Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

 • 20 089
 • 735
 •   1
Отговори

Анкета

Кой ще се справи най-добре с имитацията?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 45
 • Мнения: 5 497
Не харесвам Азис, нито песните му, но вчера реакцията му беше напълно оправдана- когато по някакъв начин пренебрегват това, което си направил като известен изпълнител ( какъвто е, макар и за определен кръг публика), си длъжен да се защитиш. Дали го направи по най-добрия начин, с най-добрия тон и думи, няма значение, но нямаше как да замълчи.
Фънки после замазва, че не искал да каже това, което би казал, но се беше включил с коментари извън “полето” на журито, когато Геро, ако не се лъжа го гонеше да иска мнение, така че не хваща това обяснение.
Като цяло грозна беше и едната, и другата картинка. Не е в плюс за печелене на зрителя с махленски тип скандали.
Иначе Азис добре се представи този път като имитатор. Рафи също- макар че, това което трябваше да имитира гледам за първи път, а нямам намерение да си причинявам да гледам оригинала, освен откъса, който пуснаха в предаването.

# 46
 • Мнения: 38 821
И аз не разбрах ,защо не сравняваме способностите му с Маги например, явно силата му е в организацията, с не в музикалните изпълнения. Музикалните му изпълнения не са нито смешни, нито весели, нито стилни, нито професионални, никакви. В качеството си на жури явно реши да е забавен, само дето не е. Прекалено дълго се е показвал като малък и злобен, че сега да излезе смешно. Азис в случая беше прав.
Не знам защо наистина хора като Азис и Къци не могат да ме подразнят, някак няма злоба с тях, колкото и да се лигавят, мрънкат и т.н. Понякога не са забавни, не се получава, обиждат ги, продължават напред. Докато Фънки, че дори и Маги...Еми дразнят ме.
Маги е щастлив от скандала, разбира се. Толкова разбира и той. Вероятно сезонът е последен и повече Капки няма да има. Жалко.

# 47
 • Пловдив
 • Мнения: 1 372
Искам да ви кажа едно : истински успелите хора не са злобни и не осъждат. Познавам такива, макар и в друга сфера. Истински успелите хора са спокойни и уважителни. Фънки е комплексар. Азис показа достойно поведение, отстоя си мнението твърдо, но с благост и добронамерено.
Оттук нататък, няма значение че Азис пее чалга, а Фънки канил не знам кой си. Фънки не може да стъпи и на малкия пръст на Азис, като човек и като държание.

# 48
 • София
 • Мнения: 3 362
Още по-обидно беше, че в случая Фънки оплю както Рафи, така и оригиналния изпълнител, който присъстваше. Иначе дреме ѝ на Риана, примерно, тя никога няма да чуе безценното му мнение за певческите ѝ способности. Но тук... Как не му е неудобно, не разбирам. Комплексар.

# 49
 • Мнения: 12 368
Благодаря за темата.
Снощи голямо надвикване между Юлиан и Геро. Голямо сърдене от участници. Вместо да забавлява това предаване, направо на менти натежава.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 09:56 от Sunny29

# 50
 • София
 • Мнения: 5 726
Да споделя и аз моето мнение:

За Зуека - вероятно е очаквал като сменят Рачков с Геро, той да бъде основния, а Геро да му приглася. Да де ама нещо не се получи. Геро снощи буквално трябваше да води битки за са въведе ред, защото времето изтичаше, а Зуека беше точно един от тези, които му играеха контра и едва ли не искаше да му провали усилията. И това постоянно натякване, че Геро не е подходящ вече ми идва като някаква злобичка. Пускат се слухове, че понеже на Рачков нещо не се получава шоуто, готвели почвата да се върне в капките, ама нещо не им вярвам на тях, защото според мен Геро си влезе в ролята.

За Фънки - никой не е докарал той в България. Неговата фирма просто беше подизпълнител на една или две световни продуцентски фирми. Аз между другото много от преди пандемията нямам спомен да е организирал накякъв концерт на някого. Това не означава, че като организатор на концерти, може да има и музикална култура. Той всъщност има някаква, защото е бил и музикант, ноооо според мен тя е ограничена в много тесен кръг от към жанр.

За Азис - правилно постъпи, но му трябваше леко по подбран речник и всичко щеше да още по перфектно.

При всички случаи Маги снощи е имал бая работа да потушава скандали и дано да е успял, защото като нищо шоуто му ще се провали. Фънки сега ще играе контра на Азис, сто процента на страната на Азис ще мине и Къци и ще започнат да се развиват разни излишни диалози.

# 51
 • Варна
 • Мнения: 6 872
Не вярвам. По-скоро очаквам обратното. Усетиха се, че прекалиха и понеже Фънки никога няма да каже "Извинявай", ще започнат едни суперлативи към изпълненията на Азис в стил "Ето, виждаш ли, че съм обективен, когато заслужаваш".

# 52
 • Мнения: 38 821
Шоуто на Рачков е отвратително, но за съжаление и тримата са без развитие- Рачков, Зуека и Геро. Мисля, Геро опитваха ги имитира, поради което не му се получава. Едни и същи просташки агресивни смешки, които са насочени вече към определена група. Младите хора търсят друг вид хумор. В този смисъл,макар и него рядко да гледам, Цикатридина е доста по балансиран и му се получава по-добре.
Имала един лаф- да грееш, без да угасиш друг. Е това не го умее Фънки. Той може да отразява нечия светлина или да я гаси, не и да свети със своя собствена.

# 53
 • Мнения: 300
Не знам какво и в кой сайт пише, но Фънки е част от Черно фередже от доста по-късно.
Щом не знаете, информирайте се.
Не е от по-късно. А ако беше - още по-зле, защото това което си позволява не може да мине за грешки на младостта.
Какво означава аргументът, че друг правел песните? Насила ли го карат да ги пее?

Черно фередже
Състав:
- Голям Тошо – вокал и китара (1994-)
- Малък Тошо – вокал и китара (1994-)
- Наталия Василева – Ния – вокал и китара (1996-)
- Фънки – бас китара (2008-)
- Гешата – барабани (1999-)
- Буги Барабата – китара (2016 – 2019)

Бивши членове:
- Кака Силва (вокал) (1994 – 1996),
- Чочо (барабани) (1994 – 1999)

# 54
 • Мнения: 1 644
Довел бил световни изпълнители в България...смях! Да не би безплатно да го е направил? Това му е била работата, с която явно се е справял добре, за разлика от сегашната!🤐

# 55
 • Испания
 • Мнения: 31 697
Колкото е голям Фънки физически, толкова дребна душа носи.

Гледате ли Рафи по Нова?Не знам какво и в кой сайт пише, но Фънки е част от Черно фередже от доста по-късно.
Щом не знаете, информирайте се.
Не е от по-късно. А ако беше - още по-зле, защото това което си позволява не може да мине за грешки на младостта.
Какво означава аргументът, че друг правел песните? Насила ли го карат да ги пее?

Черно фередже
Състав:
- Голям Тошо – вокал и китара (1994-)
- Малък Тошо – вокал и китара (1994-)
- Наталия Василева – Ния – вокал и китара (1996-)
- Фънки – бас китара (2008-)
- Гешата – барабани (1999-)
- Буги Барабата – китара (2016 – 2019)

Бивши членове:
- Кака Силва (вокал) (1994 – 1996),
- Чочо (барабани) (1994 – 1999)

Ами, да. По-късно. Миналата или по-миналата година го бяха изхвърлили от групата. Сега не знам какво е положението.

Всички, които "е довел" Фънки, са били на турне. Мениджърите им се договарят в коя страна да пеят. Никой не се е надигнал, за да дойде специално у нас.

Сетих се за Джо Кокър /лека му пръст!/. Той дори не помнел, че е бил в България.

Всички хвалби на Фънки са само една от проявите му на комплексарщината, която не спира да го друса.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 09:28 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 56
 • Далечният изток
 • Мнения: 2 901
Фънки показа личното си отношение към Азис според мен, но не знам дали изобщо се усети, че така неглижира труда, таланта и усилията на Рафи. Това не беше отношение към чалгата, в никакъв случай, защото Поли като Камелия я зяпаше ухилен. Освен това си спомням, че Михаела Маринова примерно е имитирала Софи, както и Мария Илиева мисля, че миналата или по-миналата година имитира също Софка, ами не помня Фънки да е скачал и да е бягал от сцената и да не иска да коментира...

# 57
 • Мнения: 559
Всяка вечер фънкаря в клуба на Коцето в студ. град слуша симфонична и метъл музика. 😂
Иначе едва издържА чалга изпълнението на Рафи.
Айде, моля, не ядем доматите с колците.

# 58
 • Пловдив
 • Мнения: 1 372
Аз самата слушам метъл от над 30 години. Слушам и класическа музика. Песента на Азис не я знаех, но чак пък толкова да беше противна, не! Освен това като видях и чух Рафи направо зяпнах и не можах да отделя поглед, та той и гласа беше като на Азис! А това да ми задържат вниманието е трудно този сезон, да не говорим че на коментарите на журито изцяло спирам звука.
Впрочем, и днес в главата ми е песента на Азис Joy

# 59
 • Мнения: 12 344
Фънки може  да има самочувствие като организатор. Това, че е правил концерти на велики групи и е общувал с тях, не го прави професионалист в пеене и/или имитация, както той се опитва да ни внуши. Освен това,  не знам какво образовавие има, но нЕма елементарно възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт