🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 26 053
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
И аз уж да гледам "Точь в точь", че от Валерия Ланская, като и даде Галкин само тройка, тръгнах да търся Димаш Кудайберген за сравнение и така си останах на него. Невероятен глас, нечовешко пеене, то давал, давал господ, както се казва, ама много. Журита реват по клиповете, като го слушат, мен тръпки ме побиват през цялото време, докато го слушам, страхотен глас и диапазон.

# 241
  • Испания
Димаш е явление. Изгледала съм всички негови концерти и видеа, качени в ЮТуб.

# 242
  • Sofia
Не ми допадна нещо руското 😕
Даже не съм сигурна дали има общо с Капките...може да си е тяхно,а не по лиценз 🤔

# 243
Отидох и аз да чуя Димаш. И там си останах, точно като labrex. Наслада за душата е да го слушаш.  Ама то от Димаш до нашите Капки....де е Лом, а да е Лондон.

# 244
Руската лицензирана версия на капките се е казвала Один в один, последното издание е било през 2019 г
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B4%D0%B8%D0%BD_%D0%B2_%D … D0%B4%D0%B8%D0%BD!

Точ в точ е подобно предаване, но не по лизенц от испанските капки, съответно има разлика в оценяването и други детайли, но основната идея е същата - имитация
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%BE%D1%87%D1%8C-%D0%B2-%D … D0%BE%D1%87%D1%8C

# 245
  • София
В момента гледам руското “Точь в точь”
Няма ли ковид при тях? никой не е с маски в публиката,нито дистанция...
Оценяването е по-различно от нашето .
Там ваксинации вървят с пълна сила и имат известен контрол върху ситуацията. Освен това се подбира всеки човек който е в залата.
Отидох и аз да чуя Димаш. И там си останах, точно като labrex. Наслада за душата е да го слушаш.  Ама то от Димаш до нашите Капки....де е Лом, а да е Лондон.
Да не искате да кажете, че и Димаш е участвал в някое предаване. Щото не виждам някой да успее да го имитира.

# 246
Къде гледате този руски формат?

# 247
  • Испания
Къде гледате този руски формат?

Качват го в ЮТуб. Също тук: https://www.1tv.ru/shows/toch-v-toch-pyatyy-sezon/vypuski

Димаш не е участвал. Тази година Валерия Ланская се опита да го имитира. Само физически приличаше на него. Това гласище няма имитация. Да ѝ се чуди човек, че беше избрала да имитира него.

# 248
Здравейте. Имам въпрос към вас. Защо като дават промото за понеделник и кой с кого ще пее, защо името на Рафи не се спомена? Дали това означава че няма да пее с Годжи?

# 249
  • София
Здравейте. Имам въпрос към вас. Защо като дават промото за понеделник и кой с кого ще пее, защо името на Рафи не се спомена? Дали това означава че няма да пее с Годжи?
Според мен трябваше да пее със Слави, обаче точно след изборите не виждам как кандидат депутата Трифонов ще ходи да пее по телевизията

# 250
  • Далечният изток
Не казаха ли, че ще имитира Слави?

# 251
Казаха,че Рафи ще пее с Годжи.

# 252
  • София
Рафи ще имитира Годжи, а Слави щял да дойде да пее в дует с него.

# 253
  • софия
Магърдич и Слави нали са стоплили отношенията и държат да го демонстрират.

# 254
  • Далечният изток
Казаха,че Рафи ще пее с Годжи.
Да, точно така, тоест ще имитира Слави.
Сега го пуснах пак. Геро каза - ти ще бъдеш Слави, ще дойде Годжи.

Общи условия

Активация на акаунт