ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 987
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • у дома
10,34 часа е. Дали да не събудя наборчето?
Моето още спи и не мисля да го будя-тъкмо ще  спестя закуската...

# 331
Хаха, Светле.
Аз пазарувам в някакви огромни количества с идеята поне седмица да не се завираме по магазините, а то всичко свършва за два дни. Вчера бяха изяли килограм и половина пилешки гърди, три кутии с по 500 гр. чери домати, толкова ягоди. Два хляба, три кисели млека, пържили са си и картофи, яйца. Имаше купища неизмити чинии. Да са живи и здрави и да хапват,но преди време мислех, че една приятелка се шегува колко ядат момчетата.

# 332
  • София
Благодаря ви момичета за милите думи! Аз уикенда го прекарах в ходене и връщане от басейна. Равносметката е повече от прекрасна, наборката се справи страхотно, а техния клуб е на трето място  в общото класиране сред над 60клуба. Вчера с ММ гласувахме машинно стана бързо и лесно. За кучетата, ние имаме едно чихи, 1,800кг. прекрасен мързеливец на 3,5 години, но въпреки малките си размери винаги си е ангажимент. Аз мисля, че е страхотно децата да живеят с дом. любимец, независимо какъв е той. Пожелавам ви прекрасна мързеливо - ваканционна седмица. Аз от сряда съм си пуснала отпуска и ще го мисля къде да хванем гората. Домашни имат много малко, което е прекрасно. Flowers Hibiscus

# 333
И моят дзвер спи,  снощи играха до посред нощите. През деня ходи на разходка в дъжда и защо да си обуе стабилни обувки.

Като казахте ядене - в момента е на вълна домашни бугрери - в месарницата като ме видят и знаят - 500 гр телешко на кайма Simple Smile
Пече си ги сам, слага си чедър и някакъв зеленчук
 Ако има време пръжва и картофи. Не обича бланшираните и затова бели и реже.  Видял в супера готови обелени, но били 2 лв за 1/2 кг и му досвидяло естествено Simple Smile
Имат явно много за учене, защото още от днес започвал. Такива чудеса като да свърши първо работата и после да излезе няма да се случат у нас. От 9ч му пинка телефона

За куче сме се разбрали, че трябва да сме в къща. Признавам си във Варна имаше 2 кокера за осиновяване преди няколко месеца, явно не са умеели да намират трюфели и са ги изхвърлили. Бяхме на косъм да вземем единия,  добре че ни изпревариха.

# 334
  • Велико Търново
Очаквам да видя тази седмица графиците за учениците, дето ще ги мъдрят... Вкъщи оставам да се спи до късно, сега се е паднало, снощи и следващите три дни вечерта ще има приятелка на гости. Миналата вечер си правеха вамп грим, по - скоро на Хелоуин го докараха 😉 изтеглих,, Предимството да бъдеш аутсайдер,, и довечера са на кино. Сега пише домашно по английски - по известна приказка да измислят друг сюжет. После е планувала четене на Стивън Кинг, че миналата седмица три негови книги купи. Това са плановете за ваканцията, а ако даде време, може и разходка.

# 335
  • Някъде в Европа...
Здравейте и от мен!
Планове за ваканцията - колкото се може повече - навън 😀, с колело, без, вали, не вали, тайфата е навън. Вчера в големия дъжд са били в един от приятелите. Колелото е в гаража на друг приятел (близо до гаража ги е сварил дъжда..) Като се прибере вечерта, се гледат филми в чат с пуканки 😀 или се играят игри. Кога ляга - не знам, всеки случай след 24 ч, когато аз си легнах...Ваканция е, това са си неговите 5 дни, особено в тази дистанционна учебна година въобще не смятам дори да му говоря за училище...
Както казва Бисквитка - чаксм да видя поредната простотия, която ще измъдрят, за училището, да го доизтикаме до края на юни и да се приключва с това псевдоучене...
Извинявайте за хейта, но нещо съм стъписана  от резултатите за 2 и 3 място от вчерашните събития...

# 336
  • София
Моят пък ще ходи всеки ден на тренировки, понеже предния път платил за 12, но се оказало, че трябва да са в рамките на месец, та ще наваксва тази седмица, а има и републиканско другата седмица и обмисля да ходи. Не, че ще се надява на нещо, като последната година тренира макс веднъж седмично,а някои месеца и хич, но няма лошо да си припомни какво е усещането. Лошото е, че са от 9ч. и това означава ранно ставане за всички, защото го караме, чакаме и връщаме. Много е неудобно, но с кола е за 10 мин, а с ГТ над час в посока и не си струва.

# 337
  • софия
Мрън ще учи думи (191 бр.) и терминология по мат (112 бр.) за PSAT. Не я карам, сама си е решила, че трябва. Този изпит е да си види нивото. Нито някой ще им види резултата, нито оценка ще им пишат.
Днес си почива, от утре щяла да сяда. Нищо не прави. Излиза в събота и ги наваля хубаво дъжда.

# 338
  • sofia
Звънче, в едни дебели книги по детска психология съм чела, че е хубаво децата понякога просто да не правят нищо😊 А те интуитивно се водят от нуждите си.

# 339
  • софия
На почти 15 годишен човек вече е трудно да кажеш какво да прави.
Истината е, че детето ми е добро (притеснително) и много рядко се е налагало да налагам да прави нещо, което не иска. Дори не мога да се сетя за пример.

# 340
Благодаря за новата тема ⚘
Аз също чакам да видя,кога децата ще са присъствено на училище от 12.04. или от 26.04.
Иначе си взех отпуск да се поразходим малко с девойката, дано през повечето дни, времето да е хубаво.

# 341
А кога се очаква да излезе график за ПО?
Не разбирам защо винаги чакат последния момент.

# 342
След следващите избори!
Понеже това решение е много отговорно и никой не ще да поема тоз ангажимент.

# 343
Judy, колко оптимистично😀

В нашето  училище има плазмени телевизори в коридорите, и по време на междучасията пускат весели детски песнички.
Сега очаквам вместо тях да звучи " За крадец не ставаш, сине, ти си будала"...

# 344
В нашето  училище има плазмени телевизори в коридорите, и по време на междучасията пускат весели детски песнички.
Сега очаквам вместо тях да звучи "За крадец не ставаш, сине, ти си будала"...
И сега разбрахте ли, че ДО не е виновно с нищо... Joy
(това в кръга на шегата)

П.П. Сутринта си писах с една бивша колежка, която е решила да се преквалифицира в начален учител (в провинциален град). С тежка задача се е нагърбила, но си заслужава!

Общи условия

Активация на акаунт