Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 431
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен / София
БРО, прекрасно е споделеното от теб...
...................
И защото си лято в дългите зими. И пролет. И есен. И всички сезони.
И си път. И си дом. И безкрай.
И съм твоя. И защото си всичкото. Повече от всичкото.
И защото ми стигаш. Напълно. Съвсем. Докрай... До безкрай... До безумие...!!!
Защото любовта е там, където сърцето избира сбъдване. И не спира да тупти.
Където си усещане. Където си мечта. Където си желание.
Където те чакат. За да те усетят. За да донесеш щастие.
Любовта е там, където споделената тишина е приятна.
Където се усещат само ударите на сърцето.
...........................
Любовта е да се събуждаш в две очи. И да знаеш, че блясъкът и пламъкът в тези очи е само за теб.
Любов е да знаеш, че ти си причината за неговата усмивка.
................
 Пожелавам на всяка от вас да открие / изживява такава! Kissing Heart
Дай боже всекиму....

# 136
  • Кърджали
Минавам само за да ви нагледа, макар че чета и нищо не помня.
Скрит текст:
Благодаря на всички з загрижеността ви❤️.Чакам да излезе довечера резултата от пср теста, но поне белият дроб изглежда незасегнат засега. Та каквото и да е, се надявам бързо да минава.Сега съм се завила под одеялото и гледам повече да мързекувам

# 137
  • Плевен / София
Минавам само за да ви нагледа, макар че чета и нищо не помня.
Скрит текст:
Благодаря на всички з загрижеността ви❤️.Чакам да излезе довечера резултата от пср теста, но поне белият дроб изглежда незасегнат засега. Та каквото и да е, се надявам бързо да минава.Сега съм се завила под одеялото и гледам повече да мързекувам
стискам палци да минава леко...
пращам ти Дмитрий да те пази...

# 138
  • София
Преди малко попаднах на новина в турски сайт, че Фокс и продуцентската компания на "Почукай на вратата ми" са се споразумяли и са сключили сделка за заснемането на още 13 епизода. Това означава, че през лятото няма да продължи да се излъчва. Но според мен дори така е по-добре, защото не ми се иска да го разтягат до безкрай. Нека си завърши стегнато и  разбира се да има един прекрасен финал.

Алекс, пожелавам ти леко да преминеш през този ужасен вирус. Искарах го още през м. ноември миналата година. Не искам да ме повтаря. Беше кошмарно. Почивай колкото се може повече и стриктно изпълнявай всичко каквото ти казва личният лекар. А ние морално те подкрепяме и ти пожелаваме бързо да се оправяш.   

# 139
  • Плевен / София
Малко статистика…. Сериалът "Почукай на вратата ми" се излъчва за първи път на 08.07.2020 г. и ние започваме да коментираме от тема…№35 …. до №81 засега…За малко повече от 9 месеца…горе долу колкото е и една бременност сме изписали 45 теми и сме започнали 46-та…на месец това си прави средно по 5 теми, а на седмица по 1,25 тема….
Искам да кажа, че въпреки несъвършенствата на сценария, „слабата“ игра на Ханде….така де, има къде по талантливи от нея…но дали биха дали такъв живот на Еда, като Ханде е друг въпрос…Историята на Серкан и Еда е вълнувала толкова много гледащите, че сме поставили своеобразен рекорд по писане …..

За 13 епизода толкова много неща могат още да покажат и разкажат и да завършат с един прекрасен финал за любовта, която променя...

# 140
Алекс, бързо оздравяване Hug

# 141
  • София
Честно да ви призная... не съм съгласна относно слабата игра на Ханде. Това е първият сериал, който гледам с нейно участие. До преди това бях попадала на разни статии, мнения за нея. Може и да съм била леко предубедена, но след "Почукай на вратата ми" си имам свое мнение и то е много добро. Талантлива е и да, има какво да учи, но въобще не смятам, че играта й е слаба. Няма как да я сравнявам с Неслихан Атагюл, например, която съм гледала в "Черна любов" и беше блестяща в ролята на Нихан, защото Еда и Нихан са съвсем различни образи. Ще мога да сравня Ханде с Неслихан, ако видя Ханде в толкова драматична роля, в каквато съм гледала Неслихан, например. Както и да е, исках да си споделя само мнението по тази тема. Simple Smile

Ако това за оставащите 13 епизода е вярно, 13 + тези 37 досега прави общо 50 епизода, което си е уау! Започнали сме през юли миналата година, продължили сме през целия летен сезон на 2020, през новия есенен и новия пролетен и ще завършим, живот и здраве, в края на юни. Пада се 26.6, за да бъда точна. Аз съм доволна. Въпреки някои пропуски в сценария и няколко по-слаби епизода, този сериал е абсолютен хит, феномен и категорично успешен. Много се радвам за екипа и за нас... колкото повече, толкова повече, но е ясно, че рано или късно ще свърши. Simple Smile Ох... не искам да мисля отсега за финала, че като знам колко ще ми лиспва после всичко, цялата емоция покрай всеки нов епизод, обсъждането с вас, хич не ми се мисли, йок артък... Връщам се обратно в настоящето, мисля си за предстоящия силен епизод, който ни очаква и чакам с нетърпение. Heart

# 142
  • Плевен / София
Продължавам с Джерен и Ферит...

За 13 серии тъкмо ще успеят да намерят в кого да се влюби и Мело...Фифи вече я загубихме за каузата "голяма" любов....

# 143
Не знам вярно ли е но ви ги качвам

Интервю с Ханде пак а питат за тоз Мурат
https://twitter.com/i/status/1377240841102761985
Керем

Гамзе

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 16:05 от sani1212

# 144
  • Плевен / София

# 145
Здравейте, включвам се отново☺❤
По повод съобщението,че остават още 13 серии/ако не решат нещо друго/. Интересно ми е - с какво сериала "Почукай на вратата ми " ви привлече,защо избрахте да го гледате ?
Мен лично ме привлече с :
1. Сериалът е ромкомедия и исках да гледам нещо по-разтоварващо, стигат ми драмите в ежедневието/ пандемия,болести,мерки, криза.../.
2. В основата е красивата любов на Еда и Серкан.
3. Изпълняващите главните роли са подбрани и много магнетични млади актьори.
4. Действието е в съвремието , двамата влюбени са образовани хора -архитекти, работещи заедно в офис, заобиколени от колеги и приятели т.е. допада ми обкръжаващата им среда.
5. Не е типичен турски сериал, той е различен. Излъчването от него е на нещо европейско. Няма традиционните обръщения - батко Мустафа, како Нюргюл.., както и традиционните облекла/забрадки, др./.
6. Допада ми актьорската игра на Керем Бюрсин- гримаси,мимики,жестове ,които говорят в някои случаи повече от думите.Той изгражда успешно много забавни , комедийни ситуации. Да не забравяме ,че е учил актьорско майсторство в САЩ, в доста по-различна школа от турската.
7. Ханде Ерчел е млада актриса с вече изиграни роли в турското кино. Изключителни са очите и усмивката на Ханде. В много моменти, когато е весела или тъжна това може да се види  от очите ,  които са огледало на душата.
8. Допада ми това , че в сериала представят героинята Еда не само като образована, но и като действена и смела- тя не се притесни  да предложи брак на любимия си т.е. изграждат образа на съвременна решителна млада жена.
9. Не на последно място е изключително добре подбраната музика в сериала, с много усет и отправяща точните послания.

Това са моите виждания - защо гледам този сериал. А вашите ?

# 146
  • Плевен / София
Здравейте, включвам се отново☺❤
По повод съобщението,че остават още 13 серии/ако не решат нещо друго/. Интересно ми е - с какво сериала "Почукай на вратата ми " ви привлече,защо избрахте да го гледате ?

Започнах заради Ханде...Нея съм я гледала в повечето и роли до сега с изключение на Халка ....Керем го бях гледала само във Великолепният тандем/ който гледах заради Ибрахим и Ойкю...но така открих нов любимец Kissing Heart/ Не че сега вече не изгледах и неговите сериали...Както се казва апетитът идва с яденето.
Обичам да гледам летните сериали, защото са по леки в добрият смисъл на думата и очаквам хубави истории в по малко серии и се надявам да няма пълнежи....Не че някои не продължиха и в зимният сезон -"Ударите на сърцето", "Ранобудна птичка"...."Мистър Грешен"/ но той ме разочарова/
Защо още гледам....Искам да видя края на историята на Еда и Серкан и любовта , която промени и двамата...
В повечето турски сериали се обръща много голямо внимание на музиката и в повечето случаи тя засилва въздействието на гледаното от екрана...Страхотна музика има в Перла, 1001 нощ, Любов и наказание и много други...в нашият сериал музиката е черешката на тортата....
Дрехите....да вярно е ...няма забрадки...но не съм и съгласна с облеклото в офиса...В никакъв случай в архитектурна фирма или холдинг няма да ви "пуснат" да работите по къси панталонки, риза в ролята на рокля...потник, колкото и да е топло времето в момента...Серкан в това отношение е железен с костюмите от три части...

# 147
  • Кърджали
Аз и преди съм писала. Няколко пъти бях попадала в YouTube на откъск от серии, пусках и спирах. Сега, това което ще напиша ми се струва направо все едно не съм го мислила аз тогава дразнеше ме играта на Керем или по-точно начина по който говори. Обаче останах без сериал за гледане и си казах дай да видя една серия пък най-много ще е загубено време. И изненада, аз се влюбих и едно от нещата, в коитомсе влюбихнбешв това, което в началото ме дразнеше - играта на Керем. Мисля ще гледах 11 та серия. Изгледах я без да откъсна поглед. После се върнах да гледам от първа серия и не спирам да го препоръчвам
1. Историята има някакъв свой магнетизъм и заряд. Хем не е нищо ново под слънцето, хем те пленява.
2.Дребните детайли и препратки, които винаги са ме карали да искам да разбера малко повече.
3.Много добрият подбор на музика. Досега някак си музиката си е била точно това за мен- музикален фон, колкото да не е тишина, а тук почти всяка песен незнайно как се озовава в плейлистата ми
4.Зверската игра на всеки от екипа. Няма слабо звено. Няма някой, за когото да се чудиш тоя ся за какво са го взели.
5.Керем Бюрсин. Мисля че няма нужда да доуточнявам какво мисля за него
6.Невероятната химия между Керем и Ханде. Независимо ще свир ли накрая сватбения мсрш или няма да свири, тия двамата ще се окажат една от най-добрите двойки. Между тях се усеща енергия способна да захрани цял мегаполис.
7.Все повече ме очарова Ханде. В началото ѝ намирах кусури, но аъс всяка следваща серия станаха незабележими. А е толкова красива...

# 148
От Дилара приятелката на Ханде

# 149
  • Плевен / София

4.Зверската игра на всеки от екипа. Няма слабо звено. Няма някой, за когото да се чудиш тоя ся за какво са го взели.

Аз се чудя какво прави "асистента" на Енгин....Искам работа, като неговата...При всички случаи щях да съм по добра, като детектив....и нямаше да заключа шефа си в гаража

Общи условия

Активация на акаунт