ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 819
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
ТуиГ, много са ти чаровни децата! Пу- пу!

Не дава и не иска ние да я снимаме. С приятелки се снимат.
И аз като Звънче снимам от засада.

# 91
  • Между гори и планини
Моньо Лиз много ми харесва 🤣
Моя до скоро нямаше проблеми,  във фото за ученическа карта,  позира перфектно и от първия кадър вадят снимка.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 16:48 от Доня Дафина Черешова

# 92
  • Sofia
Нищо не дава, абсурд просто - не излизала хубава, не знам как й стояла косата, изглеждала като клошар и всякакви подобни измишльотини. Единствено на баща си великодушно разрешава от време на време, защото той снима любителски професионално:) Обаче иначе мърмори няколко пъти, че искала да разпечатва снимки за колажи, пък сме нямали скорошна снимка тримата. Ами как да имаме...

# 93
  • Велико Търново
Туиг, пу да не им е уроки, прекрасни деца 😘 да са ви живи и здрави, а наборът ще се разчупи, дай му време 😉 Моята дъщеря, и тя е все от нехаресващите се на снимка, ходя като някой папарак, за да си открадна спомен. Като направи личната карта, дисекция на всяка част от лицето си направи, то пък й викам, баш на документите за самоличност човек не може да се разпознае...

# 94
  • софия
От известно време сме загледали стенд ъп комици. Последният ни любим е Jack Whitehall. Преди малко изгледахме без да разберем 3 епизода от пътуването по света с баща му, който е типичен богат англичанин 😂🤣😂 Препоръчвам за разтуха. В Нетфликс има 4 сезона.

# 95
  • у дома
И двамата мразят да се снимат-във фейсбук мога да кача снимка само с разрешение.което получавам много трудно...

# 96
Моята кокона обича снимки, но не желае да я качвам никъде публично и аз уважавам това.
Във фб слагам нейни снимки само по поводи и след изрично одобрение как е излязла. Много е суетна.

# 97
И моите мразят да се снимат. Но аз обожавам да снимам и ги дебна. Обикновено не разбират,че съм ги снимала.
С големия ми се получава няколко пъти в годината. Малкият понякога се навива, но трябва да е с животно или с някоя находка,от която се гордее.
Най- често снимките са в движение, в гръб.
Осмокласникът няма Фейсбук, но приятелите му имат, а някои от тях са и мои приятели. Ако не те, то родителите им. И става зле, ако кача нещо без разрешение, защото веднага го информират, тъй като знаят, че мрази. Два пъти съм си позволявала и стана страшен скандал.
ТуиГ, прекрасни са! Доня, чудно е и твоето момче. Видях го във ФБ.

# 98
Мислех си дали е период, но щерката има 200 снимки само защото се е видяла с приятелка или е правила козунак. Демек с 200 на час се движи.  Брат й обаче сигурно има 200 снимки откакто се е родил Simple Smile. Все се сърди, че няма хубави снимки и снимки за спомен, а не желае да се снима Simple Smile.

# 99
  • Между гори и планини
То и моя забранява да го слагам във фб,  но още минава номера -снимам те за баба. Няма профил там, баща му е категорично против, няколко пъти пита и вече няма желание.

# 100
  • София
Аз самата не обичам да се снимам, той също, мъжа ми също. Само от време на време си правим някоя снимка, ако пътуваме някъде и това е.

# 101
Ох, Мони, цял ден се смея на кафяво-черния халат. Страшна работа е Митко 😂
Я, дай за малко да го видим на снимката от 15 ти септември.

# 102
Fish, аз не бих рискувала, ако бях на мястото на Мони.
Да не забравяме, че Силата е с Митко!

# 103
Мони, Ран от малък е луд по междузвездни войни.За рождени дни идваше с един списък и номера на Лего - МВ и ни разпределяше кой какво да купува.Има кашон с Лего и какво ли не още по темата.Мъкнеше постоянно мечове ,но той искаше да е Люк.Ние най-гаднярски се възползвахме ,като се ядоса или тръшне, все някой казваше "силата трябва да е с теб и т.н." В 8 клас беше силно впечатлен от едно момиче от класа ,защото "представяш ли си тя също е фен на МВ".В последствие избра кендото и то явно защото и там има мечове,а и възпитанието,което им дават ме впечатлява.
                      За снимките - госпожиците постоянно се снимат,младежите - по принуда,но....се сърдят когато се качват снимки без да им се иска разрешение.За една НГ /бяха малки тогава ,Неда в ДГ/ им подарихме фотоапарати на двете.Решихме,че е по-добър подарък тъй като у нас беше пълно с какво ли не и не можехме да изберем нещо различно.От тогава и двете снимат със страст.Вчера с голямата се заговорихме за абитуриентския и бал и извадих албумите за да види и как е било преди.Сега снимки без брой,но нито една в албум. Yum

# 104
  • софия
Благодаря на тя си знае коя Revolving Hearts Надявам се най-накрая да се реши да се разпише в темата Simple Smile

Днес е последно контролно преди ваканцията. Вчера, въпреки, че имаше достатъчно време и възможност да ползва всичко, което прецени за теста по science, пак беше пред припадък и пак в последния момент изпрати. Искам да се върнат присъствено, искам да започне да преодолява по малко това притеснение, че просто не знам.
Оказва се, че при нас има писмо за стипендиите, но някой трябва да си чете по-внимателно мейлите.

Събота и неделя се очертава да поработя, но ми се иска и да излезем малко. Не сме го правили не помня от кога. Ще помисля къде да ги изчегъртам да се поразходим като приключа в събота. В неделя категорично смятам да ходя да гласувам. Всеки път си казвам, че всичко е предрешено и всеки път не ми дава сърце да не отида. Все си мисля, че правя нещо правилно.

Общи условия

Активация на акаунт