Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 400
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Дано бразилките са прави и радвам се, че на Ханде и Керем са им отрицателни тестовете, че сериала без тях е заникъде.

А видяхте ли ги Анил и Сарп: https://twitter.com/i/status/1376944186851786762

Мина ми през ума, че може да имитират Керем и Ханде Satisfied

# 91
Керем и Ханде

# 92
Без изненади Wink Бамби е № 1

# 93
# 94
  • София
Paterina-А представяте ли си думите на предполагаемия доктор да се отнасят за някой друг, не за Серкан?
      A нима тези думи не ни карат всички да се замислим?Да усетим че животът е днес и сега.Не отлагай  да изживееш мечтите утре ,утре са други чувства и емоции,радвай се на живота сега.А ако срещнеш любовта не я пускай,стисни я здраво и живей с трепетите на искрите или със сълзите в очите,но я дръж ,и   изживей на макс,на мига,Животът е едно море -понякога тихо като езерно огледало,а друг път с девет балови вълни,един път ще се отнесе до слънчеви плажове ,а друг път до подводни хищни скали.
Това е филм за любовта ,за радостта ,Бро хубаво го казва ,Серкан ще оздравее ,а миговете с сълзи ще се превърнат в звезди,звезди които ще осветяват идните  им дни.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 21:37 от Leddel

# 95
  • Бургас
Момичета, попаднах на едно предположение, в шок съм от него и бързам да го споделя /не за да шокирам и вас, а защото очаквам доводи за обратното..../: "Думите  че, толкова млад и здрав човек и неочакваните резултати не се отнасят за Серкан, а за Селин.... !!!! ???? Може би Селин не е бременна, а болна..." И, тогава Серкан наистина няма да я остави...

# 96
В клипа я няма Селин, и промяната виждаме в Серкан - и го виждаме с Еда и татус пръстен... не изглежда да е съжалил Селин и да се жертва... Не е за Селин. Според мен е за Серкан. И Тревожния поглед на Еда показва, че тя се безпокои за него, не знам дали й е казал, но изглежда тя се притеснява за него.
Освен това той е замислен. Вади кутия, със спомени от брат си, която вероятно не е поглеждал, откакто брат му е починал, зашото е бягал от болезния спомен за смъртта.

# 97
  • София
Момичета, попаднах на едно предположение, в шок съм от него и бързам да го споделя /не за да шокирам и вас, а защото очаквам доводи за обратното..../: "Думите  че, толкова млад и здрав човек и неочакваните резултати не се отнасят за Серкан, а за Селин.... !!!! ???? Може би Селин не е бременна, а болна..." И, тогава Серкан наистина няма да я остави...
Ако са за Селин тези думи Серкан няма да я изостави като приятел,но няма да я подкрепя като любим.А и той изживява прекрастни мигове с Еда.

# 98
  • Кърджали
Думите на лекаря се отнасят или за Серкан (да пази Сценаристът) или са спомен, напомнящ за Алп (братът на Серкан), тъй като Серкан разглежда и някаква кутия със спомени юДаже залагам на второто, но да е сложено във фрагмана за да предизвика интерес.
И като говорим за лекари, стиснетенлвко палче
Скрит текст:
утре ще ходя на лекар. Кактомсе бях пооправила и си виках - леко се размина, така днес започнах да вдигам температура, дори по-висока от тази дето вдигам аз по принцип.. Огделно втори ден все едно някакъв камък имам на сърцето... Май май няма да се е разминало леко. Сега съм се завила с чаша топъл пай, ще взимамчетеца и ше гледам рано рано да заспивам.

# 99
  • София
Алекс,
оправяй се бързо и взимай мерки! Още утре отивай на лекар. Не е шега работа здравето. Wink
Ето ти един усмивчо да ти даде малко сили и добро настроение. Simple Smile

# 100
  • Бургас
Думите на лекаря се отнасят или за Серкан (да пази Сценаристът) или са спомен, напомнящ за Алп (братът на Серкан), тъй като Серкан разглежда и някаква кутия със спомени юДаже залагам на второто, но да е сложено във фрагмана за да предизвика интерес.
И като говорим за лекари, стиснетенлвко палче
Скрит текст:
утре ще ходя на лекар. Кактомсе бях пооправила и си виках - леко се размина, така днес започнах да вдигам температура, дори по-висока от тази дето вдигам аз по принцип.. Огделно втори ден все едно някакъв камък имам на сърцето... Май май няма да се е разминало леко. Сега съм се завила с чаша топъл пай, ще взимамчетеца и ше гледам рано рано да заспивам.

И аз  на това се надявам, думите да са за брата!

Алекс,
Скрит текст:
сигурно ще те изпратят на рентген, за да установят дали не си с пневмония. Каквото и да е, да минава бързо и леко! От мен имаш силно палче! Пиши какво става, вълнувам се!

# 101
  • Кърджали
БРО, направо оздравях❤️😜🤣
Tonnybs, очаквам да ме прати на снимка. Преди няма и два месеца лекувах незнсйно какк появила се пневмония (дори не бях болна. Случайно покрай контролните изследвания за астмата ми я видяха), та очаквам пак съшото.
Както по принцип ме боледувам, в последно време се скъсах...

# 102
Ох, пак ви изпуснах
Мерси за новата 🏡

# 103
Налбантова ми се губи нещо... постна нещо бързо и изчезна. Г-жа Айдан те търсиии.. 🙈

# 104
Само ние

Де да бяха само те двамата....
Гости, тъкмо с това видео идвах и аз. Grinning
Одеве го гледах няколко пъти, така ме грабна! Страхотно подбрани кадри и можеш да усетиш уникалната, взривоопасна химия между двамата! И музиката е прекрасна. Heart Eyes
Благодаря ти за споделените видеа! Hug

Одеве докато тренирах се замислих. Grinning Нали гласят сериала да продължи и лятото(а, дано), та си мисля как ще продължат тогава историята. Сега нали имаме драма, проблеми, все пак сме в сезона на тежките сериали. Но, ако до лятото успеят Серкан и Еда да преодолеят повечето проблеми и да има бебе на път, ще има време за отделяне да ни показват комични моменти, семейни моменти и ще е много сладко. Всички ромкоми, които съм гледала претупват накрая финала. Показват как се женят и имат деца в един епизод. Това ще е нещо ново. Heart Eyes
Едитвам се: Алекс, да се оправяш бързо! Hug
Връщам се сега да ви чета, че съм ви поизпуснала. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт