🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 26 082
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ако Милица спечели, вече почвам да мисля, че тия дето пеят първи, после печелят. 😃 (Азис миналият път).
Просто са решили, че всеки трябва да има по една победа, явно Софи ще е другата седмица.

# 316
  • DE
Милица е по-добра от Килата Grin А Лорчето е поредното бездарно отроче на известен Rolling Eyes Ако беше с друга фамилия щеше да е точно никоя.

# 317
Аз го мисля от самото начало за първия и спечелилия, даже бях писала.

# 318
  • through the wormhole
Какви са тия обстоятелства, че и смениха така песента?
Пълна пародия стана това предаване.
Какъв скандал пак с Азис и Фънки е имало? Моля разкажете. Че аз утре ще гледам или вдруги ден.
Фънки излезе демонстративно по време на изпълнението на Рафи, който имитираше Азис . Когато участниците си даваха точките, Азис сипа на Фънки с големия черпак - разистко, просташко, незачитане на труда на Рафи. Трябва да се гледа. Bowtie

Много добра Милица. И страшен непукист. Колко жени като нея биха казали на всеослушание колко кила са?!

# 319
Гласът ти беше като на вещица Joy

# 320
  • Испания
"Утре гледайте Милица при Гала в "На кафе". Защо? Защото ще спечели ли?

# 321
Сигурно

# 322
Ако Милица спечели, вече почвам да мисля, че тия дето пеят първи, после печелят. 😃 (Азис миналият път).
Просто са решили, че всеки трябва да има по една победа, явно Софи ще е другата седмица.
Това ми е ясно, имах предвид, че този, който пее първи за вечерта, после е победителят. :д

# 323
  • София
Кой ги избира тия тъпи песни?! От Килата и Лора и чеп за зеле не става.

# 324
Милица ми хареса много, супер направи образа на 100 кила.
Лора Караджова има страхотно тяло, но иначе като човек ми е много неприятна.

# 325
Много ми хареса Милица на мен. Лорчето не ми е била дразнеща  никога, за разлика от други деца на известни, като например Дара Екимова и други.

# 326
  • Испания
Колкото Данчо Караджов е читав и страхотен човек, толкова Лорчето не е взело и ню-ню от него. Ама нищо.
Сигурно заради него тя не ме дразни.

Софка тренирала песента с "Каризма".

# 327
Милата...съжалих я -хич я няма Софка.

# 328
Милата...съжалих я -хич я няма Софка.
И аз Blush

# 329
Ама и дует е сложно по скайп...никакъв синхрон няма. Миро се опитва да спаси положението. Ех, Софче...

Общи условия

Активация на акаунт