Флиртува ли с мен или съм яко във филма ?

• 13 145
  • 182
  •   1
Отговори
Здравейте ! Първо ще започна от там ,че за първи път в живота си ми се налага да пиша тук ,понеже не знам наистина кой би ми дал съвет. На 25 години съм и наскоро започнах работа в един офис. Като цяло колегите са супер позитивни и приятни хора ( за сега) и наистина ми е готино да работя там. Има обаче един проблем.. и това е шефа ми. Ммм даа , класика в жанра. По принцип избягвам такива отношения в повечето ситуации не завършват никак добре. Та ,става въпрос за това ,че аз го харесах от момента в който се видяхме на интервюто. Допадна ми не само визуално , а и като човек до колкото успяхме да си поговорим тогава. От около 1 седмица ми прави впечатление ,че винаги гледа да е близо до мен. Опитва се да скъси дистанция като сяда близо .. и като казвам близо , то имам впредвид наистина близо. Така ,че крака му да докосва моя. Говори нещо забавно и веднага поглежда към мен , за да види дали ще се засмея и аз. Днес ме прегърна за повече време от стандартната прегръдка. Аз съм човек ,който като цяло пази дистанция от останалите , както и той понеже не се държи така с другите ми колежки. Преди няколко дни влезнах в офиса с една рокля и ми направи комплимент ,след като ме огледа от главата до петите. Според вас флирт ли е или просто си въобразявам ? И какво да правя ?

# 1
  • София
Може и да е флирт.
Единият вариант е да спазвате и показвате здравословна дистанция.
Другият - да имате заигравка с готовността да напуснете всеки следващ момент. Първо, защото е непрофесионално и второ, защото може да си сритате капите.
Решението е според вътрешния глас.

# 2
Ако сексът ви е по-важен от работата - дерзайте. Ако работата ви по-важна от секса - кажете му, че сте заета.
Няма как някой друг да ви каже какво да правите. 

# 3
Ти какво би направила ако е флирт ?

# 4
Може да му е традиция да овършава всяка нова колежка. Веднъж попаднах на такъв индивид, работата ми продължи месец, сама се махнах. Беше разведен, но не ми се понрави "метода му на работа" . В последствие разбрах, че наистина спи с болшинството служителки. Бляк.
Тука никой няма как да знае какво е, щом ти самата не знаеш. Ама шеф... нова служителка. Кофти работа. Дръж се на ниво и дистанция. От подобна връзка много повече ще загубиш отколкото да спечелиш.

# 5
Щом ти харесва визуално,пробвай..Ако не е женен/обвързан, разбира се.. Освен работата евентуално, няма какво друго да загубиш..

# 6
  • Варна
Голям майтап,. на интервюто й допаднал като човек...

# 7
Според мен си яко във филма. Доста опитен ми изглежда твоя шеф, умее да завърти главата на новата колежка още от интервюто. Сама казваш, че е хубавец, със сигурност и той го знае. Сваляч от класа, ще се влюбиш, може би ще имате връзка и колежките ще ви одумват. А може и само да се пробва, за спорта. Имай си едно на ум.

# 8
Може такова да си е обичайното му поведение към всички жени - неангажиращо закачливо, а може и да флиртува. Ако флиртува, зависи с каква цел го прави. Може и да не е нещо специално и конкретно към теб.
Преди няколко години имах управител, който флиртуваше с всички колежки като целта му беше абсолютно манипулативна - да ги накара да се влюбят в него, а после да ги управлява лесно и в своя изгода.

# 9
Ааааа, класическата офис свалка. Какъв флирт, то си е открито натискане. Питай колежките дали го бива, да не се хабиш. Сигурно му е навик и ги е минал всичките. Но най-вече, ослушай се дали си говорят нещо да ги сърби, да не хванеш и ти.

# 10
  • Плевен
Кажи му, в тоя Ковид да не се навърта толкова близо до теб.

# 11
  • out of space
Най-готиният ми шеф беше такъв. "Мръдни един гъз", сяда и почва да ти показва нещо по софтуера.
Никакви мераци, но някой случайно влязал просто онемяваше...

# 12
Под флирт аз разбирам нещо по-интелигентно от описаното. Ако на мен някой ми се натиска така просташки, дори да ми е бил приятен, ще спра да го харесвам.

# 13
Прилича на флирт. Той обвързан ли е? А ти?
Не е професионално наистина, но ако отговорите на въпросите са - не, не - знае ли човек, може да е съдба.

# 14
И на мен ми звучи много просташко това натискане. Имах един такъв колега. Женен, ама така си се държеше с всички. Веднъж ми направи коментар за задника и така му сипах, че после ме заобикаляше. Мразя такива селяндурски свалки... Някакъв да ме оглеждал, да ми точи лиги там.. айде няма нужда... Пък и на работа. Не бих се занимавала, ама това съм аз. Авторката да знае, че ако се стигне до секс, най-вероятно в някакъв момент ще трябва да смени работата.

Общи условия

Активация на акаунт