Августинки 2021 - Тема 4 🤰🌼

• 31 104
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Много благодаря на всички за отговорите! 😊

# 271
Здравейте мами! Искам да попитам дали някоя от вас вече използва слънцезащитен крем за лице и какъв точно е моделът, тъй като четох, че сега сме доста склонни към появата на пигментни петна. 😊

Здравей,
аз страдам от доста години от такива петна и в момента ползвам "bioderma pigmentbio".
Ползвам дневен с фактор и нощен - много съм доволна!

Извинявай, може ли снимка на продукта и как и кога точно се нанася, понеже имам същият проблем, може и на лични 😊😊

# 272
Благодаря и аз за помощта. Пих еспамизан и се чувствам доста по-добре, чудя се защо се мъчих няколко дни. Златни сте 😘

# 273
Христос Воскресе, момичета и коремчета! Пожелавам ни да бъдем благодарни и Господ да бъде с нас, за да родим здрави дечица.
Качете се на кантара преди и след козунаците 😁

# 274
  • Варна
🍀🌼 Бъдете здрави 🌼🍀

# 275
Воистина Воскресе ! Simple Smile
Бъдете здрави и нека има светлина в домовете ви :*
Тери, недей така, че ще имаме много стресиран Гергьовден. След агнетата на шести ще се теглим Grinning

# 276
Христос Воскресе! Бъдете здрави и скоро нека всички се радваме на здрави и щастливи деца.
Имам въпрос към вас.
От няколко дни имам лека настинка, но ми образува хрема, а аз съм и с хроничен синозит. Личната ми даде капки, но я е страх и са само хомеопатични, тоест не ми отпушват носа и не мога да спя.
Да ви питам мога ли да си взема Муконазал, знам че не е много силен, преди съм го ползвала, но сега се притеснявам.

# 277
Аз ползвах муконазал като бях болна от ковид, нямах проблем.

# 278
Аз съм постоянно с Муконазал. Иначр не мога да дишам. Знам че е вредно и съм си прецакала лигавицата, но това с капките ми остана още от 1 бременност преди почти 6г. Тогава се разболях и АГ ми ги изписа и на тях си останах до ден днешен. Вредно не вредно, като не мога да дишам без тях пръскам няколко пъти дневно, главно преди да си легна и това е.
За момента всичко е наред с бременността. Надявам се да не навредят.

# 279
Спокойни празници и от мен, момичета! Искам да ви питам, на някоя от вас изтръпват ли й ръцете нощем, като иглички по тях, само в дланите и пръстите? От седмица и нещо всяка нощ съм така и нямам обяснение защо се получава...

# 280
Ashira, имам подобни усещания повече от месец на лявото бедро. Попитах Чачева при последното ми посещение и тя каза, че може да има притиснат нерв.

# 281
Аз съм постоянно с Муконазал. Иначр не мога да дишам. Знам че е вредно и съм си прецакала лигавицата, но това с капките ми остана още от 1 бременност преди почти 6г. Тогава се разболях и АГ ми ги изписа и на тях си останах до ден днешен. Вредно не вредно, като не мога да дишам без тях пръскам няколко пъти дневно, главно преди да си легна и това е.
За момента всичко е наред с бременността. Надявам се да не навредят.
Аз бях три години постоянно на капки за нос не можех без тях,мъжа ми само се караше, че не може така, криех се и пак си слагах, но като забременях реших, че е време да ги спра, много трудно беше цяла седмица не съм спала измъчих се, но ги спрях Simple Smile свикнали сме с тях и за това не можем. Ползвам в много краен случай когато съм настинала

# 282
  • София
Спокойни празници и от мен, момичета! Искам да ви питам, на някоя от вас изтръпват ли й ръцете нощем, като иглички по тях, само в дланите и пръстите? От седмица и нещо всяка нощ съм така и нямам обяснение защо се получава...
Още преди да бях бременна ми се случваше. Леларите казаха недостуг на магнезий. Сега откакто пия ударно магнезий нямам такива проблеми.
При теб на двете ръце ли е, на мен беше ту на едната, ту на другата, понякога в една нощ два пъти се е случвало. Първо се шашках, но сега като спря докато пия магнезий се уверих, че е това.

# 283
Още преди да бях бременна ми се случваше. Леларите казаха недостуг на магнезий. Сега откакто пия ударно магнезий нямам такива проблеми.
При теб на двете ръце ли е, на мен беше ту на едната, ту на другата, понякога в една нощ два пъти се е случвало. Първо се шашках, но сега като спря докато пия магнезий се уверих, че е това.

Случва се и на двете ръце, много рядко едновременно, по-скоро ту изтръпва едната, ту другата, може и в една и съща нощ да стане...На Магнерот съм 3*1 заради стяганията на корема, не знам, може да не ми е достатъчнен.., а чак на 20-ти съм на ЖК.

# 284
  • София

Случва се и на двете ръце, много рядко едновременно, по-скоро ту изтръпва едната, ту другата, може и в една и съща нощ да стане...На Магнерот съм 3*1 заради стяганията на корема, не знам, може да не ми е достатъчнен.., а чак на 20-ти съм на ЖК.
Аз съм 3х2.
И спря, преди това 3х1 и пак ми изтръпваха. Имайте предвид, че бебчетата яко смучат от нас.
Аз преди да забременея като имах проблем пих магнезий и бекомплекс и мина. Като збаременях пак се появи след два месеца и спря като запопнах магнезия.
Точно както го описвате и при мен беше. Не се притеснявайте, може да звъннете на лекаря да го питате или си изчакайте датата за прегледа.
Ще се радвам ако споделите после какво са ви казали на вас, но аз говорих с моето АГ и той каза същото магнезий трябва.

Общи условия

Активация на акаунт