ОКТОМВРИЙЧЕТА 2020 - Тема 3

• 20 704
  • 777
  •   1
Отговори
# 570
Точно такова процепсче видях и на другия ден беше избил и боцкаше 😀 След десетина дена излезе и втория, обаче мрънкането така и не спря хаха

# 571
Да имам чувството, че вече толкова свикнах на това мрънкане и реване, че след време като отмине, ще ми е чак странно сигурно хахах. Рисковете на професията 😄

# 572
Ние сме само на купени пюрета и акаме по 2-3 пъти на ден.
Зъбите ни избиха отдолу 2та, но мрънкането продължава и буденето нощем. Направо незнам как имам сили през деня, при това будуване цяла нощ.
Ние мамите сме супер герои!
Захранването ни е много бавно заради гадните колики. Вашите бебчета пипат ли си ушите?

# 573
Да, пипа си ги, особено докато суче. И аз се чудех нещо да не би го болят, но може и да е нормално.

# 574
  • София
И неговите пипа, и нашите. Направо ги смачква от стискане. Мен ме беше и одрал до кръв.

# 575
Да имам чувството, че вече толкова свикнах на това мрънкане и реване, че след време като отмине, ще ми е чак странно сигурно хахах. Рисковете на професията 😄

Голямата ми дъщеря е на 3,6 години и още не е отминало , даже се засили и мрънкането и реването 🤣
Чакам и аз някога да отмине 🙄

# 576
  • София
Ужас Dizzy Face
Аз не ставам за тази работа...
Ненавиждам мрънкащи и ревящи деца.. Не случайно имам Ревльо. Карма Flushed
Много искам да ви пратя видео от нашите ревове. Имам цяла колекция: с кучето на пода, с кучето на дивана, в стола за хранене, в колата, в кревата, в кошарата, в ръцете ми, в ръцете на други хора. Абе супер компилация стана. Трябва да направя един видео микс и да го кача в ютюб просто..

# 577
Ох, все се надявах, че ще има малко спокойствие след първия зъб...
Пипа си ушите, особено дясното, когато и се приспива. Отдавна съм забелязала и също се притеснявах дали не я боли, но щеше да има и други симптоми.
Вече прави "боц" с показалците и чопли дребни детайли с тях. Сутрин ни боцка носовете, очите и ушите. Много обича да ми дърпа косата и да ме рита в гърба да ставам по- бързо. Joy

# 578
  • София
Дунда, малкия директно ни сяда на главите. На мен ми дърпа също косата. Това е за добро утро. Предпочитам ритане пред дупе върху лицето Grinning

# 579
Да с боцкането и чопленето на очи, уши, носове и какво ли не сутрин ми е много познато. Обича да драска с ръце по кожата ми и даже като го кърмя най-обича да го прави и на моменти е болезнено, но му правя леки забележки и обяснявам, че не трябва така, че мама я боли. 😀

# 580
Моята бебка постоянно си ги дърпа ушите. Споделила съм с педито. Имат някакво устройство с което ги проверяват.  Вече няколко пъти но ги в проверявала. Нищо й няма, предните месеци и специалист ни ги гледа. Важно е да не влиза вода вътре при къпане и да не се чисти с клечката много на дълбоко. Това беше нещото което попитаха веднага, когсто казах за ушите. Попринцип знам че уши болят силно, така че май и при допир само пищят от болка. А те щом ги дърпат и няма реакция явно просто е нещо което бебетата правят често. И при други бебета забелязвам , че го има😬

# 581
При нас зъбите също са още мираж като цяло е малко по-неспокоен и мрънкащ последните дни, но не виждам наченки..
Моя господинчо също си дърпа ушите и косата особено, когато го храня и заспива, сякаш изпада в екстаз. Иначе дърпа, дере и щипе коси, лица, вратове и като прибара очила или гердани не пуска. Също прави боц и ми пляска ръката.
 Аз намерих нашият начин за пиене на вода - с шашмата от Панадол. Нефроложката го предложи миналата седмица, но аз пробвах едва вчера и имаме невероятен успех, забавлява се и зяпа за още. Преди това само като усетеше, че му давам вода и я плюеше  и буташе шишето. С неразливната чаша си играеше и само се мокреше.

# 582
  • София
Важно е да не влиза вода вътре при къпане и да не се чисти с клечката много на дълбоко.

Не знам колко е важно и кой каза, че е важно това ама ние малкия го гмуркаме със задържане по няколко секунди под вода.
А ушите никога не му ги чистя навътре, то няма нищо. Чистя мидата, ако има нещо, я повърнато, я сама излязла ушна кал.
Инструктурката ни по плуване обясни, че колкото повече ги ''пазим'' от водата сега, толкова е по-голям рискът да стана зло-къпи като пораснат.

Важно, ако е влизала вода в ухото да не се излиза навън известно време, особено ако има вятър. Той прави поразиите, не това, че е влязла вода.

# 583
Инструктурката ни по плуване обясни, че колкото повече ги ''пазим'' от водата сега, толкова е по-голям рискът да стана зло-къпи като пораснат.

Дагни, къде го водите на плуване? Може и да беше споменала някъде преди, но съм забравила? Колко пъти в седмицата? Все се каня, ама ми е голям зор с басейните - преобличане, къпане, айде в басейна, пак къпане, сушене, пак обличане... Всеки път като ходя имма чувството, че живота ми минава там Grinning

# 584
  • София
Не го водим, тя идва у нас. Имаме 140литровата кутия от Икеа и влиза там. Мястото не му стига вече, но и той не плува. Учим го да се гмурва сам, за да си хваща играчките от дъното.
Всяка седмица ни показва нови упражения и мъжът ми се занимава. Почти не пропускаме ден.

Общи условия

Активация на акаунт