Флиртува ли с мен или съм яко във филма ?

• 13 145
  • 182
  •   1
Отговори
# 30
Ама вие сериозно ли давате съвети да го прави с шефа си Flushed Това е непрофесионално, най-малкото. А и после какво? редица неудобни ситуации, шушукания, накрая и без работа. Е, ако се окаже "жената на живота му" /респективно мъжа на живора й, може и да стане, да си имат дечица и семейство след време... ама приказките в реалността често не са с хепи енд, особено такива като "секс с шеф"

# 31
  • София
Понякога, даже често, ако откаже да спи с шефа, също може да си навлече неприятности в работата. Изобщо, ситуацията не е добра за авторката. Confused

# 32
  • Варна
Във всички случаи прекрачиш ли границата се оглеждай за друга работа..за в бъдеще дори и да растеш в йерархията на фирмата, заради лични постижения, в очите на колегите си ще бъде защото си "любовницта на шефа"....

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 15:56 от RISE

# 33
  • СИ

... Според вас флирт ли е или просто си въобразявам ? И какво да правя ?

Как какво? Ако темата не е постановка, скачай в тигана! Какво по-хубаво от това, да завъртиш главата на началника и после да го опънеш?
И най-важното...! Като ще се продаваш, гледай поне да е скъпо!          Yum

# 34
Вие не сте добре, авторке ще патиш от тая работа, стой на далеч.

# 35
Давай смело - това си е класика - подчинена с шеф Simple Smile
Класика е само във филмите за възрастни, в цивилизацията не е прието да се прави така още от миналия век. Ако на форумката и харесва да я опипват на работното място, нека си изживее филма. Пък и хубав бил, не е някой мазен чичо.

Кажи малко повече за шефа, спортен ли е, облича ли се добре какъв парфюм носи, че ми е интересно. Рядкост са такива Smiley

Хаха Grinning сладък е .. пък забраненият плод е най-сладък ,знаете дами. Не ми стиска ,обаче да го направя 100% след секса отношенията ни няма да са същите. Иначе , да готин е и е висок , за парфюма му да не говоря Close

# 36
Ако не ти беше шеф, пак ли щеше да пърхаш?

# 37
  • СИ

Хаха Grinning сладък е .. пък забраненият плод е най-сладък ,знаете дами. Не ми стиска ,обаче да го направя 100% след секса отношенията ни няма да са същите. Иначе , да готин е и е висок , за парфюма му да не говоря Close

Като не ти стиска, защо разпитваш? Или чакаш да назначат друга, която ще свърши тази работа вместо тебе?

# 38
  • София
Не е казала, че на него не му стиска.

# 39
  • София
Обвързан ли е?

Не съм против връзките на работното място, голяма част от познатите ми точно там са се запознали с половинките си. Проблем е, че сте на различни нива в йерархията на един отдел/екип .
Иначе нито е последния мъж, нито е последната работа - преценяваш си кое от двете предпочиташ. Пък винаги има и шанс да не се налага да избираш.

# 40
не разбрах, шефа с хубавия парфюм има ли си гадже/жена..?

# 41
не разбрах, шефа с хубавия парфюм има ли си гадже/жена..?

Без да знам, на 100% а вероятно и любовница.

# 42
  • София
Тоя е някаква класика. Явно във всички фирми има по няколко такива плейбоя шефове, дето свалят всичко с рокли, поли, токчета.
Принципно не съм против връзките в офиса. Моят мъж така го срещнах. Там беше пълно със семейни двойки, но нито една не е била от един отдел, а да не говорим шеф-подчинен.

Авторке, такива като твоя шеф с готиният парфюм само дебнат новите млади и неориентирани мацки в офиса да чукнат и бегат после. Ако искаш да го пробваш действай, ама си търси работа, че после в тоя офис трудно ще се върнеш. Свалките стават най-лесно на тиймбилдинги, ама в тая обстановка май май няма такива сега. Те и заведенията затворени, и обяд трудно ще ви се получи. Сама ще си биеш канчето после, ако действаш обаче.

# 43
Обвързан ли е?

Не съм против връзките на работното място, голяма част от познатите ми точно там са се запознали с половинките си. Проблем е, че сте на различни нива в йерархията на един отдел/екип .
Иначе нито е последния мъж, нито е последната работа - преценяваш си кое от двете предпочиташ. Пък винаги има и шанс да не се налага да избираш.
До колкото знам не е обвързан, но не ми се иска да разпитвам много ,за да не се усетят колегите ми ,че проявявам интерес към личния му живот.

# 44
Ако ще те повиши след това, давай 😃😃

Общи условия

Активация на акаунт