🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 25 741
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Оо, много добре помня изпълнението на Михаела като Софи, тогава гледаше като натровен пак и имаше злостни коментари по адрес на Софи, на какво приличала, присмех за това как пеела и нали тя нищо имитация не била, понеже тя Софи една немощна певица. Като се появи Софи като участник, много бързо обърна палачинката, дали защото бе любимка на публиката, дали защото е близка на Маги.

# 61
Ми и аз не слушам чалга, песента на Азис е отвратителна, не ми харесва, че намесиха чалгаджиите и чалги във формата, НО! Първо те се оказаха дисциплинирани и интересни, за разлика от Поли и подобни, второ- грим, глас, изпълнение, имитация при това изпълнение- бяха блестящи. Което си е, си е.

# 62
  • ВАРНА
Щом е така важно,че е довел изпълнители в България,то тогава достойно би могло да го замести Цонко от Каварна.Много дискриминационно е това оценяване само от жури,участници и дресьорите.Включете озвучителите,балета,чистачките и хоп-още един час ефирно време.Елементарно е ползването на най-малко общо кратно,направете линейни уравнения,рисувайте схеми и функции по сцената,малко дроби,търсете х у(вчера Фънки май го откри) и предаването става образователно в рамките на пандемията.Нека Халваджиян покаже,как добиват грозде за просекото,пътя му до трапезата историята му,няколко рецепти с него в студиото-и Гала увиснала.И,като започнаха вчера едни благодарности-че ги има,че са там,че са уникални,неземни,потресаващи сякаш Оскар връчва журито.Въпреки,че Хилдето имаше за,какво точно да благодари.

# 63
Поли вчера и на бутона много се лигавчи...

# 64
Фънки, ако трябва на някого да се сърди, не е на Азис, че е направил такава песен, а на Магърдич, че я е включил за имитация. С излизането си освен това пренебрегна изцяло труда на Рафи (нищо че после му даде повече точки). Азис застана на защитна позиция от гледна точка на популярността си, но му липсваше правилен подход и съответния речник, за да не се получи  просто една разпра. Ако скандалът пък е бил предварително режисиран- много жалко, за оценката (от страна на съответните отговорни) на зрителската аудитория. Или пък са решили такова да е таргетирането....

# 65
  • Sofia
Факт е, че в това шоу всеки си прави аквото си реши и поздравявам Азиз за единственото смислено изказване снощи. Аз не съм фен на чалгата по принцип, но откъм професионализъм, сериозно и отговорно отношение към работата виждам повече такова при Азис. Фънки може да си е пял, свирил или организирал конценти, но няма никакв сериозно отношение и адекватност, а само лични предпочитания (към Михаела предимно) и лични обиди и ненавист към тези, които той лично не харесва. Не е професионално обаче личното да е на първо място и мисля, че е редно да не присъства в журито.

# 66
Поли мноооого се лигави и се държи като някакъв пубер, не знам какво иска да покаже с това поведение, но за мен е смешна.
Фънки има винаги пристрастия към участниците и винаги възхвалява някои и принизява, да не кажа унижава други.
Аз искам да накарат журито и те да имитират, както беше в първите сезони.

# 67
  • DE
За съжаление Рафи стана потърпевш от цялата работа. Вече трета седмица го подценяват Sad
Журито традиционно гледа друго предаване, напоследък оценките им са неадекватни.

# 68
Вчера добре че беше Геро, за да играе буфер. Не забелязахте ли, че той е единственият, който се опитваше да ги накара, да не прекрачват разумните граници. Това видях аз:
Първо:
С началните си изказвания си пролича, че Вергов е супер пренавит готов да изпъкне и т.н.(не знам на какво се дължи) и това с чашата си дойде напълно естествено.
После на фасоните и бягането на Фънки от сцената Геро се опита да го настигне, като подмяташе шеги, за да не стане тягостно за зрителите.
През цялото време се опитваше да потули глуповатите смешки и подмазвания към шоОто на Зуека. Като последният явно не успява да слуша внимателно, какво му се говори с слушалката и да реагира достатъчно бързо и се налагаше Геро да го дърпа за ръката постоянно. По едно време чак се притесних, че днес ще му е синя.
Та за мен най-адекватен беше Геро. Подобно  мнение по-нагоре беше споделил и дядо хаджия
И още нещо - не можа да гледам Зуека и интервютата му преди изпълнение. Той само се заяжда с изпълнителите, докато Геро си личи, че им дава кураж и ги разсмива...

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 10:52 от Лъчестлъч

# 69
  • Варна
Не знам какво и в кой сайт пише, но Фънки е част от Черно фередже от доста по-късно.
Щом не знаете, информирайте се.
Да се информирам? От Уикипедия? Сериозно? 😂
Информирала съм се направо лично? Така добре ли е?

# 70
  • DE
Споделям мнението, че само Геро снощи реагира адекватно. Заливането с вода си личеше, че е по сценарий, направи го някак неохотно Thinking

# 71
Споделям мнението, че само Геро снощи реагира адекватно. Заливането с вода си личеше, че е по сценарий, направи го някак неохотно Thinking
Да, явно за да може да си облече рекламната тениска.

# 72
  • Варна
Хахаха в На кафе дадоха Азис! Захапа и Хилда, и Фънки. Каза, че се е издразнил най-вече заради Рафи. Юлиян и той е много неадекватен и да твърди, че не е слушал Сен Тропе, но и Азис не бил слушал осма симфония (май така каза).... Добре, че Гала веднага го попита откъде е сигурен, че да го твърди.

# 73
  • DE
На  която аз не съм обърнала внимание Grinning
Но помня, че някой от участниците беше с тениска на кандидат депутат и това коментирахме с Мм, че прави реклама Grin

# 74
Реклама на сериал в който участва...

Общи условия

Активация на акаунт