ОКТОМВРИЙЧЕТА 2020 - Тема 3

• 20 674
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
  • София
А не, моля ви, мрънкайте си за седмокласниците, да знам к'во ме чака!
Ние и с храна бръмчим. Аз летя с парцала :/

# 676
  • София
И вкъщи се бръмчи с храна. Обикновено го прави като е оранжево пюрето, а аз съм с бяла блуза. Взех препарата за петна на Friendly да го тествам. Засега се справя доста добре.

# 677
Много модерни мами тук! Simple Smile Аз ползвах хартиените календарчета от тестовете за бременност Grinning В тази връзка да ви питам ползвате ли някакви противозачатъчни методи и какви?

# 678
  • София
Аз някъде съм проспала последните теми 😂😂

Дагни, и аз съм на Clue, след като смених няколко други, щот статистиката им не работи за цикъл различен от 28 дни 🤣

На мен ми дойде 4м след раждането, оттогава е редовен с изключение на един кръвоизлив на 2 седмици от цикъла. И да, доживях да не ме боли корема като съм в цикъл.

Пиранките седят стабилно и двете. Търкалят се по пода (отскоро и двете). Едната даже се клати на 4 крака, така че очаквам да пропълзи скоро. Ходим на рехабилитатор, щот са малко назад за възрастта си, особено малката. Откакто ходим имат страхотен напредък, все едно някой ги учи да правят нови номера 😂😂

Учим се на гърне, засега не е много осъзнато, но не бързаме.

Ядат зеленчуци, плодове, месо, яйца, започваме полека-лека глутен и млечни. Понякога бръмчат, няма как 😂

# 679
  • Пловдив
Никъде не си следя цикъла, стремя се да запомня ориентировъчно датата, когато трябва да ми дойде.
Не използвам противозачатъчни методи, ако стане фал ще си имаме второ.

# 680
Никъде не си следя цикъла, стремя се да запомня ориентировъчно датата, когато трябва да ми дойде.
Не използвам противозачатъчни методи, ако стане фал ще си имаме второ.
Така бяхме и ние преди да си направим второто Grinning Ама нещо за трето сили нямам, не, че е лошо де... Simple Smile

# 681
Аз съм си казала 2 и стигат! Едвам смогвам и съм почти с билет за лудницата вече.

Малкият става скоро на 4 и е луд за 10 деца, а сега цъфна проблемът, че не е приет на градина. Ще се ориентираме към частна занималня, че поне половин ден да тормози други.

Бебка също се очертава ревла от класа и двамата с батко си общуват с писъци, за сега от кеф, но шумът е ужасен. Съседите ще ни съдят вече 🤣. На мен не ми е дошло още, може би защото кърмя на много често поискване, но хормоните ми бушуват и от тия ревльовци издивявам просто. Поне 24те кг, които смъкнах през бременността не са се върнали, но аз съм си дебела и без тях. Последна грижа ми е сега, де.

За кръв бяхме в Детско здраве в София и съм доволна. Бебето дори не изплака. Хемоглобинът й е 110, но нали тепърва ще въвеждам месо и жълтък, нормално е.

# 682
  • София
Dragon-че, ние днес сме втори хубав ден след ужасна седмица.
Все повече виждам моят Ревльо като твойто момче на 4г.
Ама вече се примирих и си го обичам, и това е.

Ние също не сме приети в яслата, не съм изненадана. Ще търся от сега частна - за догодина.

# 683
Мами, вашите мъници минаха ли на две дремки?

# 684
Моят не, спи по три пъти по час-час и половина повечето дни, понякога повече, понякога по-малко.

# 685
  • София
Отдавна е преминал на две дремки. Една сутрин и една следобед прави. Около час, час и половина са средно.

# 686
Sisi, моят младеж почти мога да кажа, че мина на две дремки. Едната е към час и половина, другата към два часа. Ако излизаме по задачки или по-дълго разходка, стават три - две по-кратки и една дълга. Когато спи два пъти по- лесно заспива вечер. Иначеее ми върти едни циркове.
Да отбележа, че лежа до него. Ако случайно стана, няма и 15 мин и е буден Anguished
Аз се похвалих, че не ни мъчат зъбите, и ето снощи вдигна 37,4 температура. Дадох Панадол, но май до 38 нищо не се даваше, забравила съм. Вие как процедирате?
Ние не се пазим като се има предвид инвитрото.

# 687
  • София
И ние отиваме към 2 дремки. :/

# 688
Ние сме на 3, понякога 4. Ако са по 40-50мин са 4.

# 689
И ние сме на две дремки от месец и малко някъде . На последната консултация ни отчетоха, че е отслабнала със 100 гр и сега на 7++ е 8.700 кг и 70 см. Каза ,че е нормално да има задържане на кг и дори лек спад , но не е обезспокоително. Ще видим как ще е другия път. От месата съм дала пилешко, пуешко и заешко , а жълтъкът ще минавам на 1/2 в зеленчуковото пюре до сега не ми е отказвала .
На мен ми дойде за пръв път след раждането 6 месеца след това т.е Април и също още не ми е орегулирал на по-дълъг период ми дойде сега май. По-болезнен и по-продължителен, така че и аз съм от вас, на които хормоните още бошуват.
За приложение и аз използвам My calendar .Аз още кърмя , предстои ми да замествам закуска ( въвеждане глутен) с попара ще пробвам да видим.
Предстои ни проба Манту , понеже нямаме белег от БЦЖ, надявам се да е изградила антитела при ваксинацията в родилния дом и да се размине с реваксинирането ! Стискайте палци ! 🙏🍀
За първи юни още не съм й взела, но ще й взема, нещо.
За седенето стои все повече с сама седната без опора , като се измори се катурва на някоя от страните или назад .Нямаме Още зъби пробили , нооо всичко се гризе яростно, всяка играчка и всичко , което се докопа.Много е подвижна , върти се , даже имахче първото падане от спалнята пред уикенда 😶😮Слава Богу е добре , но аз яко си изкарах акъла, защото спалнята ни е висока , уж бях сложила сгънато одеало отстрани как го е прескочила не знам ! Ужас просто, знам че е неизбежно и това , но определено си ми беше стрес !
❓Да ви попитам момичета вие , спазвахте ли това , да не въвеждате нови неща докато въвеждате глутена ?
И ако да колко време след въвеждането на глутен давахте нови продукти?

Общи условия

Активация на акаунт