ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 818
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Бисе,според големия се казва Мусака, така го нарича и цялата му компания. А според дребното е Карльо:joy: И само се карат
Не мога, развесели ме от сутринта - Мусака:laughing: Но пък е много готино име, уникално:ok_hand:

# 601
Добро утро!
Идвам с една брилянтна доктор Велизарова от днес:
https://bnt.bg/news/prof-velizarova-2-mln-balgari-mogat-da-se-va … 8-294053news.html
Говори и за Ковида при деца, и за училището като фактор. Много ми се иска да има повече такива лекари.

Браво на класиралите се на национален кръг. Самият факт, че са стигнали дотам е похвален, без значение на кое място.

# 602
  • Между гори и планини
Мусака, Швепс... отваряте ми апетит! Добро утро!
Времето е прекрасно, как да не ме е яд, след седмица сняг, чак сега слънце!

# 603
  • София
Аманда, съжалявам, последната дума има малкият повелител на животните. Карльо е! 😃
Каква разкошна снимка!

# 604
  • София
BFF, поздравления за девойката! Но говори с нея, няма такова нещо като да се изложиш на олимпиада. В крайна сметка на всеки може да се случи да се притесни или да блокира или най-естественото да не знае нещо, което се е паднало на олимпиада. Неестествено е човек да очаква винаги да е топ и ако не е, това да му създава дискомфорт. Ния не се справи на трети кръг на оли химия м.г., както и на 3ти кръг на оли френски тази година. Да, в първия момент не беше доволна от себе си, но си казва: стигнах до тук, догодина пак ще пробвам, нищо не загубих, печеля опит. За момент не се е разтревожила, че някой ще види, че е в дъното на класирането. Толкоз си може на конкретното състезание, това е направила. Аз адмирирам всеки опит за участие в олимпиада/състезание, независимо от резултата.
(Да се допълня: Всички училища получават резултатите на учениците си, та учител ако желае винаги може да ги разбере, независимо дали си с номер или име. Същото е и с познатите деца, ако се интересуват. Т.е. един резултат всъщност никога не остава скрит, освен за тотално непознатите, от които пък е съвсем странно да се притеснява човек.)
Благодаря! Hug
Според мен въобще няма представа за способностите си. По мат беше доста по-уверена в себе си, а там не се класира. За това пък по немски все си мисли, че нищо не е направила, а пък то...
Не е заради учителите, те явно придобиват информация по служебен път. По-скоро заради цялата вакханалия в интернет пространството.
Много сладък Кучо! Blush

# 605
Red, Simple Smile
Ние имаме проблем със синхронизирането на видеото на  "Хористите" със субтитрите. Направил е безуспешен опит да го намери с английски субтитри, но и с френските вече е навит, но не може да ги синхронизира. Сега е принуден да слуша внимателно:) Аз си трая, че съм го гледала. Ще видя какво ще разбере. Ако не е много, ще се смиля и ще му го разкажа:)

# 606
  • гр.София
Да,и Мусака,и Швепс, и Гора. Много са идейни имената.

BFF, поздравления на детето за успеха!

# 607
  • София
Бисе,според големия се казва Мусака, така го нарича и цялата му компания. А според дребното е Карльо:joy: И само се карат

интелигентното улично куче се обръща на всяко име, стига след него да следва почерпка или ласка Simple Smile

# 608
Да кажа за ОЕСР. Като бяхме на "живо" в училище, имаше деца на ОЕСР. И аз включвам служебния лаптоп, насочвам към дъската и почвам да пиша. Оказва се, че децата не виждат добре, има отблясъци и както и да местя лаптопа, не става. Та се налага после някой от класа да им снима или от дъската написаното от мен или написаното в нечия тетрадка.

# 609
  • у дома...
Мацки, имам проблем. Търся семена за сукуленти. С девойката ще се пробваме да си отгледаме кактуси и сукуленти от семенца. Поръчах семена от кактуси, но не намирам от сукуленти.

# 610
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не съм чувала за семена на сукуленти, може би защото се развъждат много лесно от откъснати части от друго растение. Аз имам много видове кактуси и сукуленти вкъщи, защото много ги харесвам.

# 611
Просто майка, каня те на гости да си избереш или ми пиши  адрес на лично, за да ти изпратя няколко
Да, те се развъждат по описания от gadamer начин. Ето ги част от нашите
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 12:45 от Amanda.D

# 612
  • София
В класа на набора май няма деца на ОЕСР, но специално по японски учителката редовно прави запис на уроците и ги качва в платформата.

# 613
Добро утро!
Идвам с една брилянтна доктор Велизарова от днес:
https://bnt.bg/news/prof-velizarova-2-mln-balgari-mogat-da-se-va … 8-294053news.html
Говори и за Ковида при деца, и за училището като фактор. Много ми се иска да има повече такива лекари.

С всяка нейна дума съм съгласна.
И лекарите, с които контактуваме, мислят по същия начин. Вкл. педиатърката на децата ми.

# 614
Аманда, страхотни са, направо ме убеди. Имам такова местенце в двора, но е сянка предимно. Зимата прави ли се нещо специфично?

Общи условия

Активация на акаунт