, не те вълнува теб.

# 100
Моите родители по принцип не ни се месят за нищо. Единствено майка се опита в началото да ме "убеди", че не трябва да го приспивам на ръце, а да го оставя да си поплаче, за да му се развивали белите дробове. Много се дразня на тази върховна глупост Rage.
Другото, което се опита да направи е да не ми даде да се откажа от кърменето.
Двамата със съпругът ми бяхме решили, че спираме с тази агония, но тя все уж на майтап "Хайде, Мартине, да сучиш от гърда."
А относно свекървата, там нямам никакви забележки. Още като заживяхме заедно, мъжът ми показа на всички, че няма вариант да ни се месят, а тя тъй като си познава прекрасно детето, не се и опитва. Много ѝ е трудно да си преглъща съветите, но знае, че за всички ще е по-добре Grinning така.

# 101
  • Варна
Ох за моята свекърва направо не ми се говори,търпях й глупостите 4 години,колко съм ревала заради нея.Сега с малкия се опита яко да ми се меси,да дава глупави съвети и да ми го взима от ръцете,да му вади бубката докато спи насила и един ден не издържах и й се развиках и се скарахме...та вече не идва вкъщи и не говори с мен..ММ явно няма нищо против,защото не ми е казал нищо,само й праща снимки от време на време. Че й като идваше с нищо не ми помагаше,само ме изнервяше,един  път не каза дай да ти помогна с нещо...провали ми и изписването и вместо да изляза щастлива,излязох разплакана заради нейните простотии...
 Нашите много помагат,но за съжаление са на 90 км и рядко се виждаме. Помага ми от време на време сестрата на ММ, с нея се разбирам чудесно 😊
Момичета вие къде държите бебоците през повечето време? По земята,на диван или някъде другаде.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 18:07 от mimsito_86

# 102
Ако съм при него, стоим на спалнята. Ако отивам в другата стая, е на земята или в кошарата. Понякога ползвам и люлката или шезлонга, най-вече когато вечеряме, за да е до масата.

# 103
  • Варна
Тия съвети за бибата много ме дразнят.
Да не сме му давали, защото после много трудно сме щели да го отучим, другата внучка 3 дена си търсила бибата! 3 дена, уау, каква нечувана драма! Значи година-две да се мъча, щото после 3 дена ще я търси? Аз логика не намирам. Разбирам да са консултанти по сън и да ми говорят за асоциациите на заспиване, ама то не е това. Толкова по-лесно се пътува в колата с биба или на разходка. Или просто е крив и да го успокоя. Защо да не го използвам и това оръжие, ми не може нон-стоп цица.
Аз даже се опитвам да го науча да харесва биба! До скоро успявах да пробутам, но в последно време не я признава за нищо. Чудя се дали не е време за следващия размер или просто поумня и си иска гърдата детето.

# 104
Хахах значи, като ви чета, виждам че не само аз се дразня на майката на мъжа ми. Кефя се на мъжете, които защитават жените си, отстояват позицията и. И в същото време продължават да уважават и зачитат майките си. Защото все пак майката си е майка, вече и ние сме такива.
Аз го местя често от шезлонг на гимнастика, кошара, но в краката ми стои най-удобно в полу-легнало-седнало положение. Много го кефи така, защото стига краката си и може да оглежда всичко. Вече се  обръща след всеки шум, дори и в другата стая, ако е, гледа към вратата. Много е смешен, когато го храня и има някой около него. Спира да яде и го гледа, цоква, пак го гледа.. 😂😂 Обаче сякаш му омръзна гимнастиката, вече почти не седи на нея и не знам какво ново забавление да му измислям. Мисля си за кошара за игра, не знам и аз.🤔

Общи условия

Активация на акаунт