ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 32 106
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Честит 1ви април, девойки! Да се надяваме, че скоро всичката Пандемия ще е зад гърба ни и децата ще могат да ходят на ескурзии реално Simple Smile

# 106
  • София
Тука имам едни подозрения, че Мама Мони е рожденичка днес. Grinning
Да е жива, здрава и много щастлива! Heart

# 107
Мими,мускулна треска получих от смях! Та по този повод виждам Ран на пода и решавам,че му е лошо.Питам,а той - имаме ФВ и правя лицеви опори! Yum

# 108
  • София
По желание на Fish качвам снимка на Митко и прекрасните Ния и малка Доди от 15 септември пред ФЕГ.

И черпя с по един бонбон от букета, който получих от една колежка, защото днес пораснах с още една година и вече съм на цели 43!

Ред вече ме разконспирира!

П.П. Махам снимката.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 14:14 от мама МОНИ

# 109
  • София
мама Мони да си жива и здрава! Много усмивки, късмет и приятни мигове с любимите ти хора!

# 110
Какви хубави, усмихнати франкофончета Heart
Честито, Мама Мони, бъди здрава! Flowers Hibiscus Birthday

И от мен първоаприлско, вчера се разпознах в това меме:

# 111
Честит рожден ден, Мама Мони! Да си жива и здрава! 🌹
А французойчетата са страхотни!

# 112
Мони, бъди здрава и много щастлива!
Нека ти се случват безброй чудеса!

Прекрасни са франкофончетата! Каква светлина струи от тях!
Това само децата го могат!

# 113
  • София
Мони, жива и здрава да си Simple Smile Много красоти и забави в живота ти пожелавам!

# 114
  • София
Честита да си мама Мони Flowers Hibiscus
Мен нали ме стегна шапката тия дни ,та взех бързо решението да стартираме ваканцията от днес.Щерката отметна някакъв тест по български,аз събрах багажа и вече пътуваме.В момента на задната седалка гледат филм с французина Wink Поне няма да скучае по път:joy:Има си у плюсове ДО-не мога да отрека.
Желая ви хубави слънчеви и зареждащи дни

# 115
  • Между гори и планини
Честит рожден ден мама Мони! Бъди здрава и истински щастлива!
Моя мъж заминава за Щатите  края на април... Ако знаех, че ще учат онлайн,  бих пратила и детето. До средата на август ще сме сами с младежа. Той ще трябва да поеме трудоемката работа,  всяка седмица да коси огромния двор.

# 116
  • гр.София
Мама Мони,само прекрасни неща да ти се случват! Flowers Hibiscus

Чудесни деца ,и франкофончетата,и на Туиг!

Завидях на Сани и щерка, още ден да избутаме само и ние...

# 117
Честит празник!

# 118
Привет дами, не съм се включвала от сума време, но ви чета.
Прекрасни деца! Всички с едни умни очи и прекрасни усмивки. Дано така да бъдат винаги!
@ Мони, на многая лета! От здраве, късмет, радост и усмивки да НЕ можеш да се отървеш😄

Иначе ние тихо и леко с мъжО изкарахме короната. Наборката се размина. Но ние я бяхме изолирали през 3 стаи от нас в селската ни къща. 2 седмици дъжд и сняг. Носа не можеш да си покажеш. Полудя това дете. Като се прибрахме в София само се преоблече и диш да я няма. Беше зажадняла за деца и свобода.
Да ги връщат от 12 в училище, че се не трае!

# 119
  • софия
Мони, честит празник! Да ти е много хубав денят, а годината пълна със здраве, пътешествия и радост от малки и големи неща!

Общи условия

Активация на акаунт