ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 954
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Хайде, новината се разпространи бързо.Приди малко щерката ни праща  файл  да й изпринтя, кръстен" подготовка за контролна работа"- 9 страниц по БЕЛ.Ще работят по него в понеделник! ПОчна се късането на  шортите.....

# 481
Ваканцията свърши.
А тъкмо почна да се оправя времето...
По БЕЛ досега са имали три контролни, на какво ще е следващото? Няма нов материал.

# 482
  • София
Те ако само работят пак е добре.

# 483
Младежът има да учи някакво хоро по физическо. Това му беше един от доводите защо не иска да се връща в училище. Нямал желание да учи хората. Още по-малко желание има да го изиграе пред целия клас 🤣

# 484
  • софия
Взряна в училищния живот, не разбрах ще отварят ли моловете?
Имам едни поръчки в Зара, които не мога да си взема.

# 485
Звънче,  на 12.04. има вероятност да ги отворят. Аз ги  чакам на нисък старт.🙂

Редактирам се.
До края на деня ще има нова заповед за търговските центрове.
Изглежда, че ще ги отворят.

# 486
  • софия
Урааааа!
Казаха, че ще преборим пандемията след изборите. Ейййй, мъдри хора Trollface

# 487
  • София
Хора ли имат по програма по ФВС? ( предполагам имат програма и по тоя предмет)

# 488
Хора ли имат по програма по ФВС? ( предполагам имат програма и по тоя предмет)
Моника беше споменала нещо за хора по ФСБ, обаче може кючек да включат към програмата, предвид резултатите от изборите.

# 489
  • София
Да, по програма имат ръченица, право, дунавско и още 1-2. За мен това е супер, но за децата хич не е. 😂 Казах на синковеца, ако иска да ме изпрати като негов представител да ги изтропам като ще искам учителя да се хване с мен - нали е хоро, а и да видя той, дали ги знае.
Предлагам услугата и за вашите деца срещу едно кафе и една усмивка, всички хора ще изиграя. 😂

# 490
Helene, веднага бих се възползвала, ако имаше начин.
Аз мога само право хора и ръченица, с два леви крака съм. Викам му на синковеца, че няма лошо да ги научи, ще се зажени някой ден или за кум ще го поканят... А той ме изгледа лошо. Мамичко. И аз така не ги научих на времето, защото не пожелах.

# 491
Аз не мога да си представя голямото дете да играе хоро. Той ще откаже на секундата да участва.
Малкият ходеше на народни танци, но се отказа заради коментарите на останала мъжка част от семейството. Много ме е яд,  защото се справяше страхотно.
По БЕЛ видях какво е нововъведението - въвежда и тестове по ИУЧ, а проектите ще си ги пишат за домашно забавление, да има какво да правят в свободното време. Те са оценени само в платформата.

# 492
  • софия
Уффф, дано имат хора! Да си припомни малко от ходенето на народни танци, което беше поредното, което заряза, защото я мързеше. Въпреки че разправяше, че не се била справяла. Според мен си беше добре. Ходихме на цял един концерт, обувки с токчета купувах, още са вкъщи почти нови.

# 493

Иначе гледам, че в програмата има и аеробика и каланетика.

# 494
Радвам се, че ги връщат на нормално обучение, макар и временно.
Още повече се радвам, че и осмокласничката се зарадва. Simple Smile

Helene, оферта ще е, ако се наемеш да ги научиш.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт