🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 26 006
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • European Union
Конфликтът между Азис и Фънки не беше по сценарий, но излизането на Фънки - беше. Всички бяхме наясно, че е ред на Азис да победи и при доброто представяне на Рафи, това беше начин да го порежат. Само Азис не разбра, че е заради неговата бъдеща победа, а не заради миналото му творчество.

Постоянно плюем по журито, но и на тях не им е лесно, като им се казва предварително кой трябва да спечели. Снощните десетки на Поли бяха малко като шестиците от "Войната на таралежите". Когато накараха учителката да пише шестица на Маляка, а тя писа на целия клас.

# 151
На мен не ми допадна какво каза Огнян на Азис, след имитацията.

# 152
  • Испания

...защото и той избива комплекси с демонстрация на мания за величие.

# 153

И на Огнян сигурно не му е харесало това, което мъжа до него каза на Азис. Добре, че започна, но не довърши изречението - усети се, какво ще каже и спря.

# 154
Още не съм гледала цялото предаване. Аз винаги със закъснение. Свалям си го.
Изгледах само песента на Рафи и коментарите.
Всъщност пеенето на Рафи го прескочих. Не понасям чалга.
Но ми беше тъпа реакцията на Фънки. Какво се прави на интересен.
Миналия път Поли като имитира чалга певица, защо нямаше такава реакция.
Фалшив ми е Фънки, фалшив.

# 155
Добре де.. Фики беше много далеч от образа на Роби Уилямс. Нямаше неговата енергия, почна в един момент да се разхожда на сцената, в следващия мислеше какво трябва да направи и се сети, че трябва да се качи на масата на журито.. После обърка песента няколко пъти. И накрая позитви, та позитиви и разбира се много точки от жури и съответно от стабилата си фен маса. И най-малкото имаме база сравнение и знаем, че този образ може да помете сцената, защото в първи сезон Рафи направи точно това. Тогава той завладя пространството и избухна както образът му позволяваше. Но.... Фики се старае много, казват.. То е ясно, всички се стараят, някои неща им се получават, други не. Мисля, че е така при всички участници. Обаче винаги едни ще бъдат с едни гърди напред, а други бутани в края на класацията независимо как ще се представят на сцената.

# 156
И какво му е толкова великото на Фънки? Че фалира преди 2 години?

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 12:43 от Шушон

# 157
Да, Фики за мен беше клоун в образа на Роби. И лично за мен- не се справи.

# 158
  • earth
Единитят от двата любими начини на хората в България да се представят за интелектуалци (или поне за не-прости) е да обявят колко не харесват чалга и дори да изразят презрение към "чалгаджиите." Другият е да се подиграват на тези, които говорят на меко.
Смешна работа.

# 159
Единитят от двата любими начини на хората в България да се представят за интелектуалци (или поне за не-прости) е да обявят колко не харесват чалга и дори да изразят презрение към "чалгаджиите." Другият е да се подиграват на тези, които говорят на меко.
Смешна работа.

Да не харесваш чалга или каквато и да е друга музика е право на всеки човек.
Виж да презираш хората, които слушат музика, която ти не харесваш вече говори за простотия.
Познавам хора, които не понасят чалга, ама не са особено интелигентни.
Познавам и хора, които слушат чалга, но са много интелигентни и доста са постигнали.
Абе, свят шарен.

# 160
  • Далечният изток
Всъщност сега се порових в Търговския регистър. Дружеството СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС АД си е все още с действителни собственици Фънки и Амебата. Двамата са прехвърлили дяловете си в ТИКЕТ ПРО БЪЛГАРИЯ и МЮЗИК ДЖЕМ. Фънки е прехвърлил дялове и от други свои фирми, но тази, която имат с Амебата, все още им е съсобствена както изглежда.

# 161
  • Испания
Както писах днес, фирмата е замразена.

# 162
  • Далечният изток
Смайли, не знам какво разбираш под замразена, но фирмата е действаща, 5 човека са здравно и социално осигурени за месец март 2021 г. Това го виждам в момента в ТР.

# 163
  • Вестерос
Ми Къци не се справи по-зле от Поли, пък отнесе критика Simple Smile а тя похвали Simple Smile
Ей това хипер дразни. Затова ми хареса, че им каза, че май е да намерим кусура...

# 164
А помните ли "наааай-големия" - Иван Ангелов. https://www.youtube.com/watch?v=mhkVdXdZSL4

Искам го участник в Капките и Фънки да е пак жури Smiling Imp

Един интелигентен човек никога не подчертава колко е интелигентен. Пфу.

Общи условия

Активация на акаунт