ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 790
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ох, бе Бисе с глас се смея:). Подозирам, че гаджето не знае за тези му превъплъщения.

# 76
  • София
Вчера наборът приятно ме изненада. По мое мнение проектът му за публично изказване се е получил доста добре.
Идеята на шмърци за тефтер, в който да си записва и отмята задачите за деня ми хареса и мисля да я пробвам с него.

# 77
Идеята на шмърци за тефтер, в който да си записва и отмята задачите за деня ми хареса и мисля да я пробвам с него.
Аз съм човек, който ползва добрия опит на останалите Simple Smile
Приятно ми е да слушам лекциите на Джордън Питърсън (и той самия отнася твърде много негативизъм за позицията си, но хора всякакви...), защото напълно съвпадат с моето виждане за живота и хората.
Често ги пускам и на децата и след това обсъждаме. За мен е изключително важно колкото по-рано осъзнаят как да развият себе си, толкова по-лесно ще им е в бъдеще да се справят с предизвикателства, каквито и да са те. Важното е да знаят и разбират кое защо се случва и как да реагират на него.
Тук има една компилация на Дж. Питърсън, от която може да се черпят още добри идеи:
Скрит текст:

Десета точка във видеото ми е една от любимите Simple Smile

# 78
  • софия
При нас бяха препоръчали да имат такъв тефтер. Купихме и си седи с празни страници. Иначе е красив и практичен 😂
Но то си е и до дете. Моята и с него, и без него се организира добре.

Утре имат контролно по мат. Сега приложи нов подход за подготовка. Решава задачите за време. Дано това помогне най-накрая. Не може да отлепи от 5цата, а уж няма нещо, което не разбира.
Днес има 2 контролни. Интересно ще ми е това по science, защото ще им позволят да ползват каквито искат източници, докато го правят. Само споделянето на отговори е забранено.
При нас нищо не се говори за стипендии, а според мрън все няма как да пита в адвайзъри. Оставила съм я да се оправя с това. Като я е срам си е за нея.

Доп. Иска да продължи ДО, за да не правят PSAT. Миналата година бившите осмокласници не са правили, защото трябва да се проведе при определени условия на място. И това си е за нея. После на SAT ще трепери триста пъти повече, ама детска му работа.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 11:21 от zvаnchе

# 79
  • София
Звънче, в 11 клас имат мейл за стипендиите. Проверете в учебен отдел.

# 80
  • Между гори и планини
Вашите деца дават ли да ги снимате? От около 2 години , моя бяга от камерата и позволява да го щракна, само ако ще пратя снимка на баба му и само след големи молби от моя страна.

# 81
  • о`майна лунна нощ е
Обикновено застава в такава поза или с такава физиономия, че камерата блокира. В най-добрия случай излиза някакво подобие на снимка с мега отегчен вид и направо ти иде да тряснеш телефона в земята.

# 82
  • Между гори и планини
Обикновено застава в такава поза или с такава физиономия, че камерата блокира. В най-добрия случай излиза някакво подобие на снимка с мега отегчен вид и направо ти иде да тряснеш телефона в земята.

Хаха, и моя е същия. Много го е страх за пусне някоя усмивка. Ако го дебна да го щракна неочаквано,  ръката веднага е пред лицето.

# 83
Моят не понася снимки. Не е от сега. Още в първи клас беше зор да го снимаме, ние, а общите снимки на класа направо ги бойкотираше, като жомаше демонстративно.

# 84
  • София
Моите са на периоди, понякога позволяват, понякога не, но са момичета. Сигурно има значение Simple Smile

# 85
  • софия
Не. Може да снимам само ако е за нещо, което на може да бъде избегнато. Последно "разреши" да я снимам, защото трябваше да пращат в Колежа. Снимката й за там (ученическа карта и досие) също я правих аз вкъщи. Не искаше да отиде в студио. От време на време снимам тайно, правейки се, че ровя в телефона.

# 86
  • София
Не дава да го снимам. Така на 15 септ. много исках да му направя снимка, но той не даде. Накрая Доди се появи и го строи да застане до девойките и да ги снима тримата (с Ния и малка Доди). Та добре, че беше тя и така имам снимки.

# 87
  • о`майна лунна нощ е
Само за кратко пускам снимка от първия учебен ден през далечната 2018 г. Колкото сестра му се е нахилила, толкова той е над всякакви емоции. Усмивка Моньо Лиз.
==

А за тази колко му се молих. Стана републикански шампион, не иска да се снима. Щях да го удуша просто.
==

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 09:21 от `ТуиГ

# 88
  • софия
Звънче, в 11 клас имат мейл за стипендиите. Проверете в учебен отдел.
Благодаря ти за съвета ❤, но аз категорично няма да се занимавам. И двете сме чели изискванията. Интересът е неин 🙂

Туиг, много са готини и двамата. Всеки по свой начин е небрежен 💙💛

# 89
Тиуг, хубавци!
Малкият ми е позьор. Той няма нищо против да го снимам. Много рядко отказва или по-скоро понякога се изнервя на общи снимки по състезания, когато фотосесията се проточи, а обикновено става така, защото все някой не е излязъл добре - спи, зяпа настрани, прави физиономии.

Общи условия

Активация на акаунт