Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 397
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Ох, в паниката прочетох, че е потвърдил, че има положителен тест. В крайна сметка има ли?
Марги, добре, че ми насочи вниманието, че може би опровергава тези твърдения..

# 76
За това качих видеото за да може Али и ли Алекс да погледнат и да разберат за какво става въпрос
Един вампир

# 77
  • Кърджали
Пуснах линка. Сарп Джан казва че теста му  за ковид е  положителен, като цяло почти нямал симптоми. Но ще се лекува и така.

# 78
  • София
Лошо. Зависи с кого и кога е бил контактен. Защото, ако е бил на сета в последните дни, нищо чудно да спрат снимки, докато тестват всички. Confused Има ли някаква информация от продукцията по въпроса?

# 79
  • Плевен / София
Пуснах линка. Сарп Джан казва че теста му  за ковид е  положителен, като цяло почти нямал симптоми. Но ще се лекува и така.
Да минава леко...При всички случаи са направили тестове на всички, които снимат с него.....Така, че спокойно..Ако имаше заразени щяха да спрат снимките, както беше при ПВС....
Честит нов подпис на Магийка....

# 80
Съжалявам за Сарп  , обаче знаете ли кое е положителното , нямал е скоро сцени как се целува с Ханде , всъщност изобщо е нямал Joy ама все пак зад кадър си комуникират, така че може да има и други болни. Дано не спрат снимките. Когато Мело беше болна не ги спряха, предполагам, че  ако е повече от 1 случай , тогава...

# 81
  • София
Сега съм на лаптоп и виждам подписите на част от момичетата. Пу-пу! Ама много са хубави. И на Гости, и на Мики, и на Магия. Heart

Ако някой попадне на инфо относно снимките и Ковид случая със Сарп, да споделя. Wink

# 82
Revolving Hearts

В Тик-Ток и Туитър  има инфо, че са взети проби на целия екип на сериала и до часове ще станат ясни пробите на всички. Да стискаме палци  тестовете да са отрицателни Wink

# 83
  • София
Засега явно не са спряли снимките. Тестват Алиджан:

Стискаме палци всички да са здрави и случаят със Сарп Джан да не се отрази на снимачния процес и тазседмичния епизод. 🤞🏼

# 84
🥰 Привет, момичета с розови очила! Темата ни е бонбон! Благодаря на замесените, знаем си ги - Марги, Бамби Бро! 🌼💮
На прекрасните преводачки Алекс и Али! 🌷🌷 На всички с чудесните коментари и красотите, които слагате! 💐
Този фраг, не знам, но ми сви сърцето. Серкан преди беше голям хипохондрик, ако кихнеше и си мереше пулса. Мисля, че това е отзвук от болестта на брат му и това, че е бил принуден да се грижи сам за себе си, далеч от близките си. Но може и той да е предразположен към някаква болест, преди имаше много загатвания към това, сценаристите май ни връщат към тази идея. Надявам се да не влизаме в тежка драма, а да се оправи бързо с вълшебното влияние на неговата фея. Но с този мотор, написаното на бележката и песента, май ще се готви за сбогуване нашият герой, ще искат да изживеят щастливи мигове заедно... 😭
Дано всичко да е наред, за да си продължат снимките, де, след този положителен тест.

Връщам се за редакция: като ви погледнах на всички физиономиите на стената, колко сте цветни и палави, само аз черно-бяла, ама пак си го харесвам много това аватарче! 🙃

# 85
Не знам защо , но след фрагмана ми е някак неспокойно. Все си мисля , че думите на доктора се отнасят за брата на Серкан, че в страха за сина си, Айдан си спомня тези думи, че неразположението е временно и може би докато е бил в болницата Серкан е осъзнал, че животът е днес, тук и сега и затова е решил да изживее пълноценно любовта си с Еда . Спомням си , че и в"Любов под наем" Йомер също имаше проблем с главата вследствие на катастрофа . Проблемите му отхвърлиха 4-5 епизода ,но накрая всичко беше ОК.Ако целта е да разтегнат локума до месец май, няма проблем, ще го преживея.
 Колкото до Селина на 100 процента съм сигурна , че е прихванала от Дениз.След скандала в гората, двамата с Дениз си тръгнаха, а нашичките останаха в къщичката. Те тогава Села си е начесала крастата. На другия ден отиде при Дениз доволна и щастлива и каза , че никой не може да ѝ развали настроението . Може би тогава да се е появил пъкленият ѝ план с бременността.Надявам се ,  Кемал бей да има по- съществена мисия от връщането при старата си любов.
  Ако не дай Боже занулят Серкан, по- добре да свършва целият сериал.

# 86
  • Плевен / София
Не помня качвах ли това... От повече глава не боли...

# 87
  • София
Мери,
няма шанс да занулят Серкан. С цялото ми уважение към другите от екипа - ако не са Керем и Ханде, този сериал нямаше да пожъне и половината от успеха, който има. Сериал без ХанКер йок. Wink

# 88
  • Плевен / София
Само ние

Де да бяха само те двамата....

# 89
От бразилките: Тестовете за Ковид на Ханде и Керем са отрицателни Wink
Тази седмица пак сме втори според седмичната класация на Адба Simple Smile

Скрит текст:
Ново:
https://twitter.com/i/status/1376939562916790274
Revolving Hearts

Wink