ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 770
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Betty L., благодаря за темата! Flowers Tulip

От известно време ми се губи Cygnus. Надявам се всичко да е наред и скоро да пише.
Мерси, шмърци, за съжаление се губя по всички фронтове за всички, но ме е затиснал един проект, в който променят заданието през 5 дни и чертая по цели дни и нощи. Всичко останало е на самотек наоколо. После ще ви дочитам, от предната тема още.

# 46
  • София
На мен взе да ми е все едно.
Годината я писах "бегала". Ще следя математиката, че там мога да помагам, а другото ще е "колкото-толкова" и "когато-тогава".
Остава ми да се надявам, че Онзи отгоре е имал някакъв план за всички ни.

# 47
  • София
Хаха, Cygnus!
От пет месеца се боря с една спецификация на мебели за 2000 квадрата офис и мебели за 200 работни места, с всичките му там кодове на финиши. Пък и то всеки кабинет е различен. Щото инвеститорът през ден си променя мнението. Иде ми да си оскубя косата вече.
Честит да е внукът на Дидиа!

# 48
Betty L., благодаря за темата! Flowers Tulip

От известно време ми се губи Cygnus. Надявам се всичко да е наред и скоро да пише.
Мерси, шмърци, за съжаление се губя по всички фронтове за всички, но ме е затиснал един проект, в който променят заданието през 5 дни и чертая по цели дни и нощи. Всичко останало е на самотек наоколо. После ще ви дочитам, от предната тема още.
Бързо да го завършваш този проект, че да дишаш спокойно и да ни радваш с присъствието си във форума Simple Smile

# 49
Хаха, Cygnus!
От пет месеца се боря с една спецификация на мебели за 2000 квадрата офис и мебели за 200 работни места, с всичките му там кодове на финиши. Пък и то всеки кабинет е различен. Щото инвеститорът през ден си променя мнението. Иде ми да си оскубя косата вече.
Честит да е внукът на Дидиа!
Тъкмо му се види края и да мръднем с 2 метра наляво, какво толкова ... Ама, к'вот такова. Проблемът е в срока, затова, иначе си има време за всичко.

# 50
Дидиа, признавам, не дочетох. Извинявай. Моето впечатление е, че е мит, че всички несправящи се с ДО са супер в ПО. Досмеша ме просто. Вероятно искрено вярваш в другото.

# 51
Да драсна два реда, за да не изпусна темата Simple Smile

Моят не е демотивиран да учи, учи много и взе да му харесва да го прави от вкъщи. Но...мен точно това, че му харесва ме тревожи. Все пак в момента не искам да ги връщат, особено пък само за 5 дни. Безмислено е така с тези ротации. Добре че спортуват редовно, това ни е спасението!

# 52
  • у дома...
Ани също не е демотивирани. Учи си, прави си проектите. Щастлива е, че времето вече е хубаво и излиза с приятелки. Започна да рисува. Занимава си се с разни нейни неща. Липсват и само двете приятелки от класа, но се чуват ежедневно.

# 53
  • София
Да напомня, че никой никого няма да връща утре. Говорим за 12 април, т. е. след 2 седмици.

# 54
Да, завързаха приятелство и с деца от класа Simple Smile , даже се разделиха на групички, момчета, момичета и какви ли не Simple Smile
Мрежата ни дели и свързва Simple Smile

# 55
  • София
Да напомня, че никой никого няма да връща утре. Говорим за 12 април, т. е. след 2 седмици.
И след изборите, та я камилата, я камиларят. 😁
Ма то пък може да се окаже по-голям шансът тогава.
Не знам за мотивацията. Поръчвам книги на английски днес, вчера ги избирахме до среднощ. Голям ентусиазъм по този параграф. И след целокупната издънка по математика, девойката си решава яко задачи сама. Друго не се случва, по БЕЛ не ги тормозят. Не знам. В нашия случай добре че сме ИИЧЕ с английски и осми клас.
Социалният живот си тече с пълна сила. Със стария клас.
Иначе в мрежата са нон-стоп в комуникация и с новия такъв, ама това аз не го броя.

# 56
Така, моят чак демотивирани не е. Според собственото му мнения е доста ученолюбив. Всъщност точната дума е, че е енергоспестяващ. Не е мързелив, в никакъв случай, просто не би си мръднал пръста повече от това, което се изисква от него. Проблем е, че сега при ДО темпото е по-бавно. Бях в някои часове по математика и английски. По английски им споделя екран с упражнения. И може би след десетина минути започва да ги изпитва по примерите. Моят хубостник не си ги пише в тетрадка, що да се мори, ползва Word. Няма лошо, но не пише целите изречения, ако може да го избегне, а само част от тях, това, което трябва да се попълни. Свършва за 2-3 минути и започва да си чете нещо из нета каквото го интересува. Единственият плюс е, че поне чете информация на английски, но пък тя няма нищо общо с граматиката, която учи в момента.
По математика положението е горе-долу същото.
Все пак се радвам, че в момента е осми клас, а не девети. Моят запомня страшно много в час, но трябва да е присъствено в училище. Да е там, лице срещу лице с учителя и да общува с него, а не да се чудя от кой сайт какво да чете.
Иначе хич не му е зле вкъщи.

# 57
  • София
Друго смешно нещо се сетих да споделя по този повод. Моя милост като си игра да сменя корици на тетрадки с тесни и широки редове, и да разпечатва авторски етикети в първи клас, и все в този дух години наред, елате сега да видите как се избира книга. Ясно е коя да бъде, но не може с к'ва да е корица, пък сакън да е много шарена и със снимка от съответния филм (тука Gone with the Wind и Pride and Prejudice се оказаха замесени). Не мо-же!
Старите книги от соца у дома били съвършени като семпъл дизайн (ама то верно си е така).
И ей затова седяхме до късно вчера.

# 58
Дидиа, признавам, не дочетох. Извинявай. Моето впечатление е, че е мит, че всички несправящи се с ДО са супер в ПО. Досмеша ме просто. Вероятно искрено вярваш в другото.
                    Не си спомням да съм писала ,че "всички несправящи се с ДО са супер в ПО." Изказах мнение за определени хора и надежда,че при присъствено /ако има изобщо такова/ ще са по-добри от ДО. В противен случай положението е меко казано трагично.
                    И аз ,като Гриин,писах годината бегала! При това дори на МАТ не разчитам,че девойката не я долюбва.Покрай ДО стана безразлична и към любими предмети.Да са живи и здрави и ...... се надявам ,че с порастването поумняват и променят поведението си,интересите си и стават по-упорити и целенасочени.
                   Благодаря за пожеланията за РД на Ран!

# 59
Дидия, честит ви Ран! Да е жив и здрав, успешен и щастлив. Много хубаво име сте му избрали.
Аз те разбрах какво писа. На подмятания не обръщай внимание, няма смисъл.
Моята девойка нещо засили ученето изведнъж. Днес шестица по АЕ и философия. Радвам се, че поне това е налице.
Често я боли глава, ще трябва да я водя на очен и да сменяме очилата, отново. 🥺
До 12-ти случаите доста ще спаднат според мен. Така че тогава ще е много по-добре да тръгнат децата. Сега се настройваме на ваканционна вълна.
Новата мода при нас, след k-pop е manga книжки. Упорито е на азиатска вълна, даже сама учи корейски йероглифи и малко се опитва да чете. Щяла там да ходи да живее. Какво нещо е вътрешната мотивация...🤓

Общи условия

Активация на акаунт