Августинки 2021 - Тема 4 🤰🌼

• 31 091
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Не знам как е възможно да вярвате на някакви твърдения от разни съседки и тетки  , при положение , че си имате снимка черно на бяло...

# 196
Тя твоята съседка защото в виждала много пишлета на бебета в корема, затова много знае. Баш така си изглеждат. Момче та дрънка. Да й го закараш да му смени памперса като се роди, за да се увери.
Не вярвайте на такива неща.

# 197
Атрибут може да не вижда,ама тестисите ще й избодат очите.

# 198
И при мен от някои членове на семейството от страна на мъжа ми, има постоянно "ако е момче наистина" чак ме дразни това, понеже в семейството им няма друго момче освен съпруга ми, всички деца са момичета и всякаш се надяват и нашето да е такова, едно такова казано всякаш със завист.

# 199
Тя е медицинска сестра ама в друга сфера. Точно, че усетих някакъв вид злоба и завист и затова ми стана такова неприятно.

# 200
Момичета, лека-полека скоро ще започнем да мислим за списъци за покупки. Следя една влогърка (Ивана Александрова), може би и вие я следите, но все пак да споделя. Тя пита последователките си какво им е било нужно и какво се е оказало напълно непотребно и е получила стотици отговори, който е синтезирала в 2 excel таблици.  Изпращам ви линк към самата статия и от нея при интерес може да си свалите таблиците, за да видите колко хора са гласували за различни продукти
https://www.dreamofjoe.com/2021/03/baby-shopping-study.html

# 201
Да, полезни са видеата на Ивана и списъка го гледах днес с интерес. Полезен е списъка и коментарите на мамите. Въпреки че моето объркване е по-скоро не какво да се купи, а коя марка и т.н. пак ще го прегледам като се засиля с покупки Simple Smile

Исках да ви питам има ли някой с неприятни усещания в областта на диафрагмата/слънчевия сплит. Имам чувството, че там ми е концентрирана тежестта. Все едно имам мускулна треска  Grinning Явно се повдигат органи ли...не знам вече. Дали е нормално?

# 202
Нагоре ще се усеща все повече напрежение. Диафрагмата се измества, стомаха, абе всичко. И другите органи са притиснати, само сърцето остава по-незасегнато, защото е ограничено с гръден кош.
Много зависи и колко ти е пораснал корема в областта на подгърдите. Моят много се издува още оттам и ми е по-леко все още.

# 203
  • София
Здравейте, мамаситас. Аз съм нова тук, но съм с термин 15.08.2021г. Тук като е по-анонимно реших да си задам въпроса. На 12.04 бях на втора фм при проф. Марков(в 22 г.с) Той ми каза, че със сигурност ще имам момче и ми направи снимка... Но нали знаете как някои хора са си леко злобнички. Има една жена, която е приятелка на свекървата ми и тя вярва в някакви суеверия. Изчисляваше ми според последния ми цикъл(щяло да е момиче), сложи ми сол на главата и аз съм се почесала по устата( пак значело момиче). Когато я видях реших да ѝ се похваля, че ще е момче, защото ние с мъжа ми от самото начало се молим да е момче. И тя започна "да, да и на съседката ми така ѝ казваха до последно пък си има 20 годишно момиче вече" ... Реших да ѝ покажа снимката за да ѝ докажа и тя се обърна и ми каза, че това не ѝ приличало на пишка... Развали ми кефа тази жена и после пък и почнах да го мисля. Разглеждах в интернет за снимки на момчета, но не съм на 100% сигурна, защото нашата снимка е от друг ъгъл. Та идвам да попитам на вас как ви изглежда и случвало ли ви се е Проф. Марков да ви обърка пола? Извинявам се за дългия пост и благодаря за отговорите предварително!
Професор Марков не греши за пол!!!! Той гледа с детайли сърце и мозък вие се съмнявате дали ще види пишка или не😂
Преди 20 години бременните са ги гледали на обикновенни ехографи и да ставали са четсо грешки относно пола, но в наши дни е смешно да се твърди.
Тази жена уж медицинаки работник а гадае по бабешки методи пола на детето и вярва повече на тях, отколкото на прпфесор в областта? Да напуска работа и започне на ръка да гледа тогава.
Проявете интелигентност и изобщо не се връзвайте на такива тъпотии и простотия и то от страна на чужд човек.

# 204
Kikbaby, младеж та дрънка, яд ме е, че има хора, които така искат да уязвят една бременна. Внимавай с нея занапред, да не ти гледа много детето като се роди. Не съм суеверна, ама има хора, различно гледат, а и може да ти наговори една камара неща, че на бебчо му има нещо. Гледай си спокойствието и личното щастие, тя да си живее с глупостите.

# 205
Боже боже, аз като човек видял и 2та пола на ехограф, да кажа, че тая съседка е пълно куку. Хич не вярвай на такива щуротии, преди 20г еди кво си, то тогава и памперси не е имало....

Ето ти как не се вижда пишка 🤣
Ти си преценявай от твоята хубава снимка така ли изглежда младежа ти😂

# 206
Момичета, май имаше някои от вас, които обмисляха раждане в Селена Пловдив. Днес имат онлайн събитие в 2 часа и ще представят родилното отделение
https://fb.me/e/3pOjWP5DI

# 207
По темата с грамажите, днес след консултацията в 23+2 девойката е около 560 гр. Всичко е наред. Продължавам си с магнезия и витамините прегнакеър и другия месец пак.
Днес даже си водих с мен таткото и детвто. Тя мойта АГ е печена, ваксинирана е и много му се зарадва. Тв го следеше и него и казва, че обича да вижда после и реално точките от ехографа.
Той беше много весел, че му обясняваха кое е ръка, крак, глава, даде му на него снимката, страшен цирк🤣

# 208
Здравейте,
Някой да е изпитвал някакво трептене/лека вибрация като усещане в ребрата?На мен ми се случва от ляво под гърдите и се чудя мускули ли се променят или пък е някой орган сменил мястото си. Случва ми се като лежа и за секунди, но е необичайно 🤔 ще си питам и доктора във вторника де... Но ми е любопитно дали в нещо от  бременността

# 209
  • Варна
Има ли някоя като мен която спазва диета( без сладко) заради по висока захар и все още не е качила никакви килограми.

Не знам вече да започвам ли да се притеснявам 😬

Общи условия

Активация на акаунт