🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 26 044
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Пловдив
За мен в този сезон най-добър е Рафи. Всяка имитация му се получава чудесно, в много от концертите е най-добър, но все го ощетяват. Фики се старае, но не му се получава както в предишния сезон. Милица е прекрасна, но така и нямаше възможност да блесне, заради образите които й се падат. Но се радвам, че е тук, тя е като едно малко слънчице в този иначе нерядко мрачен сезон на предаването.

# 212
  • София
Абсолютно най-добър е Рафи, да. Дори включванията от вкъщи му бяха за първо място. Особено сега като сравнихме със Софчето Simple Smile

# 213
И аз мисля, че Рафи е най-добрия този сезон.

# 214
Абсолютно най-добър е Рафи, да. Дори включванията от вкъщи му бяха за първо място. Особено сега като сравнихме със Софчето Simple Smile
[/quote].           А забелязахте ли когато Рафи пя от балкона си Андреа Бочели.Как само една жена се подаваше зад пердето и снимаше.В друга държава,като Италия и др.балконите щяха да бъдат пълни със съседи и да ръкопляскат.Жалко за нас.....Момчето заслужаваше.

# 215
  • DE
Имаше хора по балконите, даже на един имаше няколко души.

# 216
  • София
Според мен Софи си го кара ковида и не й стигаше въздух. Рафи или го изкара по-леко, или само беше контактен...

# 217
Рафи на балкона беше уникален!Жалко,че не съм му съседка! И за мен той е най-добрият засега. Аз преди тези Капки изобщо не го харесвах, но сега си променям мнението.
    Софи ме кефи - лаптопа на масата в кухнята, и хич не я брига за фона зад нея.Не че се виждаше нещо грозно де,просто другите се стараят да се вижда пердето или стена.Аз я харесвам Софка,именно щото е точно такава , каквато е.

# 218
Софка е някак простодушно симпатична. И според мен имаше проблем с гласа си, много дрезгав ми се стори.

# 219
  • София
Ако Софи действително е болна, се учудвам как въобще пее. При КОВИД гласа спада много рязко и дори изчезва.

Доколкото разбрах Рафи беше само контактен, а не болен.

# 220
  • Sofia
И тя е била контактна,не е болна.

# 221
Ако Софи действително е болна, се учудвам как въобще пее. При КОВИД гласа спада много рязко и дори изчезва.

Доколкото разбрах Рафи беше само контактен, а не болен.

Е,това не е точно така.Моят не изчезна,дори не падна.

# 222
  • Далечният изток
И тя е била контактна,не е болна.
Някой от журито й пожела бързо оздравяване... Трябва да е болна.

# 223
Да, това си спомням че го каза някой, дали не беше пък Фънки...

# 224
  • Испания
Да. Освен това е под карантина 14 дни /болна/, а не 10 /контактна/.

Общи условия

Активация на акаунт