ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 986
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Ха ха ха Бисе,
Страшни идеи ти идват на ум момиче😄😄😄
И моята мери улиците от днес. Миналата седмица Zvanche беше писала за добри намаления на Ванс обувки. И аз да взема да отворя Спорт депо да оплакна окото. Наборката веднага заби пръстче в едни Вански та изгорях. Вече са и на краката. Не ходи с тях ами лети.
Днес ходихме на преглед за брекетите и по пътя влязохме в магазин за тениски. След много сумтене и въртене на очи си хареса 2. И двете черни и двете като торби.
Каква е тази торбесто-черна мода не знам...
Вашите момичета с какво се издокарват?

Judy, колко оптимистично😀

В нашето  училище има плазмени телевизори в коридорите, и по време на междучасията пускат весели детски песнички.
Сега очаквам вместо тях да звучи " За крадец не ставаш, сине, ти си будала"...

# 346
Излезе график с променени дати за олимпиади и състезания. ЕК от 15.04 се мести за 29.05. Ако ще има ПО защо да няма състезание, което се провежда по училища, и в което ще участват не много деца (голямата масовост е в 1-4 клас, което състезание се проведе)?

# 347
Рали, ние май излязохме от етапа с худитата. Сега предпочита вталени къси блузки и дънки. Много харесва и поло, кожени якета. Със спортни дрехи ходи само в парка или по разходки извън града.

# 348
  • София
Излезе график с променени дати за олимпиади и състезания. ЕК от 15.04 се мести за 29.05. Ако ще има ПО защо да няма състезание, което се провежда по училища, и в което ще участват не много деца (голямата масовост е в 1-4 клас, което състезание се проведе)?

Защото ми се струва че няма да има ПО, за съжаление. Или поне не за гимназистите. Дано не е така!

Днес не съм ги виждала, но като се прибрах и двамата бяха навън. Сигурна съм че не са учили, но виждам разстребени стаи с подредени шкафове и учебници и изхвърлени дребни боклуци.

# 349
  • София
И аз имам чувството, че приключихме с училището. За ПО да тръгне някой да мисли в момента се съмнявам.
Ваканция, скоро Великден, многото неучебни дни в края на май, двете НВО през юни.
И те така. Със и без тази учебна година. Въпреки симпатичния министър.

# 350
Тази учебна година съм я писАла -"бегАла".
Ред, като спомена за министъра, аз продължавам да твърдя, че Дидева е по- подходяща за този пост.
Сега му е времето!

# 351
Дидева можем да я предложим за експертния кабинет!

Охх, и аз съм се отчаяла, да изваждат графика и да отпрашвам на село да сАдя доматитИ, че Кантарджиев каза - след ваксинация доматен сок , не уточни с водка или без Simple Smile

# 352
А лимоните кой ще ги сАди? Joy
Аз предпочитам да съм градивна опозиция. Не съм по големите приказки и многото заповеди, отменящи се една друга.

# 353
Аз мисля, че е крайно време да бъде измислен и приложен механизъм за управление на образование и култура на надпартийно, експертно ниво. Така ще отпадне необхидомостта да се издават и отменят безмислени заповеди.
Размечтах се... Извинявайте. Relaxed

# 354
Дидева, разбирам те.
На потъващ кораб, капитан не се  става.
И все пак, помисли🙂

# 355
  • софия
Корабът отдавна е дълбоко под водата. Трябва нов да се пусне на вода. 🙂

# 356
Че те чак до май месец имали да мъдрят правителството... абсолютно няма да има ПО тази учебна година. Но си мисля, че това е най-малкият проблем, все пак поне ние не сме си занемарили децата...ами просто занапред как ще е , не знам.

# 357
Звънче,🙂 трябва, и  се надявам поне боцмана да става.

# 358
  • Някъде в Европа...
Че те чак до май месец имали да мъдрят правителството... абсолютно няма да има ПО тази учебна година. Но си мисля, че това е най-малкият проблем, все пак поне ние не сме си занемарили децата...ами просто занапред как ще е , не знам.
Затова нсписах, че съм стъписана от 2 и 3 място....След този развой в политическия живот, образованието ще е последното, за което ще се мисли тази пролет...свърши се, ми да я "дотикваме" някак до края на уч.година, всеки ученик, спасявайки се самосиндикално. ...

# 359
  • София
Ние не сме ги занемарили нашите, обаче... едни ромски деца в прогимназиална възраст, дето и без това често са на ръба да продължат с образованието си, след последната година съвсем ще останат без шанс. А това е безкрайно нечестно за тях, и лошо за нас в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт