ОКТОМВРИЙЧЕТА 2020 - Тема 3

• 19 773
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
Pinky или зъбки или фаза. Споко.
Нали не е така от 6 месеца Grinning

Да 😃 обаче полудях 😃 не знам къде се намирам😬

# 166
  • София
Докато свикнеш, ще е приключило. Grinning А може и преди това! Chill

# 167
Включвам се в новата тема с въпрос за изследванията на 6 м. - какви и как се правят, пед.ли ги прави/дава направление за лаборатория?

# 168
  • София
Дагни, от Дундьо го поръчах. За един ден дойде. Води се постелка за активна гимнастика, двулицево, от мемори пяна. С прахосмукачка съм го минавала, иначе с кърпи/парцал бърша, че и при нас лигите са в изобилие и чат пат се повръща като преяде. То си е нещо подобно на йога постелка като материал, но много по-меко.

Педиатърката ми даде направления какво да направим. Даже ми каза и къде да отидем за ехографията на коремните органи, че аз не знаех при кой специалист.

# 169
  • Пловдив
Дава направление за ПКК и урина, и за нефролог. Кръвта и урината в лаборатория, за урината си вземете колектор.

# 170
Сиси, ние също сме така и го прави поне от месец, но не всяка нощ или ден. Ако не го обърна до минута -две почва да плаче и се събужда.
 Удрял се е няколко пъти в решетките на кошарата. Скоро не съм го засичала, но и той като бебока на futuremami, се подпира вече на тях. Сутрин ме събужда така

Нашето килимче е като на JayRay. Много е сладурско и удобно. Не може да се пере, аз го почиствам със спрей за хигиенично почистване на Фрош, мисля и с парочистачка, но в момента не е вкъщи.
Дагни, мисля, че по Монтесори препоръчваха да се спи на матрак на пода.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 15:00 от Milvan2000

# 171
Дагни, и в baby.bg го има килимчето, даже леко намалено.
Аз да ви се похваля, вчера най-накрая захраних с морков. Снимахме клипче, много весело беше, само дето всичко е в петна и не успях да ги изпера вчера с наличните сапуни и препарати. Определено ще поръчам лигавник с ръкави. Вие с какво третирате пораженията ? Четох за крем за бръснене Каро. Изобщо стари петна с нещо могат ли да се оправят или да не се мъча ?

# 172
Дагни, и в baby.bg го има килимчето, даже леко намалено.
Аз да ви се похваля, вчера най-накрая захраних с морков. Снимахме клипче, много весело беше, само дето всичко е в петна и не успях да ги изпера вчера с наличните сапуни и препарати. Определено ще поръчам лигавник с ръкави. Вие с какво третирате пораженията ? Четох за крем за бръснене Каро. Изобщо стари петна с нещо могат ли да се оправят или да не се мъча ?
Стари от морков с фрош от дм изчисти. Напръсках преди да го сложа в пералнята

# 173
Имаме доста дрехи с лекета вече. Ползвам един препарата за петна върху бебешки дрехи на Фрош. Върши работа, ако се напръска петното и се изпере веднага с гореща вода. Аз нямам това време всеки път, за това пръскам и слагам в коша за пране. След изпиране петната се махат на 70%. Може би защото пера на 30 градуса.
Морков, домат и боровинка остават трайни поражения 😂

# 174
  • Пловдив
Сума ти препарати накупих за петна, нищо не бута сигурно, особено купешките.
Сега ме подсетихте за карото и веро тест, една време така махах лекета.
Аз си ползвам няколко лигавника и няколко стари бодита за хранене. Навън се храни идея по-чисто, а и вече се стреми основно в устата му да попада храната.

# 175
  • София
+1 за фрош за предпране от ДМ. Извадих петна от морков с него

# 176
  • София
Аз петна успявам със сапуна на ДМ за петна, но веднага трябва да се запере. После накисвам и пералня.
Иначе откакто яде седнал в стола е доста чист и няма чак такова мазало. Лигавник и масичката на стола остават евентуално мръсни.

# 177
Нямах време да пера преди да засъхнат, но после първата ми работа беше да търкам със сапуна за петна Heitman  и понеже оранжевото стана само жълто и дотам, накиснах в огромно количество Вениш за цял ден... ефект нула. Вениш отива в кофата и never again. Тоест, не съм ги пуснала направо в пералнята, ама уви. А Меглио жълт пробвали ли сте или ще направи дрехата още по-петниста ?
Деси, какъв е този Веро тест ?
Фрош ще си взема, ама то вече няма да е предпране, а "след_сто_химии_и_нищо".

# 178
  • Пловдив
tinyfairy

# 179
Аз ползвам вениш и препарат за петна на Chicco едновременно и всичко се изпира. Слагам обаче обилно количество и държа 10мин с леко търкане.

Общи условия

Активация на акаунт