ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 807
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Аууу, Аманда, право в сърцето ме прободе с тези секуленти! ❤
Бялото  цветенце каменоломка ли е?
Слабост са ми!
От семена наистина трудно се отглеждат, защото трябват определени условия да им се осигурят, а и не се знае качеството на  семената какво е.
Най- добре се захващат както ти е казала Гадамер.

# 616
Cygnus, не, те са студоустойчиви. При нас са на шарена сянка.
Бисе, не знам..честно казано.

# 617
На него ми прилича, но може и да греша.
Забравих да ви се похваля, Ния на Мария какво ми подари❤

# 618
Бисе, тя си взе и за нея същата луковица, но изобщо не прокара Simple Smile. Явно си зависи кой я сади Simple Smile.

# 619
Мария, може да при нея да са се паднали некачествени луковици. Ако е мека/куха, не става.

# 620
Много е хубаво цветето от Ния:heart:
Бисе, да, каменоломка било. Това също
Питах татко, защото основно той се занимава
Разбрал е посланието на филма. Сега ще го видим какво ще напише...

# 621
  • у дома...
Аманда, писах на лично. Ще използваме сукулентите и кактусите като терапия. Ровенето в почвата ме успокоява. Но не и зеленчукопроизводството.
В четвъртък се пуснахме малко по София, че много дребни уреди ми бяха за смяна. Ани си хареса блендер и сега закусва сутрин със смутита. Утре ще ѝ купуваме и колело. Нещо ѝ стана на девойката - решила е да спортува и чат пат да се храни здравословно.

# 622
Аз също отглеждам доста сукуленти, които сама си прихващам. Но следвам една страница във Фейсбук - Кактуси и сукуленти от Инка, тя предлага много и най-различни, може и от семена да има.

# 623
  • София
Аз съм почитател на орхидеите.
Младежът опита да засади кактуси от различни семена. Нищо не изникна.
Накрая му взех един кактус и понякога тайно го Полина, защото той го забравя по един месец и повече.

# 624
  • Между гори и планини
Като бях малка, майка  ми отглеждаше огромна колекция кактуси,  от 2-3 правеше един. Имах любим,  който вместо бодли имаше бяла козинка,  като ангорска и го галех и сресвах. Много им се радвахме като цъфтяха.  Помня, че ги поливаше изключително радко и бяха в малки саксийки на голям южен прозорец.

# 625
Моника прочете последната глава от Декамерон и е силно въмутена от " психопатското поведение" на някакъв маркиз. 🙄

# 626
  • о`майна лунна нощ е
- Мусакааааа! Мусакааааа! Да хванем Гората заедно! - извика възторжено Швепс
😂

# 627
  • София
Ох, как ме разсмя Аманда.Преди ....много години, живеех в Редута.И имаше едно симпатично куче- пуделоподобно.Живееше си до блока и  го хранеха всички.Изпращаше ме до спирката  като отивах на лекции.Та- на тоя сладур му излезе името  Рошко- Мусаката.Беше се омазал веднъж с мусака- ама и по гърба имаше Simple Smile Много мил спомен ми извика
Аз ще се радвам тук на вашите кучовци.Щерката днес е в зоопарка- там да се радва на животните на въздух. С училищните задания май е до никъде, но аз съм на работа и хич не ми се разправя по тая част.Квото- такова.Заредила си е картата за градския транспорт вчера , ще ходи  на училище.А какво ще се случва там ..вече дори не ми пука.Слънцето навън  греее и настроението ми е чудесно.Какво му трябва да на човек

# 628
Куче Мусака/ Карльо накрая получие раздвоение на личността.🙂

ММ рече, че утре ще ме води на разходка- изненада, ама не изкопчвам къде ще е.
Ей, упорит човек.

# 629
  • София
Биси, пожелавам ти да е много приятна изненадата. Много е красиво цветето от Ния!

Зазу, много овладяна и точна беше, браво!

Аманда, кефи ме Мусака.

И Швепс ми харесва. Изобщо харесвам нестандартните имена за животни. Те и моите котки са идиотки и имат съответните имена- Добиче (на галено Доби), рижаво Говедо и Лумпи.
На мен ми е малко тъжно. Наборът утре ще ходи състезание с едната школа по танци, а аз за първи път няма да мога да отида, защото съм на работа. Хем ми липсва емоцията, хем обичам да го гледам (а извън състезание той никога няма да ми покаже нещо), хем ми се разхождаше до Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт