🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 25 775
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна/Амстердам
Благодаря за темичката! 🌷🤗

Моите музикални предпочитания са далеч от българския поп, поп-фолк и бг хип-хоп, но работейки (преди няколко години) в един хотел, имам преки наблюдения върху повечето изпълнители и що за стока са те. Искам да ви споделя, че фолкаджиите се държат най-възпитано, с уважение и не правят проблеми. Тук съм напълно обективна, тъй като нямам никакви музикални пристрастия към нито един от гореизброените жанрове. Доста неприятни случки сме имали с голееми български певци обаче! 😅

Не знам дали поведението на Фънки е режисирано, но смятам, че така или иначе има навик да преувеличава и да бъде простак. Дали в дискотеката на Коцето е така погнусен от чалгата или се наслаждава на безплатната пиячка, поклащайки от кеф огромния си търбух?
И Хилда ме дразни с предсказуеми фрази, пуленето с очи и телешкия поглед. Двамата с Фънки са от сто години на хранилка в това предаване и вече до болка са ми омръзнали.

Хубава седмица на всички! 🌷🌷🌷

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 11:28 от voxxymoxxy

# 76
Всичко е сценарий като в американския кеч, където също имаше "скандали, разводи, сватби". Факт е, че след снощи рейтингът е скочил. За да има добър герой, в случая Азис, трябва да има и лош такъв, в лицето на Фънки. Назад по темите имаше оплаквания, че Фики бил много културен, много възпитан. Ето ви сега скандали.

# 77
Ако отговорът на масовата аудитория е вдигане на рейтинг посредством такива разпри - жалко, много жалко. За нацията ни като цяло. Надявам се да не е така и това да е виждане само на продуцентите.

# 78
  • Варна
Те тези изпълнения на певците които ще се имитират би трябвало да се гледат предварително доста подробно, за да могат да се сравнят с имитацията.
Та Фънки  би трябвало да се е отвратил още преди предаването......

# 79
Според мен във всеки един сезон се е залагало на скандала, то е нещо като солта за яденето, поне според продуцентите. Само че в минали сезони канеха конкретни участници, около които имаше постоянно скандали, например Луна, Петя и пр., които на почти всяко участие бяха последни или предпоследни и обясняваха как пеят за хората, как не са там за победи. Тази година обаче има само звезди, от сериозните, и няма как скандалите да са около един човек само. Къци, който е сложен за пълнеж, е човек, свързван с хумора. Няма как да завържат скандал около него. И така няколко предавания без сериозни интриги и вчера явно е дошъл моментът, за да подсетят публиката, че има такова предаване.

# 80
Това с карантината на Софи ми се вижда нагласено. Сега всички ли ще минат през това?

А Фънки се засегна много и му личеше, че не му е все едно. Браво на Азис!

# 81
Да се информирам? От Уикипедия? Сериозно? 😂
Информирала съм се направо лично? Така добре ли е?
Не, не е добре. Щом човек твърди нещо е хубаво да може и да го докаже, не вместо отговор да зададе 5 последователни въпроса.
Аз се аргуменирах.
Струва ми се, че търсите спор.

# 82
Хахаха в На кафе дадоха Азис! Захапа и Хилда, и Фънки. Каза, че се е издразнил най-вече заради Рафи. Юлиян и той е много неадекватен и да твърди, че не е слушал Сен Тропе, но и Азис не бил слушал осма симфония (май така каза).... Добре, че Гала веднага го попита откъде е сигурен, че да го твърди.
Ха, Юлката неуспешно се е опитал да защити своята дружка-пияница Grin Жалка работа.

# 83
  • Варна/Амстердам
Ей такива "капацитети" като Юлиан Константинов и Патрашкова, пуснали корени на телевизионния махленски дернек, се кланят на Фънки, описвайки го като интелектуалец, бохем и голям техен прЕАтел. Отбелязвам, че този път Кр. Патрашкова не изрази мнение, но съм я чувала да говори с обожание за българския Чичо Фестър на няколко пъти.

# 84
Покрай Who's loving you, изпълнявана много в разни формати, се загледах в "лошия" Саймън Simple Smile по разни формати и години... Колко са готини журито в други страни...хем големи звезди...а нашенските...пародия.

# 85
Чета ви от началото ,но сега да се изкажа - на позицията на Азис съм.Слушам всякаква музика без тежък метъл.И няма значение чалга ли е пял Рафи или народна музика - Фънки се отнесе пренебрежително към неговия труд.И тук образованието няма нищо общо . Възпитанието липсва.Той дори участва в клип на Софка и Коцето.
    Капките изцяло промениха отношението и към Рафи - той едва ли също е фен на музиката на Азис,но подходи професионално и се справи страхотно.
    Къци много ме дразни, ама моля другарко,той синът ми сам се е подготвил/28 годишен /.
      Липсва ми Рачков като водещ ,не вярвах,че ще го кажа.

# 86
И на мен Рачето ми липсва. Въпреки че тази година за първи път гледам на живо предаването, обикновено от нова плей и превъртам водещите и журето Grinning

# 87
  • София
Абсолютно най-адекватен беше Геро и макар че не го харесвам, ми е мъчно за човека, защото сега ще му лепнат етикет, че не става. А изобщо не е така. Вчера особено имах чувството, че е като единственият трезвен в компания на пияни, които трябва да накара да свършат нещо. Зуека беше скандално неадекватен, за журито няма да подхващам, защото от години никой от тях не става.

# 88
  • Варна
Да се информирам? От Уикипедия? Сериозно? 😂
Информирала съм се направо лично? Така добре ли е?
Не, не е добре. Щом човек твърди нещо е хубаво да може и да го докаже, не вместо отговор да зададе 5 последователни въпроса.
Аз се аргуменирах.
Струва ми се, че търсите спор.
И как да Ви го докажа? Да приложа снимки, когато сме били заедно, за да видите, че фънки не е на нито една от тях ли?
На мен ми се струва, че Вие търсите спор. Аргументирате се с Укипедия? WTF?
Разбирам, че много сте се издразнили на Фънки снощи. И аз се издразних. Но "Черно фередже" нямат нищо общо с този цирк... Wink

# 89
Благодаря за темата.

Общи условия

Активация на акаунт