ОКТОМВРИЙЧЕТА 2020 - Тема 3

• 20 698
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Деси, дай проба на 💩 в лаборатория. Добър гастроентеролог е др Байчева. Мисля, че работи частно в поликлиника България. Иначе аз я познавам от педиатрията на Гешов като лежахме.

Ние сме дебели. И вече злояди. Все млякото си търси. Изяжда си двете заместени и от скоро закуската ама с мноооого кандардисване и рев.
Както имаше дни, вкоито пюрето изчезваше за 2мин и дори не цапахме лигавника, сега реве, ако изпусна ритъма на подаване на лъжичката.
Проблемът почна от както давам парчета храна и oризовки да яде сам. Нетърпелив е.
Тия дни е наистина кошмар. Днес дори това, че е събота и с татата си го разменяме постоянно, не помага. Просто е истерия Confused И ние сме много изнервени и не си контролираме нервите добре.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 19:57 от Dagny

# 631
  • Пловдив
Моят на 7+++ е 9.350кг, 77см.

# 632
Дагни, племенничката ми доста се доближава до темперамента на Ревльо така като те чета. В момента е на почти 4 години и продължава да реве... Като бебе се оказало, че има АБКМ и рефлукс, хранили са я със специални млека, но ревът си е бил денонощно. Ревльо знам, че е с рефлукс, а АБКМ изключили ли сте?

# 633
  • София
Не сме изследвали за АБКМ ама аз си знам бебето. ЧисС темперамент си е това.
Имало е случаи след формула, да си лежи и гука, и да си играе сам. Ако го болеше стомахът от млякото, нямаше да ги има тия моменти.
За това не вярвам и зъби да го мъчат сега. Заспива трудно, но спи добре. А за зъбите е характерно да се събуждат с рев или да реват на сън, нали така...?

# 634
  • София
Нашият реве доста често докато спи последните 2 месеца...зъби нЕма още Grinning

# 635
Има ли бебоци, който да не се обръщат още?
Ние незнам през какво преминаваме, но аз съм изчерпана тотално, нямам сили вече.... не спим, иска само на ръце, мрънка постоянно, избиха 2 зъба, но кошмара продължава вече 2месеца почти. Тези колики и те ни мъчат още.....
Освен това бавно наддаваме сякаш 7+, а сме 7кг 65см. Има ли други толкова финни бебоци?
   Има има ,бебка на 13.5 беше на преглед,  тежи 6.500 и е 67см, качила е 500гр

# 636
Ние акаме по 2-3 пъти на ден, може би си е до метаболизъм.
 Jayray, и ние ревем на сън, но имаме 2 зъбчета. Дано скоро и при вас се появят.
Dagny, аз съм от Стара Загора, ходихме в Пловдив на гастроентеролог като бяхме на 2 м заради повръщане, може да отидем пак. Ако давахме преди 2 месеца някъде, незнам дали да изследваме пак. Педито каза, че се развива нормално. Ще изчакам следващата консултация и ще видим какво е положението.
Иначе беше на кърма до 6ти месец, но ми намаля и сега е на смесено. Яде по 150-160гр пюре и толкова каша.

# 637

Сори за офф-топика, но докато четях си представям как мама и бебе седят и се напъват да акат заедно, след това плачат заедно насън и накрая си представям образа на мама с едно зъбче... Ох, искрено се забавлявам с това говорене в мн. ч. Grinning
Нищо лично, Деси, знам, че е професионално изкривяване. Simple Smile

# 638
  • София
Хаххааа абе вие се смеете, ама днес са ни на гости едните баба и дядо и малкият тръгна да се напъва и те му даваха кураж, издаваха същите звуци с уста, голям смях. Той се пробваше да мрънка, те мрънкат също. Та в мн.ч. си беше всичко Grinning

# 639
Хах това ми напомни една вечер от първите седмици, надвесили сме се и двамата с мъжът ми над повивалника и се мъчим нещо там да обличаме ли, някакви други процедури ли и нашия се скъсва да реве, и ние нали изнемощяли и изтрещяли викаме с него в един тон... Някъв съсед чак почна да ни чука по парното Joy Ей избеснях..

А като казвате за реване на сън, моя вчера и днес пак ме изумява с действия на сън. Приспивам го аз, отивам си в хола и по някое време гледам на камерата застава на 4 крака (добре, това си го правеше и до сега), ама тръгва да се катери по възглавницата, слагам моята възглавница като преграда между кошарката му и спалнята. Та тръгва той, уж събуден, и припада на възглавницата ми, след секунди пак се надига и тръгва да ходи, бам пак пада и гушва възглавницата. Та. Ще сменям вече май некст ту ми кошарата, крайно време е Grinning

Днес и с друго ме изненада, както си отваряше и затваряше едно чекмедже на шкафа ни за тв, някак как го измисли, застана на колене, захвана се и се изправи на крака Frowning Няма търпение вече да става и да тръгва Grinning

# 640
Dagny и при Митко има отклонения в ПКК. Неонатоложка и неговата лекарка казаха, че са ок като резултати.
Jay Ray къде ходихте на ехограф на коремни органи ако не е тайна? И доволна ли си?

# 641

Сори за офф-топика, но докато четях си представям как мама и бебе седят и се напъват да акат заедно, след това плачат заедно насън и накрая си представям образа на мама с едно зъбче... Ох, искрено се забавлявам с това говорене в мн. ч. Grinning
Нищо лично, Деси, знам, че е професионално изкривяване. Simple Smile

Хаха, даже не се усещам, че говоря в мн.ч. Доста съм се поизкривила значи 😄

Как са ви хормоните? Аз напоследък съм кълбо от нерви. Често всичко ме дразни и се карам с ММ за щяло и нещяло.

# 642
  • София
Bobec, в 18 ДКЦ ни прати педиатърката. Там на регистратура ни насочиха. Да, доволни сме честно казано. Обясни много неща лекаря.

Хормони не съм пускала да ги проверя, ама съм сигурна, че още не са влезнали в час. Постоянно ми е горещо, потя се, идва ми на 30-35 дни, даже и някакво зацапване ми се появи миналия месец (никога не съм имала) и ако продължава така ще ходя на преглед. Мисля, че и заради тях ми е трудно да свалям кг, защото тренирам + ям балансирано, а кг не мърдат.

# 643
  • Пловдив
Моя от известно време започна да спи така, ама заспива нормално и да речем след два часа, се надига, сгъва на две и се льопка по този начин. Не се буди през целия процес. И вече като се буди за храна през нощта/рано сутрин е истерия в заспало състояне.

# 644
Аз си имам една бухтичка, на 6+++ беше 8,200 кг и 70 см. Сега предстои консултация и ще я видим пак.
При нас рефлуксът беше доста силен, особено в 3 и 4 месец. След захранването нещата приключиха.
От един месец сънят е кошмар, буди се през час с рев. Търси нещо да цокне и заспива. След час-два пак. Едното зъбче проби, но до него се белее и другото. Ревът продължава.

Общи условия

Активация на акаунт