ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 32 125
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Мони, честит рожден ден, да си жива и здрава! Все така позитивна, готина и усмихната! Heart

# 121
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мони, Честит Рожден Ден! Голяма да пораснеш! 🥳

Мими, това с екскурзията много ме разсмя. После ми стана горчиво.

Ние в събота заминаваме за 1 седмица. Имаме нужда.

# 122
  • Sofia
Мони, здраве, късмет и спокойствие ти желая!
Доня, хич не се чуди, ами пращай детето с баща му. Пускай едно заявление за обучение ДО до края на годината, и без това има три месеца, пък нали на него му е по-добре ДО. Така ще се разнообрази младежа, ще види близките хора там, а и те него.

# 123
Мони, честит празник и от мен! Да помъдряваш, но без да губиш радостното чувство от живота! Да си жива и здрава!
Страхотни са ви дечицата. Красиви, а
 и излъчват доброта Heart
Моето днес е разбрало,че от другата седмица са ваканция:) Пита ме дали е вярно:)
Брат му от две седмици брои дните:blush:

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 14:22 от Amanda.D

# 124
  • София
Честита да си, Мони, и животът ти да е изпълнен с шеги и закачки Simple Smile
Нямам търпение да мине и утрешния ден. За децата не знам, но аз имам нужда от почивка.
В момента си мечтая за едно португалско Камино. Чета пътеписи и се вдъхновявам. Надявам се догодина да успеем да го направим с една приятелка.

# 125
Мама Мони, честит рожден Ден! Бъди здрава и щастлива!

# 126
  • Велико Търново
Мони, бъди здрава, щастлива, удовлетворена и заобиколена от любимите хора 😘

# 127
Честит празник, мама Мони! Да си жива и здрава!
При нас учителката по рисуване се е вдъхновила. Проект след проект всяка седмица. Няма лошо, но много време отнема.

# 128
  • София
Честит празник, мама Мони! Да си жива и здрава!
При нас учителката по рисуване се е вдъхновила. Проект след проект всяка седмица. Няма лошо, но много време отнема.

И при нас им се налага да рисуват. Е, 2 пъти досега, но моята е възмутена, защото последните години май не е рисувала. Но пък заданието ми се стори интересно - свързано е с корица на книга, която са чели или им е харесала.

Утре ще я водя на ортодонт. Да видим какво ни чака.

Мама Мони, честит и весел празник!

# 129
При нас също корица на книга. Преди това да си напишат името в някакъв шрифт. Сега е свързано със стрийт арт. Но трябват и снимки някакви и не знам какво още, не запомних. Също отдавна не беше рисувала, но се справя добре.

# 130
  • о`майна лунна нощ е
Мама Мони, от здраве да не се отървеш! Пожелавам ти много поводи да си усмихната и щастлива!

# 131
  • София
Мама Мони, да си жива и здрава, обичана и щастлива!
Рожденият ден на младежа наближава и се чудя за вариант за празнуване. Днес ми хрумна идеята да наемем апартамент за една нощ с уай хай, да покани 3-4 най-близки приятели, да се поръчат пица и да играят на лаптопите си. Чудя се дали би сработило. Свестни деца са, ама тинейджъри все пак. Знам ли ги.

# 132
  • софия
Наемането на апартамант/вила за тийн купони е доста популярно. Приятелка от Пловдив в момента с това се занимава, ама го дава ларж - 10 тийна във вила 🙃

# 133
  • София
Благодаря много на всички за хубавите пожелания! Да ви се връщат стократно. Аз си пожелавам здраве и връщане на нормалността! Нищо друго не искам.

# 134
  • София
Закачам си в главата тая работа с апартаментите за РД. 😁
Далеч по-добре от парти у дома, от което трябва да се пренасяме барабар с котката, за която беше ужасен стрес м.г.

Общи условия

Активация на акаунт