Августинки 2021 - Тема 4 🤰🌼

• 31 099
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Аз стартирах 47кг с височина 165 (тоест с поднормено тегло) и сега до 21г.с съм качила 3кг, а и корема ми не е толкова голям. Но вече усещам тежестта на корема и като че ли усещам как ще порасне скоро доста 😃 но до края нищо не се знае, за сега качвам постепенно, но има време, а си похапвам и тесто и сладко като луда, какво да направя яде ми се 🤷🏻♀ Важното е бебчетата ни да са здрави, килограмите после ще си ги върнем колкото и да са.

# 226
Завиждам! Неблагородно! Grinning

# 227
Аз стартирах почти 49 кг (167), но съм качила доволните почти 8 кг до момента - 22 г.с. Всички дрехи ми стават, изключае на кръста... Не се чувствам дебела, чувствам се доста добре, жизнена и пълна с енергия, въпреки килограмите. Според мен всичко е супер индивидуално, като гледам до края може да кача още 10-Тина, но това никак не ме плаши Simple Smile Важното е бебчетата да са добре, ние да се чувстваме добре и изследванията да са ни супер Simple Smile Започнахте ли с пазаруването? Аз мисля все пак да изчакам 7-мия месец, не че страдам от суеверия, ама се надявам на някакви намаления Simple Smile))

# 228
За килограмите си е индивидуално,да, но 1-2 кг. на месец си е ОК.
Покупки взимам малко по малко, всяка седмица съм на нова тема - първо бях на колички,после на легла,след това на помпи,нагреватели. Проучвам и като ми хареса нещо,купувам,че знае ли се после дали ще го има,а ще ме е яд,като съм си го набелязала.
А тия бабини деветини мъжа да купува всичко,докато жената е в болница,не ги разбирам. Това с цел да го държим зает да не се напие ли? Моят ще купи първото,което види,после ще се чудя какво да правя я с някой матрак,който не пасва за леглото,я с някоя помпа,която не е марката,която искам. И ще трябва да купувам от всичко по 2 и да се чудя как да ги връщам. Не,мерси.

# 229
  • Варна
Ние събирахме парички до сега и последната седмица купихме почти всичко. Най-едрите покупки пътуват към нас вече, единствено ваничката остана. И остава да вземем играчки, биберони, още някоя дрешка. Всичко сме взели на намаление.

# 230
И аз ще изчакам след 28 г.с., още съм в 21 г.с., та ще си почакам. Не от суеверие, от собствен си страх.
Аз стартирах 48кг, сега съм +4кг, но пък съм 154 см. Та при всички положения ще приключа поне 10 кг над височината си, но изобщо не ми пука. Като дете бях много дебела, ходих дори на диетолог и знам, че килограми се свалят и то не толкова трудно, просто човек трябва да има воля.
Иначе ми хареса от фейсбук следното:
"- Пораснал ми е коремът. Май задържам вода.
 - Не, задържаш кюфтета."

# 231
Аз стартирах 52 кг., сега съм 58, 160 см., 25 г.с. Ям си нормално, но преди не закусвах, а сега да и може би затова са тези 6 кг. Бебето си върви и 2 седмици напред, а с дъщеря ми по спомен също така качвах. Тогава почти всички кг. оставих в болницата, което ме навява на мисълта, че явно повече тежат водите при мен. Дано и с тази е така, но каквото е. По бабини методи иначе и моето беше момче, ама е момиче и никой не ми го е оспорвал Simple Smile

# 232
Стартирах 46кг сега съм 51,500кг. (24г.с+4) висока съм 154 малко на моменти се чувствам като тюлен😁😁😁 не прекалявам с храната, но със сладкишите ДА, не мога да се огранича много ми е трудноооо

# 233
Аз стартирах около 55,сега съм около 61. Като ръст средна работа около 155см.
За пазаруване, чакам да изкарат лвтните дрешки, ние си имаме всичко основно количка, легло, стерилизатор, кана от първото дете, та сега само дрешки, шишенца такива неща ще се взимат. Харесах нови обиколници преди месец и ги поръчах, но друго не съм взимала.
От сега наблюдавам как вървят памперси, кърпи, че съм позабравила.
Влизам тази сряда в 24 гс, хем ми се иска да е топло и да сме навън, че и дете и куче изперкват, но така като си вали поне повече мързелувам и ми е добре.
Като бяха топлите дни с излизане 2 пъти на ден с кучето с хлапето, с колело багаж раници, води и тн направо ми се взимаше тока. А не ми се мисли в жегите баш на финала какво ще е.
Много страдам, че ще пропуснем морето, но няма да има как юли месец като е хубаво времето в средата ще съм в края на 8 м и никак не ми се пътува 400км с дете и куче. Водата не е топличка като август. Та не знам какво ще правим цяло лято в София.
Оглеждаме се в момента за апартамент да вземем в нашия блок, ама суууууупер трудно стават нещата. Та с това се занимавам.
Вече поне започват повече усещанията, не са ритници като с баткото определено, но поне всеки ден усещам нещо.

# 234
Здравейте момичета имам проблем с пигментните петна. Ползвате ли някаква специална козметика. Моля за съвет

# 235
Задължително мажи лицето с крем с фактор и обновявай постоянно. Аз забелязах, че много лесно ми изгаря кожата на лицето и веднага купих крем с фактор.
Друго не мога да кажа.

# 236
При бременност се отключват подобни петна при някои жени. Състоянието се нарича "мелазма". Може да почетеш, но това е хиперпигментация и мисля, че трудно се бори. Мисля, че след раждане се чистят повечето петна.
Иначе бременни задължително се мажат с крем с висок фактор, защото кожата е много фоточувствителна, което още повече задълбочава проблеми с кожата.. И аз много лесно се зачервявам в момента от слънцето и си купих бебешки крем 50+ фактор на Мустела.

# 237
  • София
Здравейте Дами. Изпуснах темата за няколко седмици и до сега наваксвах. Сумати неща ни мъчат - хемороиди, болки,  сърбежи, киселини. Аз мога да се похваля само с киселини и огромен корем.
Но съм се ошашкала здраво. Днес си направих домашен тест за коронавирус и се оказа положителен. Нямам никакви контакти, но от някъде съм го добарала. И детенце е болно, но то след мен прояви симптоми. Моля ако някоя от дамите минали през това е склонна да ми пише за лечение на лично. АГ и личната са ми дали само витамини и добавки. Аз искам да сравня лечението с друго такова на бременна и детенце евентуално.

# 238
Аз март месец бях с корона, бях 17г.с. ЛЛ ми изписа фосфорус, арника монтана, парагрип, общо взето само хомеопатични и над 2.5л вода задължително.
От личен опит ще кажа, усетиш ли дори леко влошаване отивай в болница, аз бях в майчин дом и леко се разминах защото отидох рано, бях на антибиотик 3 4 дни и ме изписаха. Най-вече забравих да спомена почивай много! Надявам се всичко да е наред и да нямате проблеми. ❤️
Здравейте Дами. Изпуснах темата за няколко седмици и до сега наваксвах. Сумати неща ни мъчат - хемороиди, болки,  сърбежи, киселини. Аз мога да се похваля само с киселини и огромен корем.
Но съм се ошашкала здраво. Днес си направих домашен тест за коронавирус и се оказа положителен. Нямам никакви контакти, но от някъде съм го добарала. И детенце е болно, но то след мен прояви симптоми. Моля ако някоя от дамите минали през това е склонна да ми пише за лечение на лично. АГ и личната са ми дали само витамини и добавки. Аз искам да сравня лечението с друго такова на бременна и детенце евентуално.

# 239
Мис Бискит, бъди спокойна.
Изкарах ковид с парацетамол, витамини и имуностимулатор през февруари.
Ще мине, бъди позитивно настроена. 🌼

Общи условия

Активация на акаунт