Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 403
  • 745
  •   1
Отговори
# 105

Хелоооу! Боже не мога да ви изчета.Настигна нищо....
Да му минава бързо на Сарп,че лоша работа всичко вече.
Алекс дано минава всичко бързо! Божеее да се свърши вече всичко!

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 22:18 от x BlackRose x

# 106
Добра вечер момичета! Очаквам втория фраг! Първият малко ме смути и предизвика размисли.
Бързо оздравяване Алекс! Може да се наложи да си направиш скенер на бял дроб. Успех!

# 107
Аз като писах, че думите на доктора може да се отнасят за друг, също на ум първо ми дойде Селин. Някак е твърде предвидимо да се отнасят за Серкан, но е и най-логично за момента. Нали уж фраговете трябва да подвеждат?
 Но ако Селин е болна, това не ме притеснява. Серкан никога няма да остави Еда за да ощастливи тежко болна жена, която го лъже, манипулира, и най-вече, която не обича. По-скоро това го виждах като линия, по която да се отървем от Селин.

Алекс, оправяй се бързо! Дано не е нещо сериозно!
Да сте много здрави всички!

# 108
Алекс, добри резултати и бързо да минава 🤗.

# 109
Ето така си представях и аз нещата. Този клип, на фона на if love is you, представя как би изглеждал момента, в който Серкан си спомня Еда и как реагира самия той:

# 110
  • Плевен / София
Ето така си представях и аз нещата. Този клип, на фона на if love is you, представя как би изглеждал момента, в който Серкан си спомня Еда и как реагира самия той:

Аз също....въобще "  спомнянето" на Серкан не ми беше " уау"...

# 111
Благодарности ,Марги ,за новата къщичка ! Чудесна е като главните ни герои ! 🌺🎉 Благодаря и на работните пчелички, които неуморно помагат да е толкова уютно тук ! А,бе , всички сте страхотни ! 🤗
      Блу ,много точно описа положението в групата 😅
      Алекс ,бързо оздравяване ! Всичко да е наред след прегледа ! 🍫🤞

# 112
Селин отиде до прозореца. Нощен Истанбул бе величествен както винаги. Светлинките притрепваха в тишината на нощта и напомняха за магията на живота. Загледа се с поглед без надежда и присви очи. Не можеше да заплаче. Не си го позволяваше с години. Бе загубила всичко и всички. Ясно си даваше сметка какво направи, но не съжаляваше. Толкова искаше в живота си Серкан, че бе готова да продаде душата си на дявола. И го направи. Опита всичко, но никога не можа да проникне в сърцето му. Виждаше, че той не я погледне с очи на влюбен, но въпреки всичко го искаше. Дори и сега, ако пак я повикаше, пак би отишла. Фанатизъм или любов бе това. Не, не бе нито едно от двете. Тя искаше само отмъщение. Искаше да вида как Еда страда, как Серкан отправя поглед с болка към любимата си и успяваше. Успяваше до момента в който забременя. Мислеше, че Серкан няма да подложи на съмнение Словакия и не сбърка. Знаеше, че бе отговорен, но Дениз се усети. Откъде, откъде се появи това негово съмнения. В онази нощ на нея и бе все едно с кого ще е, Не може да понесе гледката на двама влюбени. Щастието започваше да й се изплъзва и тя намери утеха при Дениз. Днес носеше неговото дете. Трябваше да приеме този факт. Докосна корема си. Там един живот се бореше за любов. Дали трябваше да му я даде. Селин дори не се усети. Очите и се напълних със сълзи и започнаха да се стичат по бузите й. Там някъде двама влюбени се усмихваха пълни с надежда и любов, а на нея животът и поднесе своя дар. Дениз бе прав, че този живот трябва да ги промени. Оставаше й да приеме реалности и да поеме по нов път. Избърса сълзите си и се обърна. Решението бе взето. Само трябваше да проведе няколко телефонни разговора. Селин не би приела да загуби, но не можеше да води тази битка повече. Бе толкова просто…те се обичаха…
„Животът е само един миг“ /от шапката на темата/ - D.I. /или така, както е аватарът ми/
P.s. Благодаря ви, че съм част от тази магия.

# 113
Да продължа испанската линия, която снощи подхвана Гости:smile:

https://www.youtube.com/watch?v=bsgljRUST3M

# 114
  • Бургас
Селин отиде до прозореца. Нощен Истанбул бе величествен както винаги. Светлинките притрепваха в тишината на нощта и напомняха за магията на живота. Загледа се с поглед без надежда и присви очи. Не можеше да заплаче. Не си го позволяваше с години. Бе загубила всичко и всички. Ясно си даваше сметка какво направи, но не съжаляваше. Толкова искаше в живота си Серкан, че бе готова да продаде душата си на дявола. И го направи. Опита всичко, но никога не можа да проникне в сърцето му. Виждаше, че той не я погледне с очи на влюбен, но въпреки всичко го искаше. Дори и сега, ако пак я повикаше, пак би отишла. Фанатизъм или любов бе това. Не, не бе нито едно от двете. Тя искаше само отмъщение. Искаше да вида как Еда страда, как Серкан отправя поглед с болка към любимата си и успяваше. Успяваше до момента в който забременя. Мислеше, че Серкан няма да подложи на съмнение Словакия и не сбърка. Знаеше, че бе отговорен, но Дениз се усети. Откъде, откъде се появи това негово съмнения. В онази нощ на нея и бе все едно с кого ще е, Не може да понесе гледката на двама влюбени. Щастието започваше да й се изплъзва и тя намери утеха при Дениз. Днес носеше неговото дете. Трябваше да приеме този факт. Докосна корема си. Там един живот се бореше за любов. Дали трябваше да му я даде. Селин дори не се усети. Очите и се напълних със сълзи и започнаха да се стичат по бузите й. Там някъде двама влюбени се усмихваха пълни с надежда и любов, а на нея животът и поднесе своя дар. Дениз бе прав, че този живот трябва да ги промени. Оставаше й да приеме реалности и да поеме по нов път. Избърса сълзите си и се обърна. Решението бе взето. Само трябваше да проведе няколко телефонни разговора. Селин не би приела да загуби, но не можеше да води тази битка повече. Бе толкова просто…те се обичаха…
„Животът е само един миг“ /от шапката на темата/ - D.I. /или така, както е аватарът ми/
P.s. Благодаря ви, че съм част от тази магия.

Уаааааааааааааааууууууууууууу! Искам да чета ощеееееее!
Тооолкова хубаво написано........................ Kiss

# 115
  • София
Магия,
понеже вече преодоляхме темата със загубата на паметта и имаме нови, по-големи като че ли проблеми на хоризонта... да споделя и аз няколко неща относно връщането на паметта на Серкан - хареса ми, че не стана както го очаквахме, не беше заради катастрофа. Хареса ми, че имаше изненада - никой не очакваше сбиване в бар. Беше комично донякъде. И Серкан си получи хубавия тупаник, който заслужаваше. Но... очаквах повече от Серкан, след като си спомни всичко, и Керем можеше да го изиграе превъзходно, ако му бяха дали тази възможност. Въобще нито разговорът с Енгин пред бара беше силен, логичен и смислен, нито мога да си обясня и да приема извинението, което поднесе на Селин. Серкан, познавайки Еда, трябваше да е убеден, че всичко е игра. Не може дори за миг да се върже, че толкова лесно се е отказала от него, от любовта им и се омъжва за друг. Трябваше веднага да хукне да спира сватбата. Не да се замисля. Отделно... очаквах наистина да се ядоса на Селин и да я направи на пух и прах. И със сигурност очаквах да си припомни всички пъти, в които обиди и разплака Еда, да се самообвинява и да видим мъжки сълзи, как я моли за прошка и т.н. Въобще... сдобряването го претупаха. Бях приела, че Еда няма да му се сопва и той да я гони. Видяхме, че тя направи всичко, за да си върне той паметта. Така че вече му беше простила обидите. Искаше си просто стария Серкан. Но реакцията на Серкан, след като си върна паметта, не ме грабна, честно казано. Не се насладих. Затова се радвам, че сега ни вкараха малко в драмата. Тази история с бременността и целият 37-ми епизод, в който Еда повтаряше колко е уморена и колко много я е обидил Серкан, ми дадоха това удовлетворение, което ми липсваше. Серкан наистина се замисли и започна да осъзнава през какво премина Еда. Отново видяхме стария Серкан, който обича с цялото си сърце, който се бори с жестове и думи, който не се отказва от единствената си любов. Ако е болен, със сигурност ще ми е мъчно, но вярвам, че трудностите каляват една връзка и човешкия характер. Крайно време е Серкан да постави Селин, където й е мястото, да хване гордо Еда за ръка и да продължи живота си с нея. Да бъде категоричен и романтичен. Имам големи очаквания от епизод 38. Този път съм извадила голямата кошница от гардероба. Дълго време стоя заключена и чакаше реда си. Е, дойде. Не им давам повече слаби епизоди. Без значение дали ще приключим с 40 епизода, през май или през лятото, не им разрешавам да свалят темпото повече. Искам много любов, щипка сол (драма) за вкус и умерена доза интелигентен хумор, за да се насладим докрай на нашата любима приказка. А сега ви пожелавам “лека нощ”, момичета! Сънувайте красиво и цветно!!!

# 116
Добро утро! Nature High Brightness
Човек, ако изпусне два дни да чете в темата и край, после нямате настигане...
Благодарности за Маргарита и отбор "Романтички" за поредната прекрасна тема! Всяка следваща е все по-хубава!
Александра, думите са малко за това, което правиш за нас, оздравявай бързо! Тъй като не успявам понякога да гледам сериите изцяло, благодарение на твоите преводи съм в час, а когато Али (Експрес) добави и буквички на някое клипче, удоволствието става пълно!
Микиполи, честита да си, здрава, щастлива и обичана! Flowers Hibiscus
Идеята постът на blue да бъде сложен на видно място в началото на темата, е супер, страхотен е и много верен Joy
Чета от телефон и нещо не откривам как се цитира в скрит текст, но абсолютно подкрепям горния пост на Бърборанка относно поведението на Серкан след връщането на паметта, заслужавахме да се насладим на един истински разкаян Керем / Серкан.
Относно Селин, каквото и да кажа, ще е малко, писличка от класа Laughing Надявам се, че Серкан ще се усъмни наистина, все пак, ако предположим, че уж са правили нещо първите дни в Словения, вече са минали 2 месеца, в които беше в неизвестност + повече от 2 месеца, откакто се върна. Дори и за сериална бременност все щеше да й проличи Joy
За фрага - подкрепям отново Бърборанка (стана ми навик май) - относно клишетата и сцената с дъжда в "Тетрадката". Дано ни изненадат тук и в епизода има още малко от сцената, например не само докосване на носове Joy Joy Joy
Имайте много хубав ден, прекрасни момичета,  които внасяте това страхотно настроение в темата! Не мога да повярвам колко дълго стана... Благодаря за всички снимки, клипчета, клюки и новини! Flowers Bouquet

# 117
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

# 118

Добро утро, момичета! ⭐
С пожелание за усмихната и ползотворна сряда!
Днес май нищо не очакваме, а пък знае ли се... може и да ни изненадат.

# 119
Добро утро,момичета!
Пожелавам бързо оздравяване на Алекс,дано да не е нещо сериозно.
Снимките на сериала продължават,даже влизат нови герои.
Пише че ще са гости.

Лек ден от мен.!

Общи условия

Активация на акаунт