ОКТОМВРИЙЧЕТА 2020 - Тема 3

• 19 612
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ти, JayRay за споделеното мнение и аз точно 1 тог като дебелина взех, но ще го видим в такъв случай да го почваме докато не е много топло , Пък за лятото ще го махна.

# 151
Момичета, влизам да споделя какво прави моят мъник от вчера - докато спи, обръща се по корем и започва да се клатушка докато не падне като пиян морков на едната страна. Тъкмо мислех да сменям кошарката с дървено легло, а сега ме е страх, че ще си потроши главата Close
При вас имало ли го е това, за колко ли време отминава?

# 152
Ох, Сиси, представям си го какъв сладкишо е Joy
Въпрос - когато въведохте месото, колко дни (през ден) последователно давахте по един вид месо?

# 153
  • София
Нашият се върти също на сън, обръща се по корем, но се буди. После го слагам настрани, бутам биба и отнася плувката.

А месото различно давам. От бурканчета на Хип и Гербер редувам два дни месо - два дни зеленчук (пише 24ч). От на Холе заготовките давам ден месо - ден зеленчук (пише 48ч.). Ако е домашно правено пак ден месо - ден зеленчук. И за 3 приема го считах въведено месото. Само първия ден слагах по 2 лъжички, после по половин бурканче или 20гр домашно.

# 154
Jay ray, а двата дни един вид месо ли е (примерно само пилешко) или може и различно?

# 155
Сиси, мисля че това с мятането на главите тепърва започва Joy
Моника откакто се научи да се обръща и върти, постоянно мята главата. Прави кълбета на килима и тупва главата на паркета. Ние също още сме с платнена кошара, но предстои да вземем дървено креватче и много се чудя как да го обезопася, че главата все ще е забита в решетките. Май ще се наложи да взема обиколници, но ще изчакам 1-2 дни да видя как ще се сработи с леглото без тях.
Започнах да давам месо през ден. Първо разделях едно бурканче от 190 гр месно пюре на 2 и давам през ден. Така процедирах с две бурканчета т.е. 4 дни и след това давам цяло на веднъж.
До момента съм въвела пилешко, пуешко и заешко. Мисля следващото да е риба.

# 156
Сиси, и при нас е така Grinning Застава като кученце и се клатушка докато пльосне по глава, даже това му е начин на придвижване понякога, нещо като плуване е. Успява да отиде напред като се хвърля по глава и после се изтласква с крачета.
Иначе за постелката от Али, кажи дали е хубава като се оправиш с митницата. Аз затова писах, че от Бг излиза много по-евтино като гледам цените в Маркетплейса на фейсбук. Вече не смея да поръчвам от Китай над 15 евро, някои продавачи пишат по-ниска цена на пакета и така минаваме метър, но повечето са честни и после ми излиза златна поръчката. Още не съм поръчала, защото имам чувството, че е малък за нея. Сложихме го в кошара за игра (дадоха ни 90/90) и някакси е твърдо дъното и той си бие главата, нищо, че съм постелила няколко ката чаршаф. Прибрахме я за когато улегне. С постелката няма да е по-различно. Внимавай и с гризането й, бебетата обичат да дегустират пъзели и килими...

# 157
Аз бях писала, че килимче взех от Бг сайт за 25лв, доволна съм. Гледам да е на земята, колкото може повече, не си е удрял главата.
В кошарата също много се върти, също още не си е удрял главата. Но и да си я удари, нищо няма да му стане. Мен повече ме притеснява, да не си я забие в обиколник, затова няма да слагам.

# 158
Аз взех килимче на Дормео от мемори пяна, много е меко и олекотява като тупне с глава, но тя се превърта доста и докато я хвана тупва на паркета понякога. Все я гоня по стаята.

# 159
  • София
Амелин, да, едно и също два дни подред. Ако съм отворила пилешко, то е. Въвела съм и пуешко. Заешко не съм, защото ние по принцип не ядем и не въвеждам неща, които не са ни в менюто.

Аз май не съм качвала нашето килимче, или поне не помня да съм:

Мемори пяна, много е меко и ако тупне глава хич не усеща паркета.

# 160
  • Пловдив
Аз съм закупила месни заготовкш на Плазмон, мисля по 4 дена да давам един вид месо. Пилешкото ще го вкарам последно.

Аз да се похваля с детето, вчера направихме дълга разходка от пещера  Проходна, Каменните къщи и екопътека Златна панега. Беше много кротък, заглеждаше се най-вече в пещерата.
Сига вече по-смело ще правя планове за разходки.

# 161
За мамите, които се притесняват от дървено легло, нашия стои така като се събуди или като му се умори главата, я подпира да решетките и продължава да гледа. Няколко пъти я е удрял, но толкова леко, че дори не можа да се разплаче и не разбра какво е станало.

# 162
  • София
Най-накрая килимче, което да ми хареса. JayRay, откъде е и как би се прало? Прала ли си го вече? Питам за прането, щото ние още повръщаме чат пат. А и само лиги да са - мен си ме е гнус.
Ние със сигурност няма да взимаме дървено легло преди да се преместим в новия ап. А това ще е най-рано като малкото навърши 2г.
Дано минем със сгъваемата. Ако не - ще спи на пода. Точно като мама и тати като бяха млади гаджета Grinning
Аз съм заредила бурканчета на плазмон с първите меса, че хванах промоция ама ще чакам да навърши 6м и тогава. Рано му е още. Днеска едвам го излъгах, че броколите са вкусни (след вчерашната греда с тях).
Деси, браво, много яко! Даже не знам защо чак сега си се престрашила за път. Ти имаш супер беб.
Ние сме пас тая година сигурно. Ще видим. Не планирам нищо за сега.

# 163
Мами здравейте , как сте , пиша да се оплача малко .. не знам какво става с бебка , от седмица насам реве до захласване , няма успокояване , не иска на ръце, в количката , абе постоянно мрънка. Сънят също е без коментар😐😔 ... става през половин един час да суче .. бяхме при педито преди 2 дни, каза че нищо й няма прегледа я , прослуша я, чиста е.. уши , нос , корем.. не знсм просто😐😐😐

# 164
  • София
Pinky или зъбки или фаза. Споко.
Нали не е така от 6 месеца Grinning

Общи условия

Активация на акаунт