Августинки 2021 - Тема 4 🤰🌼

• 31 094
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Аз не ям сладко от години, но съм качила 4 кг

# 211
Здравейте момичета!
Имам едно въпросче относно киселините. На някоя от вас дали са изписвали и е пила някакво лекарство тип омепразол,омепразид,сопрал,нексиум,пантул и тем подобни от този род? Понеже на мен ми изписаха,а чувам че не са много подходящи по време на бременност. Благодаря.

# 212
Аз съм на диета заради висока захар и съм качила много малко кг, а с първото свалих и качих чак към края. Важното е детето да наддава и да си върви нормално спрямо седмиците.

# 213
Здравейте! Искам да попитам понеже все още лежа в болницата, заради 'ентерококи фекалис' и ми назначина Unisyl (Унизил) венозно 1път на всеки 8часа. Искам да попитам ако някоя бъдеща мама го е пила, колко дни трае лечението? Просто ако са 5 се пада в понеделник и евентуално ще ме изпишат. Благодаря предварително на отзовалите се!

# 214
Аз съм качила 4 кг. Стратирах от 46 кг, висока съм 163. Бебето върви даже голямо. Коремът според мен ми е доста голям за 24 г.с.

# 215
  • София
Здравейте! Искам да попитам понеже все още лежа в болницата, заради 'ентерококи фекалис' и ми назначина Unisyl (Унизил) венозно 1път на всеки 8часа. Искам да попитам ако някоя бъдеща мама го е пила, колко дни трае лечението? Просто ако са 5 се пада в понеделник и евентуално ще ме изпишат. Благодаря предварително на отзовалите се!
Аз не мога да помогна, но се притесних и на мен ми откриха тая гадост идея нямам откъде, слагах някакви вагинални глобули взеха ми онци ден микробиология дано се е изчистило, но не знам. Ти как стигна чак до болница?

# 216
Да не ти бият по-скоро Уназин, той е за ентерококи. На мен преди време ми беше изписано лечение от 10 ден венозно два пъти на ден, но аз отказах хоспитализиране тогава.
Зависи на какъв лекар си попаднала. Някои правят курсове по 5 дена само, което е доста грешно и скоро се завръща гадината отново. За бактерии си трябва 10 дневен курс поне, но не знам как стои въпросът при бременност

# 217
  • София
Ох, момичета фини сладурани сте вие! Не зная как го постигате 😁 И на мен рядко ми се прияжда сладко, но си позволявам. Още в 3 месец бях +3 кг. Сега съм в 22с. началото на 6 месец и съм 8 кг.отгоре, откъде не зная, първите месеци бях с ужасно гадене, а сега дори малко да хапна ми става тежко, нито количество мога да поема, нито нещо конкретно ми се яде "като на бременна". Само корема ми е огромен, а лекарите казват че всичко е наред. Като гледам инста-бременните коремчета, с моето сякаш съм в 8 месец 😁. Док каза, че след първата бременност вече са ни поразместени органите , и мускулите не са толково стегнати, секцио и т.н. и коремите били по-големи. Аз тръгнах и от повече килограми от първата бременност, защото с това затваране не ходих нито на фитнес, нито спортувах у дома. Не зная как ще е до края, надявам се да не кача повече от нормалното 🙄

# 218
Като чета за бактерии и инфекции полудявам.
Утре влизам в 26 седмица и нито 1 път не ми е взимана микробиология на секрет.

# 219
Като чета за бактерии и инфекции полудявам.
Утре влизам в 26 седмица и нито 1 път не ми е взимана микробиология на секрет.
Аз съм в 19 и на мен не ми е, но защото аз не исках. Нямаше смисъл, защото слагах утрогестан. Но като ида следваата седмица ще си искам да ми вземат задължително. По-натам пак зсдължително ще правя. Имах инфекция и я предадох на сина си по време на раждането. Сега няма да си оставя магарето в калта.

# 220
Teri90 Unasyn, да точно така объркала съм го. Лелее 10дни, само че на мен ми го бият по 3 пъти на ден, дано е поне 7
Hetera  Ами аз си постъпих заради контракциите и болките и скъсена шийка на 2.8. Обаче контракциите всички бяха с болка и доста на често. Точно уж ги овладяхме и откриха това и просто вече искам да си се прибера макар че ако остават още 2 3 дни ще изтърпя.
Аз не мога да помогна, но се притесних и на мен ми откриха тая гадост идея нямам откъде, слагах някакви вагинални глобули взеха ми онци ден микробиология дано се е изчистило, но не знам. Ти как стигна чак до болница?

# 221
  • Велико Търново
Момичета, аз съм в 22г.с и пускам микробиология всеки месец. Много ме е страх от инфекции и така ми е по спокойно. Пускам и урина също.

# 222
  • София
Teri90 Unasyn, да точно така объркала съм го. Лелее 10дни, само че на мен ми го бият по 3 пъти на ден, дано е поне 7
Hetera  Ами аз си постъпих заради контракциите и болките и скъсена шийка на 2.8. Обаче контракциите всички бяха с болка и доста на често. Точно уж ги овладяхме и откриха това и просто вече искам да си се прибера макар че ако остават още 2 3 дни ще изтърпя.
Стискам много палци вече да са ок нещата и скоро да си у дома!

# 223
И аз пускам през 2-3 седмици урина и CRP, ПКК, а микробиология всеки месец. Пуснах този месец Уреоплазма, Микоплазма, Хламидии, дори цитонамазка, но защото трябваше да ми поставят песар заради скъсена шийка. Инфекциите трябва да се следят много.
Gery, бързо да се оправиш и да излизаш от болницата.

# 224
Здравейте момичета!
Имам едно въпросче относно киселините. На някоя от вас дали са изписвали и е пила някакво лекарство тип омепразол,омепразид,сопрал,нексиум,пантул и тем подобни от този род? Понеже на мен ми изписаха,а чувам че не са много подходящи по време на бременност. Благодаря.
Здравей, аз от известно време съм с много неприятно киселини, дори стигнах и до повръщане от тях... Като казах на доктора, той ми изписа Гавискон след хранене, но в листовката си пише, че е подходящ за бременни. За тези, които си споменала не знам, но щом са ти изписани от лекар, значи не би трябвало да има проблем. Blush

Общи условия

Активация на акаунт